Zaznacz stronę
Pomoc na pierwszy r...

Notifications
Clear all

Pomoc na pierwszy raz ;p;p;p

9 Posty
3 Users
0 Likes
652 Widok
(@wartki_szu)
Active Member
Topic starter  

Witam serdecznie fanów starych dobrych samochodów.

Pisałem do organizatorów ale wyczytałem że długo się czeka na odp. więc pomyślałem że zapytam ludzi co mają już praktykę ze złombolem, mianowicie mam rozkmine jeśli chodzi o zbiórkę kasy od darczyńców, rozumiem że jak zapłacę wpisowe to dostaje jakiś nr konta i jakis numer indiwidualny na który darczyńcy wpłacają kasę dla mnie, czy to jakoś inaczej działa, bardzo dziękuje wszystkim za odpowiedź i pozdrawiam wszystkich :)

Cytat
The Rolnik Stones
(@the-rolnik-stones)
Eminent Member

Cześć,

Niestety, forum podupadło w ostatnich latach na rzecz fb, ale liczę że im bliżej startu ruch się tu zwiększy ;)

Do meritum: nie, nie dostaniesz indywidualnego nr konta. Po rejestracji dostaniesz ID załogi, możesz zbierać przez KajGo (wpłaty darczyńców na fundację, w tytule podając Twoj numer ID), albo dużo prościej i sprawniej - tworzysz podskarbonkę na SiePomaga :) Podajesz link do zbiórki, darczyńcy wpłacają, dzieci mają profit. Profit mają również darczyńcy, bo jest to dużo szybsza, prostsza droga, i SiePomaga daje wielu nowym i niezdecydowanym darczyńcom pewność i przejrzystość całej akcji.

tu masz link do zbiórki -->  https://www.siepomaga.pl/zlombol

Tam utworzysz swoją puszkę.

Powodzenia.

OdpowiedzCytat
(@wartki_szu)
Active Member
Topic starter  

Hej rolnik dzięki za odpowiedz.

Ogólnie widziałem że ludkowie pisali że forum troche sie wysypuje ale nie mam FB a jak próbowałem założyć (tylko dla złombolu) to mi każą jakieś selfiaczki posyłać tak więc dalej nie będe miał FB, dzięki i za pokierowanie, zaraz spróbuje ogarnąć temat, no i jak wiem co i jak to teraz tylko trza ustalić czy jedziemy czy jednak dalej odpuszczamy ;p

OdpowiedzCytat
(@wartki_szu)
Active Member
Topic starter  

Jakie to wszystko strasznie zawiłe.... skarbonke zrobić pikuś ale kupić i opłacić bilet na tej aplikacji to masakra zrobiłem 3 bilety sie okazało, bo aplikacja przekierowuje na przeglądarke na fonie logujesz na konta ale cie nie loguje.... dopiero na kompie udało sie to ogarnąć

OdpowiedzCytat
The Rolnik Stones
(@the-rolnik-stones)
Eminent Member

Heloł, to jest złombol, tu nie może wszystko działać bo byłoby nudno ;) A na poważnie. Czasem apka się wiesza, ja też dopiero chyba przy 3 podejściu z sukcesem opłaciłem bilet. Nie ma się czym przemować. Jeśli chodzi o fb, owszem, ode mnie również co chwile żąda zdjęcia twarzoczaszki, ale da się to ignorować. Ciężko niestety obecnie bez tej grupy na fb funkcjonować, mimo że bałagan i chaos który tam panuje mnie osobiście odstrasza.

Nie zrażaj się takimi drobnostkami, jak  będziesz potrzebować pomocy to pisz, na pewno ktoś Ci pomocy udzieli.

OdpowiedzCytat
(@wartki_szu)
Active Member
Topic starter  

Na ten moment mam wszystko ogarnięte z tymi apkami i skarbonkami. Ale troche mnie zastanawia dlaczego na tej apce nie widze tej kwoty która już jest w skarbonce, to wskakuje jakoś później albo trzeba to tam jakoś przelać czy jak to niby ma wyglądać, bo sie okaże że niby wszystko zrobione a w dzień startu mi powiedzą że nie moge jechać bo nie mam uzbierane keszu dla dzieciaków, to byłoby niewskazane:(

OdpowiedzCytat
The Rolnik Stones
(@the-rolnik-stones)
Eminent Member

@wartki_szu Na SiePomaga w tytule zbiórki musisz dopisać nr ID który masz w KajGo. Po jakimś czasie, przeważnie 24h, synchronizuje się to i w apce masz wyświetlany postęp zebranej kwoty.

OdpowiedzCytat
(@wartki_szu)
Active Member
Topic starter  

Dobra właśnie wszystko jest już zaktualizowane, powinno być dobrze. Dzięki za pomoc i do zobaczenia na starcie ekipy :)

OdpowiedzCytat
 zonk
(@zonk)
New Member

Czy jak zaloze skarbonke a pozniej zmienie nazwe druzyny ( teraz dałem roboćzą nazwe ) to bedize problem ?

OdpowiedzCytat
Share: