Dajcie znac z miejscem, może i nam się uda podjechać :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Jak ma być "Ludzki Edyszyn" to może tu, w Irish Pub na Miodowej, klimat jest :
i Lucky Ones zagrają nam potem.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Z tego co widzę to grają dopiero w piątek 18.01, a w piątek na Starym Mieście to ani gdzieś zaparkować ani pogadać po ludzku, chyba tylko przez messenger'a :/
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Klubokawiarnia Kicia Kocia podoba mi sie, ciekawa i z parkingiem chyba lepiej. Będe. Favo :)
Zrobię dziś po południu rezerwację na 5-6 osób, jak będzie nas więcej to sobie poradzimy, także wpadać bez krępacji :)
Jeżeli ktoś już wie, że jednak nie da rady, niech da znać.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Będziemy. Środa 19:30 Kicia Kocia. 2 osoby.
Ja się postaram być, ale będę wiedział pewnie dopiero krótko przed wyjściem :)
Mamy rezerwację w KiciaKocia na środę 9.01.2019, na godzinę 19:30, na moje nazwisko, czyli Żuk
Bezpośrednio przy Al. Stanów Zjednoczonych nie można zaparkować, trzeba szukać czegoś w bocznych uliczkach albo przy pętli autobusowej przy Grochowskiej
![]()
Do zobaczenia, mordy! :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Ja co prawda samochody już z zimowałem, ale mam tam całkiem dobre połączenie komunikacją.
Postaram się być.
My jednak nie dotrzemy, awaria domowa. :( Bawcie się dobrze i do zobaczenia następnym razem :)
Dziś było kameralnie:
- Strażnicy Drogi Mlecznej
- Gniotsa Nie łamiotsa
- Klamot
- SkodaMocy
Miejscówka też była jakby... kulturalna ;-) ale mi pasowała, opinie?
Wnioski:
- Trzeba uważać przy podłączaniu ładowarek i prostowników na wyspach, tam wszystko jest na odwrót, więc może nam cały prąd wyssać do sieci ;-)
- Meta jest w takim miejscu, że tam prąd w ogóle w kablach zawraca :dry:
Następne spotkanie można by wstępnie zaplanować na drugą połowę lutego, jak już wrócą orgowie i ruszy rejestracja itp.
I widzimy się na Rozpoczęciu sezonu YTW - jest 13.04.2019 więc idealnie pasuje do 13 edycji Złombola.
PS.
Jeżeli pojawi się wola w narodzie, żeby zorganizować coś wcześniej, to oczywiście wystarczy rzucić info w tym temacie :)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Witam wszystkich.
Jestem nowy ale pozytywnie nakręcony. Jutro planuje zakupić poloneza. Jak będzie jakieś spotkanie to chętnie się wybiorę. Pozdrawiam
Kupiłeś? Pochwal się :)
Witam wszystkich serdecznie. Kiedy organizujecie kolejne spotkanie albo byłby ktoś tak miły aby umówić się na indywidualne ,,piwko,,. Mam dużo pytań infrastrukturalnych. Jedziemy pierwszy raz i szykujemy ok. 4-5 samochodów włącznie z przygotowaniem jednego jako jeżdżący warsztat ;).
Nie mam wiedzy co gdzie jak kiedy itd. Będę wdzięczny za pomoc i wyciągniętą rękę.