Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Złombol 2023

11 Posty
6 Users
0 Likes
1,773 Widok
(@maciek1996)
Active Member
Topic starter  

Cześć.

Mam pytanko, moze ktos cos wie, moze organizatorzy w koncu wyrażą głos jak zobaczą tego posta , czy złombol w tym roku sie odbedzie czy nie ?
Byłem pewny ze pierwszego Marca zostanie ogłoszony termin a tu dalej nic.
Szykujemy poloneza na wyjazd, to nas pierwszy złombol, chcielibysmy po prstu cos wiedzieć, zeby wiedziec jak z urlopami i jak auto przygotowac i metalnie samego siebie. Z organizatorami nie da sie skontaktować.
Moze ktos w koncu uroni rąbka tajemnicy, bo jezeli miało by nie byc, to lepsze takie info niz nic.

Pozdrawiam

Cytat
(@aq-garage)
Trusted Member

Termin jest już dawno znany- jest to 1.07.2023. Póki co czekamy na ogłoszenie kierunku. Organizatorzy prosili o cierpliwość. Jeśli jesteście zdecydowani to śmiało rezerwujcie urlopy na początek lipca.

OdpowiedzCytat
(@maciek1996)
Active Member
Topic starter  

No tak. widziałem te terminy albo tu na forum; oficjalnej info na stronie nie ma.
Wszyscy mówia ze to bedzie północ europy.
Ale no chiciało by sie miec juz jakies oficjalne info ze strony organizatora
Boję sie tego ze po prstu powiedza nagle ze jednak nie ma

OdpowiedzCytat
(@aq-garage)
Trusted Member

Złombol będzie na pewno, niestety opóźnienia które się pojawiły sprowokowaliśmy my sami jako uczestnicy. Jak dla mnie i niektórych uczestników kierunek równie dobrze może być podany na starcie- i tak wyruszymy 1.07 . Złombol to podróż w nieznane!

OdpowiedzCytat
(@maciek1996)
Active Member
Topic starter  

Nie, no wiadomo to nie jest az takie wazne
ale chciało by sie miec pewnosc
ja jade pierwszy raz , móglłbys mi powiedziec co sie stąło takiego na tej mecie ?

OdpowiedzCytat
BartewicZ
(@bartewicz)
Eminent Member

w jaki sposob te opoznienia spowodowalismy my, uczestnicy? Z tego co mowila Martyna, to po prostu kraj/gmina, ktora byla nagrana wysypala sie w ostatniej chwili?

Maciek,
Byly narzekania, na standard typowo festiwalowy. To akurat pol biedy, gorzej, ze zwyczajnie sie wszyscy nie zmiescili mimo wczesniej oplaconego miejsca bo ludzie niestety rozbijali sie gdzie popadlo, bez jakiejkolwiek organizacji. Do tego, nie wiadomo skad zaczely pojawiac sie auta nie majace nic wspolnego ze zlombolem. Poza tym trasa i klimat na trasie petarda :) Mnie to w ogole nie zniechecilo :D

Juz pisalem o tym w innym watku, kierunek nie jest wazny, jak dla mnie moze byc on podany nawet na starcie. Wazne jest otwarcie rejestracji zeby wiedziec ile faktycznie musimy w tym roku zebrac, bo jesli beda to 4 tysiace jak sie slyszy wsrod uzytkownikow to wielu (w tym ja) niestety nie zdazy tego uzbierac w 4 miesiace.

Albania '22- Numer boczny 345
Portugalia '23 - Numer boczny 183
Norwegia '24 - Numer boczny 357
Turcja '25 - Numer boczny 58
https://www.instagram.com/idzpanwgnuj

OdpowiedzCytat
(@andrzej-osa)
New Member

Witam,
A może zmiana konwencji miejsce docelowe zostanie podane na starcie, jedynie informacja o tym ile należy wpłacić będzie podana wcześniej.

OdpowiedzCytat
(@my-sie-bojam-pany)
Eminent Member

Kierunek jest bardzo istotny. Ja jestem w kropce. chciałem w tym roku jechać motocyklem i tu kierunek ma znaczenie. Jest już marzec a ja nie wiem czy kupować motocykl czy nie ?? Co robić szykować favorit która pochłonie troszkę czasu i pieniędzy. Czy czekać na ogłoszenie kierunku ??

OdpowiedzCytat
BartewicZ
(@bartewicz)
Eminent Member

No w sumie to dosyc zrozumiala argumentacja. Niestety w tym roku jest to niestety sila wyzsza, totalnie nie zalezy to od ''widzimisie' organizatorow. Trzeba czekac na decyzje lokalnych wladz kraju docelowego. Mam nadzieje, ze chociaz rejestracja ruszy wkrotce to chociaz czesc watpliwosci zostanie rozwiazana.

OdpowiedzCytat
(@admin)
New Member Gość

Witajcie, zapraszam już do sekcji 2023. Cieszę się że temat się ogarnął. Ogłoszenie oraz start rejestracji jest już bardzo blisko. Rejestracja będzie odpalona w tym samym momencie. Co do kwoty minimalnej to nie będzie to 4000zł.

OdpowiedzCytat
BartewicZ
(@bartewicz)
Eminent Member

Wspaniałe wieści tej pięknej Niedzieli! :) dzięki Marcin!

Czekamy na dalsze informacje!

OdpowiedzCytat
Share: