W Mysłowicach mam warsztat i właśnie przygotowuję Poldka do tegorocznego Złombola, ale dla ciebie chyba to za daleko ??? :(
W Mysłowicach mam warsztat i właśnie przygotowuję Poldka do tegorocznego Złombola, ale dla ciebie chyba to za daleko ??? :(
z ciekawości, który warsztat ?
yourij & krusza, nas nic nie rusza!
Jestem z Ligoty, pytanie czy propozycja pomocy aktualna?
Jeśli tak to daj znać na PW, coraz mniej czasu a problemów coraz więcej :dry:
Piszcie lub dzwońcie 601-426-851 albo przyjedźcie do Mysłowic na warsztat.
Odświeżam temat :)
Poszukuję jakiegoś dobrego i w miarę przystępnego cenowo warsztatu w Warszawie lub okolicach? Dla Poldka po i przed Złombolem ;)
Macie coś do polecenia?
Pozdrawiam
skontaktuj się z zoltanem (Michał) z fsoptk - robi większość samochodów z forum
Poszukuję ... warsztatu w Warszawie lub okolicach?...
Dwa Fiaciory o numerach bocznych 33 i 156 wyszły z warsztatu Car-Doctor z Wyszkowa i przejechały z powodzeniem edycje hiszpańską oraz alpejską.
Zadzwoń jak chcesz.
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ {{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{
skontaktuj się z zoltanem (Michał) z fsoptk - robi większość samochodów z forum
To chyba jednak stwierdzenie na wyrost, to byłoby kilkadziesiąt (?) samochodów. ;)
Edit:
Chyba, że chodzi o forum FSO, to nie wiem ilu tam jest użytkowników.
hehehe kilkadziesiąt to ja już u niego widziałem :P
Ale fakt, że robi solidnie i cieszy się renową w srodowisko fsoptk
Dzięki za info Panowie! :)
W samej Warszawie niestety nie znam nikogo ale 80 km na południe- za Kozienicami ma warsztat Marek Deszczka. Facet jest bardzo ogarniętym mechanikiem i nie jakimś bardzo drogim. Jak masz trochę czasu i chcesz mieć pewność, że będzie dobrze zrobione to wygoogluj go.