Zaznacz stronę
Sprzedam / Zamienię...

Notifications
Clear all

Sprzedam / Zamienię samochód

453 Posty
171 Users
0 Likes
12.1 K Widok
(@larum-team)
Trusted Member

Podobno cena minimalna jest już przebita, także jak chcesz to musisz wołać ponad 8 tyś za niego.

www.facebook.com/larumteam

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Myślałem nad założeniem tego tematu od nowa, bo rośnie stale a i tak nikt nie przegląda pierwszych tematów już bo są sprzed bardzo dawna. Tak się zastanawiam, że niektóre tematy najprościej byłoby od nowa otwierać co roku. Co Wy na to?

@ Żukolot, pomyliłeś tematy z tymi felgami .... jest jeden temat idealny dla Twoich felg, nawet podklejony ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@czarny-jastrzab)
Reputable Member

Myślę że parę tematów powinno byc stałych oszczędziłbyś sobie sporo roboty co roku. Spotkania,handel, przygotowanie auta na złombol (w końcu rzeczy techniczne się nie zmieniają z wyznaczeniem nowego celu).

http://czarnyjastrzab.blogspot.com/

Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator
Topic starter  

Są rzeczy których obecnie nie przeskoczę. Nie mogę zakładać działów ani poddziałów, jedynie tematy ( jak i Wy) oraz mogę je moderować. Cudów nie narobię niestety.

Dobra Panowie koniec OT w tym temacie, te posty wywalę za który dzień

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@trophy-truck)
Active Member

Sprzedam swojego Poloneza Trucka 1.9d 5 osobowy fajne auto na złombol
Kupiłem go już 1,5 roku temu specjalnie pod złombol ale ekipa dała .... i polonez stoi. co jakiś czas go odpalę żeby pochodził przejadę nim do przodu do tyłu żeby się nie zastał.Zamysł był taki że na pace robimy stelaż i tam śpimy Trochę tam przy nim już zrobiłem, tu ncoś tam zobaczyć www.facebook.com/Trucktrophy/?fref=ts - tarcze klocki przód, zaciski przód po regeneracji, ogólnie wyspawany, od spodu zabezpieczony barankiem, jedna świeca żarowa do wymiany ale nawet bez niej silnik odpala pięknie

brak przeglądu i ubezpieczenia jeszcze na czarnych tablicach
chce za niego 3 tys. z zakupem i pracą wyszedł dużo więcej ale stoi a wiem że nim nie pojadę ewentualnie zamienię na jakiś mniejszy

rok 1998
przebieg na liczniku ~198000

Polonez Trophy Truck 1.9d - Warszawa / Węgrów

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Sprzedam swojego Poloneza Trucka 1.9d 5 osobowy fajne auto na złombol
Kupiłem go już 1,5 roku temu specjalnie pod złombol ale ekipa dała .... i polonez stoi. co jakiś czas go odpalę żeby pochodził przejadę nim do przodu do tyłu żeby się nie zastał.Zamysł był taki że na pace robimy stelaż i tam śpimy Trochę tam przy nim już zrobiłem, tu ncoś tam zobaczyć www.facebook.com/Trucktrophy/?fref=ts - tarcze klocki przód, zaciski przód po regeneracji, ogólnie wyspawany, od spodu zabezpieczony barankiem, jedna świeca żarowa do wymiany ale nawet bez niej silnik odpala pięknie

brak przeglądu i ubezpieczenia jeszcze na czarnych tablicach
chce za niego 3 tys. z zakupem i pracą wyszedł dużo więcej ale stoi a wiem że nim nie pojadę ewentualnie zamienię na jakiś mniejszy

rok 1998
przebieg na liczniku ~198000

Jestem zainteresowany. Co prawda rozglądam się za tarpanem Honkerem ale rezerwowo jak nie zdążę to poldek też moze być. miałem benzynę GSI ale wolę coś bardziej pakownego. Puściłem tez info na facebook.

OdpowiedzCytat
(@malwina-mariusz-czestochowa)
Eminent Member

Maluszek z 1991 kapletny na zamiane czekam na propozycje

OdpowiedzCytat
(@poganiacze-bydla)
Noble Member

Proponuję smartfona LG, piłkę do siatkówki i wiosło do kajaka...

Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO

OdpowiedzCytat
(@radar)
Active Member

WITAM WSZYSTKICH FANÓW STAREJ MOTORYZACJI. CHCIAŁBYM SPRZEDAĆ POLONEZA ATU PLUS Z 98 ROKU Z GAZEM , JESTEM DRUGIM WŁAŚCICIELEM A SAMOCHÓD NAPRAWIAŁEM JAK GO MIAŁ 1 WŁAŚCICIEL WIĘC ZNAM GO DOBRZE MIAŁEM BRAĆ UDZIAŁ W RAJDZIE Z SYNEM ALE JAKOŚ NIE WYCHODZI,AUTO ZAREJESTROWANE , UBEZPIECZONE , NOWA ZUPEŁNIE BUTLA GAZOWA,WSZYSTKIE NAPRAWY UDOKUMENTOWANE ,MASA CZĘŚCI ZAPASOWYCH ,SKRZYNIA,WAŁ KORBOWY,TŁOKI,WAŁ NAPĘDOWY,RESORY,BEBECHY DO MOSTU,RZEKŁADNIA KIERO,STEROWNIKI I WTRYSKI SILNIKA BOSCH ,KLOCKI ,TARCZE,BĘBNY,ELEKTRYKA,UKŁAD KIEROWNICZY ,WAHACZE,ROZRUSZNIKI ALTERNATORY,KOŁA,MIAŁO TO STARCZYĆ NA 100 LAT,CZĘŚCI W WIĘKSZOSCI UŻYWANE ALE SPRAWNE DO MONTAŻU , BLACHY MALOWANE ZAPRAWKOWO,DRZWI WYMIENIANE PRAWE PODPROŻE ZACZYNA LECIEĆ W LEWYM WYMIENIAŁEM WRAZ Z PODCIĄGIEM, AUTO WRAZ ZE WSZYSTKIMI CZĘŚCIAMI I ORYGINALNYM BAGAŻNIKIEM NA DACH Z PRL ZA 1500 ZŁ NOWA BUTLA I GAZ LICZĘ 500 ,SAMOCHÓD 500,WSZYSTKIE GRATY 500, POZDRAWIAM WOJTEK

OdpowiedzCytat
(@czerwony-team)
Prominent Member

Ponoć Grzmiący wiezie tuzin wielbłądów.... :P Może się zamieni :P

FSO Sekcja Śląsk
http://www.forum.sekcja-slask.pl/index.php
Blog załogi:
http://www.czerwonyteam.blogspot.com/

OdpowiedzCytat
Pegazy
(@pegazy)
Honorable Member

Ponoć Grzmiący wiezie tuzin wielbłądów.... :P Może się zamieni :P

Faktycznie, coraz bardziej popularne są duże kampery ciągnące przyczepkę z np smartem, to Grzmiący do Żuka powinien dopiąć przyczepkę z czymś polskim, np. Maluchem. ;)

`14 LLoret + (nr. boczny 399)
`15 Passo del Stelvio + (nr. boczny 16)
`16 Palermo + (nr. boczny 5)
`17 Noja + (nr. boczny 5)
`18 Chalkidiki + (nr. boczny 02)
`19 Dublin + (nr. boczny 444)
`20 Stay in home + (nr. boczny 312)
`21 Turcja + (nr. boczny 218)
`22 Albania + (nr. boczny 25)
`23 Nazzare + (nr. boczny 02)
`24 AtlanticRoad + (nr. boczny 58)

OdpowiedzCytat
(@szkarlatnypumpernikiel)
Eminent Member

Nasz polonez na sprzedaż:
http://olx.pl/oferta/polonez-1500-sle-z-1989-roku-CID5-IDe6zud.html#50550d3890

Dla złombolowców byłych/obecnych/przyszłych zniżka ;)

OdpowiedzCytat
(@naszcar)
Eminent Member

Znajomy ma do sprzedania bardzo przyzwoitą Ładę. Auto jest w ciągłej eksploatacji. Telefon jest w którymś załączniku. Mazowieckie.

OdpowiedzCytat
(@krokodyl-team)
Reputable Member

Ładę śle do znajomka który taką poszukiwał.

www.krokodylteam.blogspot.com

OdpowiedzCytat
(@icaros)
Estimable Member

Niestety sprzedaję i ja:

http://otomoto.pl/oferta/polonez-caro-ID6yixRx.html

Dla złombolowiczów oczywiście cena byłaby niższa.

OdpowiedzCytat
Strona 12 / 31
Share: