Ze względu na to, że chorobę naprawdę jest bardzo ciężko wyleczyć,
pochylamy się nad Waszym losem jednocześnie zapraszając tu do udziału
w tych naszych terapiach grupowych.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Witam wszystkich zarażonych złombolowym szaleństwem, po spędzeniu wielu godzin w internecie i oglądaniu relacji foto i video z poprzednich edycji i tak po kilku miesięcznych przygotowaniach psychicznych znalazłem wymarzonego żuczka. Jest to tawos 7os z jakże legendarnym silnikiem S21, który od 96roku woził sadzonki do lasu w nadleśnictwie Sieradz (woj łódzkie) po latach pracy żuk zaliczył złombolowy prolog z Tomaszowa Mazowieckiego na Kaszuby i dał nam popalić, ale uznaliśmy to za sprawdzian naszej cierpliwości i nerwów wiec sie nie zniechecamy i zaczynamy dłubać...... Ogólnie to jak ktoś słyszy gdzie ma dojechac to każdy tylko mówi jakże awaryjny to samochód i tak dalej ale oni swoje a my swoje :side:
Pozdrawiam i życze miłych przygotowań ;)
Witam szanowne grono forumowiczów. Wielu rajdów bez awarii i samych Prostych w trasie
Witam wszystkich w tym roku wraz z przyjaciółmi chcieliśmy wziać udział w złombolu, auto jakie posiadam to Lada Niva i mam nadzieje ze dojedzie i wróci. pozdrawiam :)
Witam wszystkich zakręconych pozytywnie na Złombol. Po paru latach "przymiarek" w końcu w tym roku startujemy. Nasz wybór to Lublin.
Cześć! ;)
Kilka dni temu wraz z moim towarzyszem zakupiliśmy poczciwą 27 letnią Skodę Favorit! To nasz pierwszy Złombol, oby nie ostatni!
Mamy nadzieję, że nasz biały pocisk dowiezie nas do Grecji i z powrotem ;)
"Robim co możem! Mocy przybywaj!"
Złombol '18 Katowice-Chalkidiki, całe 0 awarii ;)
Cześć!
Nasz team jedzie po raz pierwszy. Jako debiutanci wybraliśmy Favoritkę, która zbiera bardzo pozytywne opinie samochodu dla początkujących, mniej technicznych załóg. Liczymy, że uda nam się przekonać hojnych darczyńców, bo najważniejsze jest przecież dobro dzieciaków!
Wyruszamy z Koszalina - chętnie poznamy załogi z naszych okolic :)
Pozwolę sobie przywitać nowych Szaleńców w gronie Szaleńców Dokonanych i Niedokonanych oraz zapytać, czy wiecie, że od dzisiaj będziecie:
- w każdej wolnej chwili wchodzić na forum aby sprawdzić co się dzieje?,
- martwić się każdą informacją o konieczności zrobienia czegoś: np. planowania głowicy, wymiany wszystkich dywaników bo podobno w NRD mają być różowe, zielonej karty i pozwolenia od cioci Marysi na zamontowanie dodatkowych wiatraków przed, za, i nad chłodnicą?,
- całymi tygodniami zastanawiać się nad tym czy wykupić assistance i gdzie?,
- skąd wziąć Darczyńców?,
- czy w Rumunii trzeba mieć w apteczce nożyczki?,
- czy dołożyć pióro do resorów bo załogantka jest w ciąży?
- czy ktoś Wam pomoże jakby trzeba było?
I właśnie o to ostatnie nie musicie się martwić! Wiem - bo doświadczyłem.
Witam i pozdrawiam!
Witam wszystkich zakręconych pozytywnie na Złombol. Po paru latach "przymiarek" w końcu w tym roku startujemy. Nasz wybór to Lublin.
Cześć! Skąd jesteś?
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Cześć! Po długich, chyba 4 letnich przymiarkach w końcu i nam uda się pojechać na Złombol! Jedziemy trochę zmęczonym, seryjnym fiatem 126p FL z 1992 roku. Właściwie to plan był na Żuka, nawet udało mi się jednego do domu przytargać, ale maluch jakiś taki bardziej przytulny ;p Także od zobaczenia we wrześniu!
Witam! :D
My w tym roku jedziemy polonezem "Wąskim Caro" :D
jedno pytanie, gdzie mogę znaleźć listę darczyńców którzy już wpłacili na Złombol?
Powinieneś sam tego pilnować, tym bardziej, że na starcie potrzebujesz dowodów wpłat od swoich darczyńców w celu weryfkacji naklejek.
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
No ale taka ogólna lista tak czy inaczej będzie zapewne (tak jak poprzednio) w zakładce "rajd". Po edycji 2017 zniknęła, a nowa się jeszcze nie pojawiła. Z tego co pamiętam, to docelowo miały tam być "wizytówki" firm już na stałe.
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Witam jestem ze Szczecinka , też lecimy favoritką , z chęcią się przyłączymy do wspólnego podróżowania
Witam wszystkich, jak to w powitalni :) Michał z tej strony, widzę że będzie Nas dużo w rodzinie Skód ( czy jakoś tak, jak się odmienia nazwę Skody ). Takżę lecę favoritką więc pewnie uda się utworzyć grupę favoritek :)