Znajomy szuka kompletnej instalacji elektrycznej do żuka benzynowego, najlepiej do pożarniczego, ktoś wie gdzie można coś takiego dostać?
Rozbierali takiego żuczka pożarniaka w Mysłowicach autozłom Kama
Cześć!
KUPIĘ do 125p:
-tylne lampy do kombi/pickupa w stanie BDB-mogą być bez kloszy
-silnik wycieraczek
-tylna klapa do kombi
-drzwi
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Zakupię:
Klapa kombi z laminatu do Poloneza Caro. Może być uszkodzona, bez szyby, popękana itd.
Kontakt PW, ale preferuję telefon: 792 040 360
Znajoma poszukuje do Wartburga kombi 1.3 lewy tylni wahacz.
Może ktoś, coś ?
Zakupię:
Klapa kombi z laminatu do Poloneza Caro. Może być uszkodzona, bez szyby, popękana itd.
Kontakt PW, ale preferuję telefon: 792 040 360
Ja też :)
Czy ma ktoś może namiary gdzie można dostać tłoki do poloneza - III szlif razem z pierścieniami? Caro Plus 1.6 gsi. Z góry wielkie dzięki za pomoc ;)
Szukam sterownika do Poldrovera STEROWNIK YWB 100970 ale nie od Rovera.
Cześć,
macie może jakiś kontakt do osoby która sprzedaje lub regeneruje mosty do Polonezów we Wrocławiu, bądź w bliskich okolicach Wrocławia?
Konkretniej - potrzebuje mostu do Poloneza Karetki model Auto form (na caro+), 1.6 GSI - ze wstępnego badania wynika że przełożenie 3.9.
Z góry dzięki za pomoc!
Cześć,
Poszukujemy chłodnicy do 125p z silnikiem poloneza (wpuszczana w pas przedni, korek na kroccu). Ewentualnie sprawdzonego pomysłu co można dosztukować ;]
Proszę o info na priv.
Dzięki!
Szukam belki zawieszenia przód do Lady Nivy. Ktoś poratuje? Dzięki!
Potrzebuję kupić zacisk hamulcowy prawy do Skody 105, ktoś poratuje w normalnych pieniądzach?
P.H.U. Widia Katowice, firma specjalizuje się w tych tematach od wielu lat.
Czy ma ktoś może namiary gdzie można dostać tłoki do poloneza - III szlif razem z pierścieniami? Caro Plus 1.6 gsi. Z góry wielkie dzięki za pomoc ;)
P.H.U. Widia Katowice, firma specjalizuje się w tych tematach od wielu lat.
Cześć,
Poszukujemy chłodnicy do 125p z silnikiem poloneza (wpuszczana w pas przedni, korek na kroccu). Ewentualnie sprawdzonego pomysłu co można dosztukować ;]
Proszę o info na priv.
Dzięki!
Miałem taką chłodnicę zamontowaną w moim kanciaku ale rozciekła się na starcie Złombola (2015)
Jedyna dostępna na szybko to z Poloneza właśnie bez króćca. Szybka przeróbka mocowania i wycięcie 3 cm blachy w pasie pod maską
i tak bez problemów 125P jeździł cały rok.