Raczej przejdzie bokiem, także komu po drodze niech wpada :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Poranek mamy deszczowy, ale wieczór ma być w miarę - kto się nie boi komarów nich wpada :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Fajna fota jakbyśmy byli gdzieś daleko....
A po drodze spotkałem lawetę a na niej dużo milionów, tak ze 12 jechało same rodzynki, miedzy innymi Mesie, Porsche i Brabus 6x6 wiec jak ktoś szukał to niedługo wyskoczy na Łotomoto... Wszystkie elegancko opłukane, okna uchylone wiec wywietrzy się zapach ryby, tak wiec można spoko brać :)
A dla zainteresowanych jest taki fajny twór: Muzeum Skarb Narodu w dawnej lakierni FSO na Żeraniu. Poszukajcie na FB. Warto odwiedzić bo zegar tyka... właśnie teren FSO sprzedany pod deweloperkę. Na razie Muzeum działa, dziś przenoszona była gigantyczna makieta z fabryką i takie ciekawe znalezisko z pozdrowieniem dla Chorwatów :)
Na jutrzejszy wieczór pogoda powinna być w miarę, także próbujemy! :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Cześć,
Na złombolu jeszcze nie byłem [ długa hostoria :) ] ale chętnie bym wpadł pogadać swoim Trabantem :)
Dlatego mam pytanie kiedy się spotykacie ?
Cześć,
Na złombolu jeszcze nie byłem [ długa hostoria :) ] ale chętnie bym wpadł pogadać swoim Trabantem :)
Dlatego mam pytanie kiedy się spotykacie ?
Jak pogoda się nie posypie, to będziemy próbować w najbliższą środę o 19, zapraszamy! :)

Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Będzie można spotkać się też tu: https://rybienkolesne.pl/ii-zlot-pojazdow-zabytkowych-rybienko-lesne-2021
Robimy takie małe wydarzenie, na które zapraszamy chętne się zobaczyć załogi.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Tydzień temu wartę pełnili:
- Lublin ze snu
- Gniotsa nie Łamiotsa
Wieczory już są chłodne, ale jeszcze nie mroźne - dziś spot jak zwykle :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Jutro spot wyjątkowy, bo jak za dawnych czasów, prawilnie na żwirku YTW
Na jutrzejszy wieczór prognozy stabilne, bez deszczu, także widzimy się!
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Spot klasa! Wpadli:
- Perłowa Teresa
- Lublin ze snu
- Skoda Mocy
- Łotr 07
- Trudno, co robić?
- Czekając na Lawetę
- YUGOttobekidding
- Voodolin
- JaSpoko
- Gniotsa Nie Łamiotsa
Za tydzień możliwe, że z miejscówkę będzie trzeba coś zakombinować, zobaczymy.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka