rarytasik hehe :lol:

rarytasik hehe :lol:

no czasem rarytasik :lol:
to w końcu co za klapa jest na sprzedaż ?
rapidowa faktycznie ?
+48 505 230 876
dEfekt Motyla
nie wiem, ja tylko tak offtopowo wrzuciłem naszą klape :P
btw ktoś ci wjechał w tyłek na poprzedniej edycji złombola?
btw2 nie masz czasem na zbyciu tych plastikowych znaczków SKODA co przykleja się na drzwiach w rapidzie (nie wiem czy w innych modelach też one były) albo grill SKODA 136 taki jak tutaj:

btw ktoś ci wjechał w tyłek na poprzedniej edycji złombola?
nie, to była stłuczka w czasie prywatnej wycieczki do Szkocji w 2010 roku, jakoś tuż przed tureckim złombolem.
btw2 nie masz czasem na zbyciu tych plastikowych znaczków SKODA co przykleja się na drzwiach w rapidzie (nie wiem czy w innych modelach też one były) albo grill SKODA 136
znaczki mi odpadły a na drzwiach zapasowych chyba jeden się uchował tylko. Chodzi Ci o te srebrne co są wkomponowane w czarną listwę wzduż auta ?
Grilla nie mam takiego.
+48 505 230 876
dEfekt Motyla
tak, te przy listwach. U nas też odpadły
Klapa jest z dziurami wpomagającymi chłodzenie ale niema rarytasiku czyli spojlerka :D
Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM
www.facebook.com/Autozlombolsan
Witam,
Panowie i Panie, poniżej daje namiar do przemiłego Pana Jerzego, który zlikwidował sklep z częściami do m.in Skody. Zakupiłem u tego Pana karton części do Formana/Favorit, ale z tego co wiem, to do starszych modeli też ma jeszcze trochę kartonów:)
Wszystkie części nowe po śmiesznych cenach (trafiają się nawet oryginały z Czechosłowacji). Jakby co powołać się na mnie (Adrian z rajdu Złombol). Pan Jerzy ma bogatą wiedze i myślę, że nie jednemu pomoże w częściach. Posiada katalogi oryginalne częsci.
W załączniku przesyłam wykaz jaki od niego dostałem (jest to wykaz rzeczy do Favorit ale występują też inne części do starszych modeli). Najlepiej napisać maila, zadzwonić.
e-mail: mieszkowicz.jerzy@poczta.onet.pl
Ten Pan ogłasza się również czasami na allegro, Miasto Stargard Szczeciński
Poszukuję zewnętrznego mechanizmu wybierania biegów do skrzyni 5-cio biegowej, Skoda 120
A sprawdzaliście w częściach zamiennych? może w części samochodowe lublin coś się znajdzie?