Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Powitalnia

289 Posty
178 Users
0 Likes
84.3 K Widok
(@zuk-kazik)
Reputable Member

Witamy ekipę z Wrocławia :P

www.Zuk-Kazik.pl

OdpowiedzCytat
(@cyklopi)
Active Member

Witam wszystkich Złombolowiczy :evil:

OdpowiedzCytat
(@brunatni)
Estimable Member

Witamy :)

www.facebook.com/BrunatniTeam/

OdpowiedzCytat
(@rubinowy-team)
Trusted Member

Witamy po raz drugi z racji zmiany samochodu następuje również zmiana nazwy teamu z Meszka na Rubinowy Team jako że nowa Skodzina kolor ma podobny a nazwa nawiązuje do poprzedniego bolidu. Zdjęcie profilowe zostanie poprawione bo ogarnięciu samochodu:)

OdpowiedzCytat
(@rasputin-team)
Eminent Member

WITAM . Jestem Dominik z Hamburga w tym roku tez po raz pierwszy , rok temu niestety musialem zrezygnowac z powodu wesela siostry ale w tym roku nic nie stoi mi na drodze wziecia udzialu . Jedziemy najprawdopodobniej jednym TEAMem na trzy auta : Ja ARO m461 , moj przyjaciel Polonez caro , no i OSP Zukiem ;) z polski pochodze z okolic Zagórowa pow Slupecki .

OdpowiedzCytat
(@zukolot-spolka-zlo-m)
Estimable Member

Hey witamy serdecznie !!

Tylko co rozumiesz przez jazde 1 teamem na 3 auta ? tzn rejestrujecie tylko jedna załoge ? Jezeli tak - to musisz zdawac sobie sprawe , ze tylko jeden zestaw naklejek dostaniecie i jeden dyplom na mecie :/

OdpowiedzCytat
(@rasputin-team)
Eminent Member

Ten sam dylemat wlasnie mialem ale juz wiem jak go rozwiazac . pisalem mianowice do orgow i poprostu robimi JAGLORZE TEAM 1 , JAGLORZE TEAM 2 i 3 :)

OdpowiedzCytat
(@gwiezdny-patol)
Reputable Member

Witamy i czekamy aby zobaczyć pierwsze ARO w historii Złombola :) Pamiętaj tylko, że w trzy auta musicie zebrać trzy razy więcej pieniędzy od darczyńców, bo ekipa może jedna ale załogi 3.
I od razu Was przebijam, bo my zamierzamy jechać w tym roku ekipą w 4 auta, a może będzie nawet 5 :P Niektórzy pewnie pamiętają z zeszłego roku zardzewiałego Formana, który trzymał się większość trasy z Trabantem bo ten się non stop sypał i wymagał ciągłych napraw. Otóż załoga Trabanta zmieniła wóz na Nivę, jeden nasz załogant przejął Skodę i formuje własną ekipę, my jedziemy Żukiem który szykowaliśmy jeszcze na poprzedni rok ale nie zdążyliśmy, pewien znajomy zainteresował się Złombolem i kupił Poloneza, a i inny nasz załogant także nieśmiało myśli o własnym wozie i załodze :) Myśleliśmy nad kupnem Autosana żeby się nie rozdrabniać, ale nikt z nas nie kwapi się aby wyrobić prawo jazdy kat. D ;)

OdpowiedzCytat
(@zukolot-spolka-zlo-m)
Estimable Member

Pamiętam jak jakis imigrancki magik na słuch naprawił koledze skode i właśnie wspomnianego trabanta - chyba na jakiejs stacji w austrii to było : )

OdpowiedzCytat
(@spoceni)
New Member

Siemanko! Nasza załoga Spoceni zamierza w tym roku wystartować w Złombolu, pochodzimy z Wolina (Zachodniopomorskie). W weekend zakupiliśmy naszego wspaniałego poldżera w kombi, który do domu przejechał 700km, a jedyne co poległo to rozrusznik. :P

Nasza ekipa nie jest jeszcze pewna i na tą chwile kierowcą jest Seweryn, a pilotował będzie Darek - taki urodzinowo osiemnastko'wy prezent :D

Nasz pojazd Polonez Kombi '00 1.6MPI

OdpowiedzCytat
(@zalogarr)
Trusted Member

Siemanko! Nasz pojazd Polonez Kombi '00 1.6MPI

Załogo RR pozdrawiam Was również z Polonka Kombi :)

OdpowiedzCytat
(@rezerwat-przygody)
Estimable Member

Czołem.
Chciałem się zgodnie z dobrym obyczajem z Wami przywitać.
Radek się kłania. Na Złombolu pierwszy raz, choć chęć do startu była od wielu lat. Teraz musi się udać.
Zgłoszenie już poszło, pojazd również jest... a jest nim MZ ETZ z 1984 roku.
No to do dzieła :)

OdpowiedzCytat
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

Ten sam dylemat wlasnie mialem ale juz wiem jak go rozwiazac . pisalem mianowice do orgow i poprostu robimi JAGLORZE TEAM 1 , JAGLORZE TEAM 2 i 3 :)

Witaj Dobry Człowieku :)

Czy macie w planach jechać? Bo jak 3 rożnymi konstrukcjami o rożnych osiągach to będzie droga przez mękę...

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
(@kamyk59)
New Member

Świeżynka w Złombolu - kupiony Polonez Kombi - fotki wkrótce.

OdpowiedzCytat
(@kamyk59)
New Member

Też macie problem z kontaktem mailowym z szefostwem ? Nikt nie odpowiada na moje pytania.

OdpowiedzCytat
Strona 8 / 20
Share: