Zaznacz stronę
Sprzedam / Zamienię...

Notifications
Clear all

Sprzedam / Zamienię samochód

453 Posty
171 Users
0 Likes
10.2 K Widok
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Tutaj proszę o podawanie ogłoszeń w sprawie sprzedaży WŁASNYCH pojazdów. Proszę o w miarę krótki opis ( co zostało zrobione, co jest do zrobienia). Jakieś dane kontaktowe ( telefon/email/gg/PW itd, do wyboru do koloru). Miło by było gdyby pojawiło się zdjęcie sprzedawanego pojazdu, tylko proszę wrzucać miniaturki.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

Cytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member

Dacia
http://olx.pl/oferta/dacia-1310-w-calosci-lub-na-czesci-CID5-ID7EDQr.html

Tegoroczny wyjazd stoi pod znakiem ??? więc rozważam też sprzedaż Warczyburka

695529966
Patryk.

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Witam.

Zakupiłem żuczka na złombol. Już wiem że załoga mi się skurczy do 2 osób. Stąd najchętniej zamienię swojego żuczka na jakieś mniejsze auto lub sprzedam za rozsądną cenę celem zakupu innego auta.

Najchętniej zamienię na Poloneza, Fiata 125, tarpana honkera lub nivę. Ewentualnie inne auto z czasów PRL. Wszelkie propozycje mile widziane.

Z podstawowych informacji:
1. Przegląd do grudnia 2015.
2. Całkowicie sprawny i jeżdżący - zapraszam na moją stronę złombolową

www.facebook.com/zlombolmkzibi

gdzie zamieszczam filmiki z ujeżdżania żuczka oraz do ogloszenia na olx

olx.pl/oferta/zuk-z-silnikiem-2-4-disel-...ia-CID5-ID8dEOX.html.

3. Samochód po firmie energetycznej.
4. Blacharka do lekkich poprawek ale jak by nie patrzeć na estetykę to można jechać.
5. Rama zdrowa.

Już kilka ofert miałem ale póki co nie doszły do skutku stąd moje ogłoszenie.

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

A czy mozna tentemat zamiescic jednak w kategorii zlombol 2015 tam jednawiekssosczaglada i szuka ewentualnyxch ojazduw na wyjazd 2015

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

ten temat też widać. Jak się wejdzie w "ostatnie tematy", to widać, że coś nowego się pojawiło. Ponadto jest podklejony, więc myślę, że jest wystarczająco widoczny. Proszę o pozostawienie ogłoszenia tutaj. Ewentualnie raz na tydzień wklejaj na nowo ogłoszenie, wtedy będzie widać, że coś nowego się tutaj pojawiło, tylko daj mi znać na PW żebym stare ogłoszenie usunął, bo zaśmiecimy temat.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@grzmiacy-rydwan)
Noble Member

No i widziałem że Żuk poszedł;-)

Grzmiący Rydwan, dowódca - Diesel

http://husariarally.eu/ - rajd do Gruzji - jeśli komuś mało wrażeń;-)

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Tak chłopaki wzięli i dojechali z Gdańska do Wrocławia. A ja teraz szukam auta.

OdpowiedzCytat
(@gwardia-faraona)
Estimable Member

http://olx.pl/oferta/polonez-caro-1-6-gle-94r-benzyna-gaz-hak-CID5-ID8nuFH.html#1d9ba058f2

no to tu jest nasz złombolowóz niedoszły ale przygotowany. Dla złombolowców cena 2500 :)

OdpowiedzCytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member

Jakby ktoś chciał Wartburga Polo od załogi Dzik to prosze o kontakt 695529966
cena 2000zł auto z ogromną ilością części zapasowych. Ekipa się nieco rozsypała i Wartburg nie jest już potrzebny

OdpowiedzCytat
(@gynsi-pympek)
Trusted Member

Jeden z ostatnich Żuków w Katowicach czeka na nowego właściciela.
Historia Żuka w dużym skrócie:
W zeszłym roku Żuk przeszedł na emeryturę, latał kilka dni w tygodniu na trasie Chorzów Katowice, pierwszy właściciel, lata 90, benzyna S21, czarne blachy. Jeżeli nie znajdzie się chętny to pojedzie na żyletki, a szkoda go, bo jest całkiem dobry i zadbany.
Jak widać, banda debili sukcesywnie coś mu podkrada, także jak ktoś szuka to niech bierze.

