Zaznacz stronę
Wynajmę garaż na Żu...

Notifications
Clear all

Wynajmę garaż na Żuka okolice Wrocławia

6 Posty
4 Users
0 Likes
2,270 Widok
(@gwiezdny-patol)
Reputable Member
Topic starter  

Szukamy garażu/warsztatu/stodoły/pomieszczenia, gdzie można by wjechać żukiem i go remontować, wymiary minimalne to długość 6m, wysokość 3m, szerokość ok 3m. Jeśli ktoś byłby chętny wynająć tego typu pomieszczenie lub miałby kontakt do kogoś bylibyśmy wdzięczni. Możemy normalnie zapłacić, ale jakby co możemy się też rozliczyć w częściach do Poloneza lub Żuka albo w napojach wyskokowych ;)

Cytat
(@zuk-kazik)
Reputable Member

A widzisz szukałem z dwa miesiące miejsca...
Ciężko było, ale znalazłem u znajomego w garażu miejsce.
Niestety w dwie osoby się nie pomieścimy.

Jakbyś chciał to jest w Chrząstawie Wielkiej miejscówka, około 300 zł miesięcznie. Duży garaż (po stodole, ale naprawdę super miejsce).
Gdyby nie to, ze znalazłem bliżej garaż mniejszy niestety, ale z kanałem to bym to brał.

Daj znać jak coś, zagadam czy jeszcze to aktualne.

www.Zuk-Kazik.pl

OdpowiedzCytat
(@gwiezdny-patol)
Reputable Member
Topic starter  

Dzięki, poszukamy czegoś trochę bliżej ale jak nic nie znajdziemy to się odezwiemy.

OdpowiedzCytat
(@misio-zelki)
Trusted Member

znajomek będzie miał ale od stycznia cena mogę się dowiedzieć garaż jest koło cmentarna na osobowicach wiedź cicho i przyjemnie z tego co mówił to mały nie jest ma stół roboczy imadło i kanał tyle wiem jak coś daj znać to popytam

OdpowiedzCytat
(@duch-tamtych-czasow)
Reputable Member

Gwiezdny Patrol jeśli wynajmie to sam bym czasem chętnie wpadł coś podłubać i zacieśnić więzi :-)

OdpowiedzCytat
(@misio-zelki)
Trusted Member

podłubać to sobie w nosie możesz hehehehehehehe Pinokio :woohoo:

OdpowiedzCytat
Share: