Może doradzicie jakie dodatki założyć, żeby jak najbardziej przypominała auto wojskowe. Kanistry ? Saperka ? co jeszcze ? A może, ktoś z Szanownego Grona ma jakiś namiary na takie rzeczy ? np, Kanistry, saperki i inne sprzęty z mocowaniami dającymi możliwość montażu na aucie ? Szukam "gadżetów z epoki", a nie nowych.
Siekiera, granaty, RKM? :P
Najlepiej jednak zajrzeć na fora i grupy posiadaczy Willysów, Gazów, Uazów czy nawet BMW i M-ek, bo to oni przede wszystkim montują podobne "gadżety" na swoich "pojazdach z epoki" ;) A na różnych portalach aukcyjnych jest sporo ofert np. koszy wraz kanistrami itp.
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #

www.facebook.com/BrunatniTeam/
Rzeczy można poszukać na różnych oddziałach Agencji Mienia Wojskowego bo ostatnio gdzieś widziałem że spore wyprzedaże tam były prowadzone
www.facebook.com/BrunatniTeam/
Brunatni wygrali internety :lol: :lol: Z takim ekwipunkiem OS w Afganistanie
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
No cóż. Liczyłem na "poważne odpowiedzi", ale jak widać - przeliczyłem się :P :P :P :silly: :silly: :silly:
Dorzuciłbym po boku saperkę, kanistry, może trapy do przejeżdżania przez małe rowy. Halogeny na pałąku za kabiną, może rozkładany namiot/plandeka na pakę w moro?
"Robim co możem! Mocy przybywaj!"
Złombol '18 Katowice-Chalkidiki, całe 0 awarii ;)
Brunatni wygrali internety :lol: :lol: Z takim ekwipunkiem OS w Afganistanie
Tylko te gąsienice mało wygodne na asfalcie :D
FSO Sekcja Śląsk
http://www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
http://www.czerwonyteam.blogspot.com/
Znalazłem rzeczywisty przykład :)

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{