Czy zawartość starego forum wróci jakoś na to, czy zaczynamy wszystko od nowa?
lepiej, by nie wracało, ciężko było się tam rozeznać a tu jest jeszcze w miarę przejrzyście ;)
Jest taki ogień, którego taniec zachwyca, którego siła przeraża a którego piękno rzuca na kolana... To ogień w morzu... W morzu błękitu Jej oczu...
tzn część w której były foty itd była fajna, reszta to ogólnie była jedna wielka mieszanka wszystkiego. Po za tym po rozmowie z administratorami dowiedziałem się że nie ma starej bazy danych więc .... startujemy od zera ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Portfel dla porządnego złombola https://www.brytyjka.pl/jaki-portfel-meski-wybrac-praktyczny-poradnik-cid-194.html Rewelacja. Super materiał.

Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Co ma portfel do starego forum?
Swoją drogą to forum praktycznie wymarło a na fejsbuku ruch jak na Marszałkowskiej. Wszyscy już się przerzucili czy jest jeszcze ktoś kto preferuje tutejszą formę dyskusji?
2015 - OSP Teresin - Żuk A07 - Passo dello Stelvio, Włochy
2016 - BONDAR Team - Lublin II - Hammamet, Tunezja
2017 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Noja, Hiszpania
2018 - C.H. Robinson Teresin Team - Skoda Favorit - Sithonia, Grecja
2019 - C.H. Robinson Teresin Team - Lublin III - ?
Zomi jest największym archeologiem tego forum. I najnowszym wykopaliskiem.
A i jeszcze specem typu: nie znam się, ale się wypowiem...
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Ja wole forum , zawsze wolałem, ale nie ma z kim gadać. Na fejsbuku musze pisać z konta od Mojej boście wszyscy zdezerterowali. A na ten szajs jestem obrażony od jakiś 8 lat już...
zmuszacie mie do łamania moich zyciowych zasad :P
Po prostu teraz sezon ogórkowy ;)
Do jakiś luźnych dyskusyjek, wrzucania fotek itp. fb jest dużo wygodniejszy. A w sprawach ważniejszych, typu technikalia, trasy, kempingi, ciekawe miejsca itd. oczywiście lepsze forum, bo przynajmniej idzie to w miarę łatwo znaleźć.
Złombol 2017 - OSK OLAF #09
Złombol 2018 - OSK OLAF #822
Złombol 2019 - OSK OLAF #59
Złombol 2020 - OSK OLAF #
Dla mnie forum to forum. Ale ja chyba zbyt oldschoolowy jestem. Na fejsie robi się większy bajzel i trudniej przez wartościowe treści się przekopać.
Ale faktycznie ostatnio newsy najpierw na fejs trafiają a dopiero potem tutaj.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Dla mnie forum to forum. Ale ja chyba zbyt oldschoolowy jestem. Na fejsie robi się większy bajzel i trudniej przez wartościowe treści się przekopać.
Ale faktycznie ostatnio newsy najpierw na fejs trafiają a dopiero potem tutaj.
Gdyby ktoś panował nad forum pewnie byłoby inaczej a tak to się robi śmietnik.
Tu jest Złombol, nie ma "ktosia", jesteśmy my :)
Jak będziemy pilnować, taki porządek będziemy mieli.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
A mnie się tu podobuje.
Jeszcze kilka dni i zacznie się ruch w interesie.
Forum / strona www pomimo znaczącego spadku popularności na rzecz FB i innych mediów społecznościowych ma jedną gigantyczną zaletę. Nie podlega obcym regulaminom, jakikolwiek zdjęcia/inne dane nie są umieszczane na licencjach umożliwiającym innym dowolne nimi rozporządzanie, nikt nie tnie zasięgu postów itp.
Strona jest orgów /pośrednio nasza ;-) / i to jeszcze kiedyś wyjdzie na dobre.
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Zgadzam się innymi w ramach tego że forum jest mimo wszystko bardziej przejrzyste, nawet jeśli czasem zdarzają się osoby które się nie wstrzelą (a każdemu może się to zdarzyć) to chociażby opcja szukaj jest bardzo pomocna :) na FB chyba tego nie ma bezpośrednio w tematach albo ja nie umiem w FB :)
Pozdrawiam
Marcin