OdpowiedzCytat
(@tramptorpeda)
Active Member

Siemka, oddam w dobre ręce mojego Żuka A07
Stan ogólnie określam na dostateczny- silnik, skrzynia i cały układ przeniesienia napędu bardzo dobry, przednie zawieszenie zrobione, nowy alternator instalacja LPG dowód na 7 lub 8 osób... nie pamiętam w tej chwili, nowe cylinderki hamulcowe ale niestety jest trochę minusów: brak butli LPG a na benzynie nie jeździł i pewnie nadal nie jeździ, brak przeglądu, tylny resor wpadł w podłogę (przerdzewiała ta łapa do której jest przymocowany ale z tego co wiem można wspawać pod ramę profil i zastąpić te blaszane łapki solidną belką), auto zostało rozgrzebane przez mechanika który miał zająć się renowacją i porzucone (po ciężkich bojach udało mi się go odzyskać) co zaowocowało wieloma ogniskami korozji ale dodaję do niego bardzo dużo nowych paneli i elementów blacharskich więc w kilka dni można doprowadzić go do dobrego stanu. Brakuje drewnianej podłogi. Prawdopodobnie są wszystkie elementy które zostały zdemontowane. Wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt michalbolek92@gmail.com sprzedam za cenę polisy OC którą wykupiłem miesiąc temu... Zależy mi aby ktoś się z niego cieszył i nie chcę z nikogo zdzierać;) wszelkie zdjęcia Żuka przed operacją znajdziecie na fanpage ŻuxTorpeda www.facebook.com/ZuxTorpeda a zdjęcia obecnego stanu prześlę mailem zainteresowanym. Auto stoi w Chrzanowie woj.małopolskie 35km od Krakowa i 30km od Katowic. Żuk sam nie odjedzie konieczna jest niestety laweta (wspomniany brak butli LPG)

OdpowiedzCytat
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Kolega ma na sprzedaż Poloneza z 1992 roku. Od początku w rodzinie, ma nawet rachunek z Polmozbytu na 82 000 000 starych złotych.

Ogólnie auto zadbane, ma kilka małych oznak korozji ale naprawdę jest nieźle jak na Poloneza. Absolutnie bezwypadkowy, na całości oryginalny lakier.

Niestety nie ma LPG, ale wg. mnie to akurat zaleta :D

W razie pytań dzwoncie do mnie: pięć zero jeden zero pięć dwa trzy zero siedem, mogę dostarczyć auto po kosztach w dowolne miejsce w PL.

Cena jest przyzwoita, wyjsciowo 2k ale myślę, że coś się urwie.

Więcej mogę podesłać na maila.

Prevent-Złombol Stowarzyszenie FSO Pomorze

OdpowiedzCytat
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

Kolega ma na sprzedaż Poloneza z 1992 roku. Od początku w rodzinie, ma nawet rachunek z Polmozbytu na 82 000 000 starych złotych.

Ogólnie auto zadbane, ma kilka małych oznak korozji ale naprawdę jest nieźle jak na Poloneza. Absolutnie bezwypadkowy, na całości oryginalny lakier.

Niestety nie ma LPG, ale wg. mnie to akurat zaleta :D

W razie pytań dzwoncie do mnie: pięć zero jeden zero pięć dwa trzy zero siedem, mogę dostarczyć auto po kosztach w dowolne miejsce w PL.

Cena jest przyzwoita, wyjsciowo 2k ale myślę, że coś się urwie.

Więcej mogę podesłać na maila.

Kolega powiadasz?
A to nie przypadkiem ten, którego kupiłeś za 600 złotych???
http://forum.fsopomorze.pl/viewtopic.php?t=1564

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Nie, nie kupiłem. Dopiero kupuję jeżeli nie będzie chętnych.

Sikor, cena 600 zł dotyczy samochodu bez OC, bez przeglądu, z niesprawnym układem hamulcowym, niesprawną pompą paliwa i kilkoma innymi niedomaganiami. Cena 2000 zł dotyczy samochodu gotowego do wyjazdu na złombol.

Sikor, przygotuj auto na złombol za 1400 zł

P.S. Ty wszędzie musisz mącić, co?

Prevent-Złombol Stowarzyszenie FSO Pomorze

OdpowiedzCytat
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

Nie, nie kupiłem. Dopiero kupuję jeżeli nie będzie chętnych.

Sikor, cena 600 zł dotyczy samochodu bez OC, bez przeglądu, z niesprawnym układem hamulcowym, niesprawną pompą paliwa i kilkoma innymi niedomaganiami. Cena 2000 zł dotyczy samochodu gotowego do wyjazdu na złombol.

Sikor, przygotuj auto na złombol za 1400 zł

P.S. Ty wszędzie musisz mącić, co?

To, że mącę, to Twoja opinia. Moja-jesteś bardzo uczynny dla tego kolegi, nawet numer tel. swój podajesz...
Powiadasz, za 2 tys. będzie gotowy na Złombol-to mega okazja, szkoda, że nie napisałeś tego w ofercie, nie wiedziałem.
Kto będzie go przygotowywał-Ty, czy kolega??? :pinch:

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 31
Share: