witam jeśli poszukujesz solidnego warsztatu znającego się się na wynalazkach bloku wschodniego to dobrze trafiłeś. pomogę w przygotowaniu całego samochodu lub poszczególnych układów( silnik, hamulce, zawieszenie), kontakt najlepiej 608 412 763 lub na forum pozdrawiam Jacek
i takiego tematu brakowało !!!
też oferuję pomoc w przygotowaniach warsztat we Wrocławiu :-)
Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!
Jachoteam ...... ale z jakiego miasta jestes ???
Zapraszam na mojego bloga -
Nie napisał skąd, więc zapewne stolica...
no zapomniałem pod stolicą kumpel ma warsztat czasami razem działamy, ja jestem ze skarżyska-kamiennej między kielcami a radomiem
Nie Ma Lipy
nie masz w profilu skąd jesteś, więc zapewne stolica..... :S dżizas
https://www.facebook.com/YUGOttobekidding
Ot taka moja zwykła obserwacja, że jak ktoś coś ogłasza, a nie wiadomo w jakim mieście, to jednak wiadomo ;)
Odświeżam temat :)
Macie jakieś godne polecenia warsztaty/mechaników w okolicach Warszawy (w sumie to wpisujcie wszystkie miasta).
Nie wszystko jestem w stanie zrobić sam w garażu, kanału nie mam ani tym bardziej zielonego pojęcia o mechanice :P
Stąd też smutna konieczność oddania samochodu na przetrzepanie do kogoś, kto spojrzy na auto z odpowiednią dozą uczucia, bez wymyślania na co by tu naciągnąć klyjenta :)
Jak znacie jakiś warsztat/mechanika w granicach 100 km od Warszawy, któremu można by oddać przyszły złombolowóz na solidny przegląd to dawać info, na pewno się przyda :D
.. ja znam mechaników dobrych w Goleniowie - zachodniopomorskie ..
.. spawanie i mechanika ..
Macie jakieś godne polecenia warsztaty (...) w granicach 100 km od Warszawy, któremu można by oddać przyszły złombolowóz na solidny przegląd to dawać info, na pewno się przyda
Napisałem Ci dwa na priv.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
Dziękuję AlaMontana za info.
Pytanie drugie:
Gdzie wyważyć felgi w Tavrii?
Wulkanizator z pojęciem poszukiwany :)
Felga od Tavrii wygląda tak:
http://archiwum.allegro.pl/oferta/-felga-obrecz-kola-tavria-i3953689296.html
Więc jej wyważenie jest problematyczne... :)
Dzięki za pomoc!
Jaspoko
Witam ja w tym samym temacie co jaspoko, możecie dać jakiś namiar na dobry warsztat w okolicy warszawy, który zajrzy pod maskę FSO 125p
napisz do zoltana z fsoptk.pl
Czaja team nie wiem czy to my rozmawialiśmy przez telefon, ale będę w weekend w wawie mogę zobaczyć Wasze FSO
Pozwolę sobie jeszcze raz odświeżyć temat i zapytać o mechanika w okolicach Krakowa który będzie w stanie przepatrzyć i przygotować Poldzia na tegoroczny złombol :D