Zaznacz stronę
Fotele polonez caro

Notifications
Clear all

Fotele polonez caro

8 Posty
6 Users
0 Likes
2,511 Widok
 MSW
(@msw)
Estimable Member
Topic starter  

Jakie najlepiej zamontowac fotele do caro aby przejechac złombol,? na oryginalnych po 50km mam dosc jazdy.

Cytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Jakie najlepiej zamontowac fotele do caro aby przejechac złombol,? na oryginalnych po 50km mam dosc jazdy.

ig pompowane, laguna, http://forum.fsoptk.pl/index.php?topic=20635.0

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

IG pompowane są najlepsze na długie trasy. Robiliśmy na nich Grecję i Tunezję. Do Hiszpanii jechaliśmy na IG kubełkach i niestety stwierdzam, że pompowane relaxy są the best. Szukaj takich. Moje były na sprzedaż, ale że sprzedawałem w grudniu to zainteresowanie nimi było wtedy jeszcze nikłe.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
 MSW
(@msw)
Estimable Member
Topic starter  

Jesli ktos bedzie mial akoes foteliki to chetnie kupie, bo te fabryczne po 60km lamia kregoslup, podobno jeszcze pasuja bez przerabianai jakies z renault.

OdpowiedzCytat
(@ekipa-trapeza)
Estimable Member

U siebie mamy z Hondy Prelude 4gen. Projektowane przez Recaro. Wsiadasz, jedziesz 600-700km, wysiadasz i tylko się przeciągasz. Oczywiście trzeba było trochę pospawać mocowania.

OdpowiedzCytat
 MSW
(@msw)
Estimable Member
Topic starter  

Ok a jaki macie bagaznik na dachu bo kiepsko widac na miniaturce , chodzi mi o wymiary?

OdpowiedzCytat
(@osk-olaf)
Reputable Member

Jesli ktos bedzie mial akoes foteliki to chetnie kupie, bo te fabryczne po 60km lamia kregoslup, podobno jeszcze pasuja bez przerabianai jakies z renault.

Najlepiej podjedź sobie na jakąś stację demontażu pojazdów i wybierzesz coś ciekawego. Ja kupiłem komplet z opla sintry za 150zł :) Zapraszam do Katowic jeśli nie ma u Ciebie.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Polonezowskie też się nadają w trasę, ale stare kanapowce, sprzed epoki Caro.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
Share: