Kupię drzwi kierowcy do Łady 2104 (pasują od 2107 i 2105). Najchętniej brązowe :-) Kontakt: politolog16@gmail.com
Kupię zderzaki przód i tył do Łady 2107 z ładnymi chromami, ewentualnie same listwy chromowane w bardzo dobrym stanie.
KUPIE BAGAZNIK NA DACH DO ŻUKA I FELGI NA OPONY BEZDĘTKOWE :)
Mam felgi 15 cali od suzuki vitary po malowaniu proszkowym. kolor srebrny.Jeśli zainteresowany odpisz na priv lub 608 314908 Tomek
tylna klapa do czerwonego warbo sedan, ładna nienaruszona:P
Caro kombi 2000 r - ramka szyby drzwi prawych przód od słupka, półoś z łożyskiem kompletna, obudowa filtra powietrza prostokątna, gumowa osłona wlotu powietrza na maskę.
Poszukiwany silnik diesel do poloneza PSA XUD9A 1.9 w dobrym i pewnym stanie – chcemy reaktywować naszego klekota :)
Propozycje, oferty, informację prosimy na PW lub 601433382
cwikas
Ładujcie od razu tego trochę większego z turbo skoro i tak szukacie silnika.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Sebek,
Nie mówię nie, tylko muszę mieć coś co mogę tam wrzucić :P
cwikas
Poszperaj po necie bo drogo te silniki nie chodzą a różnica w jeździe to przepaść w porównaniu do tego dychawicznego 1,9 z Poloneza. W tym turbo będziesz musiał zmienić miskę olejową na taką jak była w 1,9 w Polonezie, chyba stabilizator trzeba było zmienić ( tu pewności nie mam bo dawno temu kumpel robił taki swap tyle że na 2,1 turbo dizla) i pamiętam że miał trochę problemów z wpakowaniem Intercoolera. Od biedy można wziąć maskę z innego PN'a, wyciąć otwór i zrobić nagarniacz jak braknie czasu żeby wszystko pięknie porzeźbić ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Poszperaj po necie bo drogo te silniki nie chodzą a różnica w jeździe to przepaść w porównaniu do tego dychawicznego 1,9 z Poloneza. W tym turbo będziesz musiał zmienić miskę olejową na taką jak była w 1,9 w Polonezie, chyba stabilizator trzeba było zmienić ( tu pewności nie mam bo dawno temu kumpel robił taki swap tyle że na 2,1 turbo dizla) i pamiętam że miał trochę problemów z wpakowaniem Intercoolera. Od biedy można wziąć maskę z innego PN'a, wyciąć otwór i zrobić nagarniacz jak braknie czasu żeby wszystko pięknie porzeźbić ;)
U mnie w poldzie siedzi rozwalony XUD9A, dlatego na szybko kombinuję to samo aby plug@play zrobić. Może faktycznie coś zaturbionego wrzucić. Była swego czasu fajna Xantia 1,9 w turbinie po dzwonie za grosze, ale poszła. O tyle ciekawa opcja była bo bez intercoolera, więc bez jakiego modzenia. Niestety najgorzej z czasem i PLNami ;)
cwikas
Ten silnik wchodzi bez modzenia bo skrzynia z PN 1,9 pasuje. Jedyny problem to upchanie intercoolera. Jeśli masz stary silnik 1,9 to najprawdopodobniej skończy się na podmianie miski olejowej.
Poszperaj na PTK, kiedyś Żuczek tam wrzucał temat o swapie na 2,1
potrzebuję most do Łady Nivy.
niedrogo bakelitowe kolo nierządu silnika S-21 kupie!
Lewy zacisk hamulcowy Wartburg 1.3 - KUPIĘ. Jeżeli ktoś by posiadał w miarę ładny, działający to priv! :)
www.facebook.com/BrunatniTeam/
to ten który jest kompatybilny ze Skodą 13x? Może coś bym miał, sprawdzę jutro