Zaznacz stronę
Giełda części - kup...

Notifications
Clear all

Giełda części - kupię

628 Posty
195 Users
0 Likes
162.5 K Widok
(@andzejobus)
Trusted Member

Czołem!

Kupie: ZBIORNICZEK WYRÓWNAWCZY DO LUBLINA! :) Jak głoszą koledzy, ma to być zbiorniczek "z dwoma małymi i jednym dużym wyjściem".

Pozdro

OdpowiedzCytat
(@balkan-team)
New Member

Kupię bagnet oleju SKODA FAVORIT, dosyć pilne , swój złamałem i cisnąłem nim za płot i znaleźć nie mogę polowy choćby co by olej sprawdzić czasem.

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

Kupię do poloneza 1,4 (Rover) bagnet poziomu oleju wraz z rurką ( kawałek bagnetu został ułamany)

OdpowiedzCytat
(@matej)
Eminent Member

Cześć!

Po dwóch latach przerwy załoga autoFocus ponownie zamelduje się na starcie!

Poszukujemy - > klapy bagażnika do Żuka, najlepiej dzielonej. Nasza obecna z nie-dzielonej zrobiła się dzielona. Żuk : słupek od siatkówki, 1 : 0.

Pozdro!

OdpowiedzCytat
(@zyglatkateam)
Trusted Member

Witam znalazłem fajny sklep gdzie mają dużo części do Poloneza Fiata 125, chyba Zuk jest podaje link https://www.motozbyt.net/

OdpowiedzCytat
 eugi
(@eugi)
New Member

Cześć,
Poszukuje bagażnika dachowego do Skody Favorit w rozsądnej cenie:)

OdpowiedzCytat
(@piotrtm)
Eminent Member

Dzień dobry,

Kupię części nadwozia do borewicza, konkretnie grill i lampy przednie, zderzak przedni, nosek przedni, błotniki przednie oraz klapę bagażnika,

Chętnie kupię także lotkę "parapet" Heko na tylną klapę, tą zgarniającą powietrze na szybę.

OdpowiedzCytat
(@literaci)
Eminent Member

Witam,

Jestem aktualnie na etapie remontu silnika i poszukuję kpl. 4 szt tłoków ( pierścienie, sworznie i zabezpieczenia) do Poloneza 1,5 77,4 II szlif oraz panewek 1 szlif.
Czy ktoś może pomóc w temacie.

OdpowiedzCytat
(@zyglatkateam)
Trusted Member

sprawdź tu może będą mieli www.motozbyt.net

OdpowiedzCytat
(@literaci)
Eminent Member

Dzięki za podpowiedź, akurat www.motozbyt.net nie znalazłem ale wyrwałem na aukcji w rozsądnej cenie.

OdpowiedzCytat
(@opiekun)
Active Member

Witam.
Jetem nowy tu. I pierwszy raz będę jechal w tegorocznym rajdzie. Składam żuczka na ten wyjazd i parę rzeczy mi brakuje. Najważniejsze to słupki szyby czołowej? Może ktoś ma na zbyciu?

OdpowiedzCytat
(@haczkur63)
New Member

Dzień dobry wszystkim użytkownikom.

Jestem właścicielem sklepu z cześciami samoochodowymi, handlowałem częściami jeszcze za poprzedniego ustroju :)

Zapraszam do kontaktu albowiem posiadam b.wiele części do samochód marek SKODA, FSO czy Fiat.

Aktualnie pracuje nad udostępnieniem wyeksportowanej bazy części do internetu aby ułatwić wyszukiwania.

Możliwy odbiór osobisty(Raszyn,pod Wa-wą), wysyłka kurierem - wkrótce również ALLEGRO.

Zachęcam do kontaktu i słania zapytań na adres haczkur@interia.eu bądz przez fb https://www.facebook.com/Sklep-Motoryzacyjny-Mechanika-Pojazdowa-Wulkanizacja-Haczkur-107259482734763/

Z góry dziękuje za poświecony czas

Pozdrawiam serdecznie Sławek

OdpowiedzCytat
(@poldrzerteam)
New Member

Siemanko wszystkim potrzebuje zacisk hamulcowy lewy tył do mojego caro rok 94 bez Lucasa

OdpowiedzCytat
(@czerwony-team)
Prominent Member

Hejka. Kupię dwa tylne zaciski do Poloneza Caro (9 1 - 94) . Najlepiej nowe. Mogą być używane, ale stan jak najlepszy.. Pozdrowienia.

FSO Sekcja Śląsk
http://www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
http://www.czerwonyteam.blogspot.com/

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

ponawiam

OdpowiedzCytat
Strona 40 / 42
Share: