Dla mnie środa lepszą. Ale trzeba będzie to się dostosuje. Tak z innej beczki,Bo jadę pierwszy raz. Czy tylko mnie zaskoczyła ta cena mety?
To celujemy na środę 27.03.
Miejscówka wstępnie KiciaKocia, ale jakby była pogoda to można pomyśleć też nad jakimś plenerem.
Rozpuszczę wici i odświeżę temat w przyszłym tygodniu.
Co do mety... w tym roku jest dość nietypowa.
Z jednej strony sporo, z drugiej strony to nie jest normalne pole i organizacja zaplecza samodzielnie na pewno wychodzi drożej.
Sam kraj też do tanich nie należy, a cały ten brekszit sytuacji raczej nie poprawi.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Żądło kiedy liczę takie wydatki. Ale licząc pewnie 1500 osób razy 30 e to jest gigantyczna kwota. Hotel w Dublinie taniej wychodzi. Zaskoczył mnie ten wydatek
Hotel w Dublinie poniżej 15 Euro za dobę? Poproszę namiary.
Hej, Warszawa, marzec już za połową, widzimy się w tym miesiącu, czy czekamy na YT w kwietniu?
Zgodnie z info na poprzedniej stronie - widzimy się w środę 27.03.
Miejscówka i godzina raczej bez zmian - KiciaKocia / 19:30
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Jakoś przegapiłem dyskusję z poprzedniej strony. A wydawało mi się, że jestem na bieżąco z wątkiem :)
Cześć,
Miejsce przy stoliku dla żółtodziobów się znajdzie?
Pozdrawiam,
Przemek
Oczywiście, zapraszamy obowiązkowo!
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Cześć
Załoga Skody Turban tez chętnie wysłucha podpowiedzi bardziej doświadczonych kolegów
I git :)
Lista na tą chwilę:
- Gofer
- Carpe Diem
- WPT
- TURBANY
- Gniotsa Nie Łamiotsa
Prawdopodobnie wpadnie też SkodaMocy i Strażnicy Drogi Mlecznej.
Może Klamot i SovietPrincess?
Oczywiście wpadać można też bez zapowiedzi!
Kto ma furę na chodzie, może niech ją akurat przewietrzy to jak zwykle coś przy okazji naprawimy ;-)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Dzień dobry,
mam od 21 lat tego samego Poldolota (Plus GSI 120kkm) i rozważając ostani jego sprzedaż (od roku nie ma komu nim jeździć), tknęło mnie, że może wcześniej bym pojechał nim na Złombol, o którym wiem tylko tyle że istnieje :)
Popołudnie i wieczór w środę 27 marca mam wolne więc chętnie bym przyszedł, przykucnął w kątku i posłuchał weteranów.
Gdzie jest rzeczona KiciaKicia i o której jest rozpoczęcie?
Super, zapraszamy :)
KiciaKocia jest przy Alei Stanów Zjednoczonych 68, niedaleko Ronda Wiatraczna
Przy alei nie ma parkingu, więc kto przyjedzie boilidem niech spróbuje zaparkować gdzieś w rejonie zaznaczonym na żółto, to nie będzie trzeba daleko łazić.
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
A o której początek?
Ok 19:30
Wypatruj stolika na którym będzie coś złombolowego, wezmę coś, żeby było łatwo zidentyfikować ;-)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka