Cześć wszystkim!
Już za parę dni rusza jubileuszowy, 20 festiwal Przystanek Woodstock. Czy ktoś z Was planuje pojawić się swoim Złombolotem? My z pewnością zawitamy i to już we wtorek. Jeśli będzie kilka ekip może warto by się spotkać na jakimś symbolicznym przepłukaniu gaźników? ;)
ja będę na pewno od środy rano. Można się spiknąć dysze przepłukać:)
Planujemy być skodziną z środy na czwartek w ramach testów :)
Wyjazd już za kilkanaście godzin :-) (poniedziałek 3.00)
Jeśli ktoś ze Śląska chciałby się zabrać to miałbym wolne miejsce w aucie.
ha-nyska.blog.onet.pl
witam :P paszczaki fiat 125p zawitają we wtorek o godz.15 ;)
My też będziemy! Podajcie numery lub ustalmy miejsce spotkania. Mój numer 666-320-076 - Bermud. PS: Jedziemy we wtorek w nocy z Warszawy. Do zobaczenia !
Niezmiernie miło, że tylu jest woodstockowiczów wśród złombolowców, a i złombolowców wśród woodstockowiczów spotkać nie powinno być trudno ;)
Gwardziści świetny pomysł :woohoo: - ustalmy jakiś jeden wspólny dzień i miejsce, w którym się spotkamy. Ja proponuje w czwartek, w samo południe, obok wioski kriszny, pierwsze wejście od kranów. Dzisiaj jestem ostatni dzień dostępny na forum, więc jeśli coś ustalicie dajcie nam znać: 504-940-269 Tomek :cheer: B)
Cześć! Jak wygląda wasza sytuacja Woodstokowa w tym roku? My na pewno jedziemy Żukiem. Termin wyjazdu jeszcze nie został do końca ustalony ale pewnie będzie to noc z poniedziałku na wtorek. Świetnie by bylo jakby udało nam się zrobić wioskę złombolową na polu.
4xZłombol 2xPolonez i 2xŻuk
www.facebook.com/autOszolomy/
Na 99% jedziemy w środę więc nie ma szans abyśmy wjechali na pole. Poza tym w tym roku ekipa nam się dzieli - ja spadam na Toi-Camp bo na starość człowiek oczekuje trochę luksusu ;-)
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Wjeżdzacie na parking od ulicy Sportowej (droga nr 31), bodajże 3 dychy za dobę, płatne z góry za 3 dni. I pytać o drogę w stronę głównego pola. Trzeba pokonać jakieś 400 metrów off roadu leśną drogą i zaczyna sie pole ;)
W tamtym roku drugiego dnia wjechałem tamtędy i miałem miejscówkę niecały kilometr od głównej sceny. Natomiast w 2013, także drugiego dnia wjechałem lasami od północy i przy pomocy GPS wyjechałem jakieś 300 metrów za wioską kriszny. Można? Można :cheer:
W zeszlym roku nie bylo gdzie namiotu postawic jak przyjechalismy a co dopiero auta :)
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Ważna informacja. W tym roku wpuszczają oficjalnie na pole namiotowe do poniedziałku 27.07 (w poniedziałek już nie wiedziecie).
My Żukiem już będziemy na miejscu w sobote 25.07
Pozdrawiamy :D
Im taniej, tym lepiej :D
Heja, Mamy dwa wolne miejsca w naszym żuku. Jedziemy z Katowic w poniedziałek jakoś popołudnie/wieczór/noc, ale do lasu tam zaraz obok wioski motocyklowej, 200m za dużą sceną.
4xZłombol 2xPolonez i 2xŻuk
www.facebook.com/autOszolomy/
Siema, my będziemy Żuczkiem albo Ładą, ale dopiero w czwartek rano... Chętnie się dołączymy jak się da,jak się nie da będziemy na parkingu od tyłu, na górce, za wioską kryszny
My z Żukiem juz na miejscu, jest strasznie dużo osób.
Autoszołomy, dajcie znak jak będziecie :D
Im taniej, tym lepiej :D