W jakim stanie masz tylne drzwi?
posiadam na części całego lublina 2 z andorią lublin ma fotele dla 9 osób i jest w wersji przedłużanej jeśli coś potrzebujesz dzwoń 517 517 555
W jakim stanie masz tylne drzwi?
mam dwa komplety drzwi tylnych ale bez rewelacji zresztą mam całe dwa lubliny na części
http://allegro.pl/drzwi-tyl-wysokie-lewe-prawe-lublin-ii-czesci-i6590461467.html
mam dwa komplety drzwi tylnych ale bez rewelacji zresztą mam całe dwa lubliny na części
http://allegro.pl/drzwi-tyl-wysokie-lewe-prawe-lublin-ii-czesci-i6590461467.html
A jak się mają silniki i skrzynie w tych Lublinach? Szukam 4CT90 ze skrzynią 5-tką (najlepiej KIA) do swojego Żuka. Ewentualnie jeszcze piastami byłbym zainteresowany.
Faster, Harder, ŻUKIEM!!!
Hej hej, człowiek u którego robiłem wał do Żuka (z resztą bardzo polecam tego Pana, robi super i tanio) [...] Warsztat znajduje się na Bolesława Chrobrego 39 w Warszawie.
Regenerowałeś ten wał czy przerabiałeś pod skrzynię 5-tkę? Ile za taką przyjemność?
A jak się mają silniki i skrzynie w tych Lublinach? Szukam 4CT90 ze skrzynią 5-tką (najlepiej KIA) do swojego Żuka. Ewentualnie jeszcze piastami byłbym zainteresowany.
Mam kompletny silnik ze skrzynią KIA wymontowany z lublina tel 608314908
Żukatti, będę w sobotę na szrocie to Ci się zapytam o piasty :)
WGR- Wiejska Grupa Rozpoznawcza!
Największy Sad Europy!
Sprzedam nowe półosie, bębny hamulcowe i tarcze kotwiczne do Żuka z mostem starego typu.
Cześć.
Do upłynnienia mam 3 koła zimowe do Fiata/Poldka.
2 szt 185/70/13 Dębica Navigator - jeździły na przodzie, DOT 0412, bieżnik 7 mm, wyważone, cena 90 zł/szt.
1 szt 175/65/13 GoodYear starsza produkcja, ale opona w porządku, bieżnik 5 mm, wyważona, cena 70 zł.
Felga stalowa w gratisie do kół, ew. oczekuje propozycji finansowych.
Chętnie zamienię za 2 opony 195(205)/65/15 lato.
Tel: 501121927
Sprzedam nowe półosie, bębny hamulcowe i tarcze kotwiczne do Żuka z mostem starego typu.
Ile za półośkę chcesz ?
Ile za półośkę chcesz ?
Priv.
Na sprzedaż fotele z mojego byłego już poldona:
Inter Groclin Relax (pompowane) z boczkami bez kanapy tylnej
a drugie to Inter Groclin Standard (kubełki) z kanapą tylną (bez oryginalnych czarnych boczków)
Ceny do negocjacji oczywiście.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
a drugie to Inter Groclin Standard (kubełki) z kanapą tylną (bez oryginalnych czarnych boczków)
Ceny do negocjacji oczywiście.
PW
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Kubełki poszły ale Relaxy wciąż są. Polecam potencjalnym polonezowskim złombolowiczom. Na długie trasy są dużo wygodniejsze od tego co fabryka dała.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Znajomy ma do sprzedania zabudowę plastikową do PN Trucka ( 2,5 metra długa przestrzeń bagażowa) + kurnik na dach
Bagażnik dachowy zamykany do 126p ( ten plastikowy, zamykany).
Jak ktoś zainteresowany to pisać na PW, dam namiar do właściciela.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."