Poszukuje podłużnic (prawa lewa) do fiata 125 .Jak by ktoś coś wiedział to niech da znać.
do Kanta, DFa, Fiaciora posiadam:
Maska używana; zderzak tył chromy w stanie bdb; obrotomierz jeden oryginalny, drugi diodowy; propozycje można składać na pw
Pozdrawiam, M.
Witam. W Katowicach na roździeńskiej 41 (baza PKS Katowice) stoi borewicz, który najprawdopodobniej pójdzie na żyletki w stacji demontażu. Stan blacharki kiepski, ale auto raczej kompletne. Może komuś się coś przyda, powinni odsprzedać za grosze.
"jak nie urok, to sraczka" :woohoo:
Po naszej ostatniej wyprawie zostało nam trochę części z silnika, polonez diesel 1,9 (mieliśmy to w żuku). BTW nasz żuk potrzebował aż dwa wałki rozrządu na zlombolu 2011:D
Szukam wentylatora chłodnicy do 125p, razem z obudową. Chłodnicy nowej zresztą też. :)
Szukam wentylatora chłodnicy do 125p, razem z obudową. Chłodnicy nowej zresztą też. :)
A co NysaGang zakupił fiaciora ,że części zbiera?
No już prawie. Ale trzeba jeszcze będzie nad nim popracować troszkę. Wrzucę parę fotek w warszawskim wątku. :lol:
Jak co mam prawie nową wąską chłodnicę, chodziła trochę w aucie jak mi zimą rozsadziło oryginalną ( zapomniałem o wodzie w układzie po pierwszym odpalaniu). Jest drożna, nie ma zatorów czy innego syfu, jedynie lekki nalot kamienia ( na prawdę lekki). Jak zainteresowany to daj znać. Chciałem ją zostawić do Fiata na którego nadal choruję ale odpuszczam temat kolejnego samochodu, wystarczy że buduję drugiego Tarpana i tam kasa będzie uciekała.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
tak sie składa że posiadam wentylatorrra jak coś ;)
a przy okazji potrzebuje na gwałt kierownicy do fso125p ;)
poprzedni właściciel go skrzywdził i dał kierownice z malucha..
a chcecie kiere z pierwszego 125p? - kiedyś kupiłem, sam nie wiem po co i się gdzieś plącze po garażu. tylko na gwałt nie oddam :)
nie pamiętam, czy ma przycisk klaksonu, ale samo koło jest ładne. e?
(O==@==O) - Skoda 105S
Przy okazji posiadam szyby do DF(przód i tył), tłumnik końcowy i kolektor ssący z 1300. Na dniach odbieram zawartość pewnego garażu co kiedyś stał fiat 125p więc trochę taili będzie :)
kierownicy szukam z lat 83-91 ;)
a na gwałt kupię, najlepiej z okolic śląska BAGAŻNIK DACHOWYYY.
W Gliwicach jest sklep co się wyprzedaje z asortymentu, mają sporo części między innymi blacharskich do PN oraz 125p. Mają też uszczelki, jakieś części mechaniczne, klosze, atrapy i masa innych rzeczy.
Tutaj jest telefon : 501-488-190
Dzwonić i targować się z ceną. Blachy na prawdę zdrowe, byłem dzisiaj i na własne oczy widziałem.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
posiadam niepotrzebne drzwi do Poloneza tylne prawe i lewe; jak coś tp priv;
jakby ktoś zapragnął lansować się po adriatyckim wybrzeżu na 13" aluskach made by FSO to mam też na zbyciu 2 komplety :-)
pozdrowienia os pOSPawanych, życzymy Wam owocnych przygotowań
Na Peloponez najlepszy Polonez
A jakie masz te alusy, szukam OZ-ów do poloneza