Zaznacz stronę
Giełda części - kup...

Notifications
Clear all

Giełda części - kupię

628 Posty
195 Users
0 Likes
164.5 K Widok
(@pierunskie-gizdy)
Eminent Member

Wyjątkowo pomagam przy pomocy w naprawie silnika z Żuczka.
Poszukuję gaznika WEBER 34S2B1, najlepiej nowy. Czy ktoś chciałby dobić transakcji?
Za wszelką pomoc z góry dziekuję!

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

GRUPETTO napisałem Ci pw :)
Generalnie jedna klamka obraca się wkoło, a druga ma ładne pęknięcie :) Jeśli chcesz to mogę Ci wysłać obie ale moim zdaniem nie warto.

Żukatti_Team zdjęcie dla Ciebie

Zuk na złom trafi jednak dopiero w przyszłym tygodniu także jak coś to najlepiej dzwoń 694948147.

Pewnie mi się przypomni co jeszcze potrzebuję jak Żuczek będzie już w przetwórni :side:

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Szukam nadstawki do Caro na powiększenie bagażnika lub całej nadbudówki od Kombi lub namiarów na kogoś kto to robi.

OdpowiedzCytat
(@poldek-pawel)
Eminent Member

Od kombi produkowanych 99-02 posiadam cały dach z bocznymi szybami

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

priv

OdpowiedzCytat
(@zukatti_team)
Eminent Member

Szukam nadstawki do Caro na powiększenie bagażnika lub całej nadbudówki od Kombi lub namiarów na kogoś kto to robi.

Na stronie Złomnik na FB ktoś wrzucił zdjęcie czegoś takiego na terenie jakiegoś gospodarstwa w ciągu ostatnich paru dni. Można spróbować tam zapytać, gdzie to stoi.

Faster, Harder, ŻUKIEM!!!

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Na stronie Złomnik na FB ktoś wrzucił zdjęcie czegoś takiego na terenie jakiegoś gospodarstwa w ciągu ostatnich paru dni. Można spróbować tam zapytać, gdzie to stoi.

W ostatnich 2 miesiącach nie ma - wkleisz link ?

OdpowiedzCytat
(@zukatti_team)
Eminent Member

A, przepraszam, moja pomyłka. To była nadbudówka do Trucka, post z 16.11.

Faster, Harder, ŻUKIEM!!!

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Kupię części zapasowe do silnika 1,4 - wszystko od przewodów do wody, zapłonowych , cewkę , wszystkie linki, czujniki, alternator ,komputer , przekaźniki - wszytko co jest w inne niż Abimex

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Olej ten układ chłodzenia i wymień termostat na zewnętrzny PRT ( opis znajdziesz na forum Rovera). Gotowy set do włożenia ( czyli węże + trójniki + termostat) kupisz za około 300zł. I radzę to zrobić. Zminimalizujesz ryzyko walnięcia uszczelki pod głowicą prawie do 0.

A rurkę do małego obiegu dorób nową z nierdzewy bo te metalowe po kilku latach ciekną.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@poldek-pawel)
Eminent Member

Poszukuje tylnego mostu do poloneza kombi (cichego), może ktoś coś widział, może ktoś coś wie.

OdpowiedzCytat
(@katofuriaty)
Honorable Member

W San Vito Lo Capo oddałem chłodnicę z Borewicza w zamian za chłodnicę do Żuka, która chłodziła 125P i teraz Kanciak stoi bez chłodnicy. Może ktoś ma ?

.....tylko się przypominam :)

OdpowiedzCytat
(@osk-olaf)
Reputable Member

W San Vito Lo Capo oddałem chłodnicę z Borewicza w zamian za chłodnicę do Żuka, która chłodziła 125P i teraz Kanciak stoi bez chłodnicy. Może ktoś ma ?

.....tylko się przypominam :)

Niestety ta o której Ci wspominałem okazała się złomem. :unsure:

OdpowiedzCytat
(@dobuga-team)
New Member

Poszukuję hydrokorektora świateł do Skody FAVORIT do 94'

OdpowiedzCytat
Ala montana
(@13-zlomboli)
Honorable Member

Poszukuję hydrokorektora świateł do Skody FAVORIT do 94'

Na jednym ze szrotow w Wyszkowie zawitala Favoritka.
Dzis ja, widzialem + jest kompletna. @52.6093869,21.4505172,3a,60y,291h,89.45t/data=!3m6!1e1!3m4!1sC4AZ01HtMmFI2uGhLHSKUA!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x0:0xb8b285ff2b065d6!8m2!3d52.6098611!4d21.4498508">Tu masz telefon na plocie, zadzwon sobie i zapytaj.

{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{

OdpowiedzCytat
Strona 27 / 42
Share: