Witam wszystkich Złombolowiczów!
Ostatnia okazja na wyjazd prawdziwie złombolową Skodą 105S Wariatką z 1978 roku!
Samochód przygotowany do tegorocznej edycji złombolu:
Nowe:
-instalacja hamulcowa kpl. od pompy hamulcowej po najodleglejszy odpowietrznik cylinderka (sztywne przewody miedziane)
-rozrząd,
-sprzęgło kpl.
-aparat zapłonowy (oryginał z epoki),
-płyny eksploatacyjne, filtry itd.
W ciągłej eksploatacji, gotowa do drogi.
Cena: 2753,48zł
Dla zainteresowanych niespodzianka!
Możliwość dokupienia drugiej skody na przyszłoroczny złombol, model S100 z roku 1973', cena: 3740,00zł.
Więcej szczegółów udzielę telefonicznie: 531 666 054
NIECH MOC BĘDZIE Z WAMI!
Witam niestety wykruszył mi się skład i prawdopodobnie zostałem sam :( Postanowiłem że mogę sprzedać poloneza;( o ile nie wypadnie mi nic więcej, znajdę jakąś ekipę w Katowicach na starcie i zabiorę się z nimi. Podkreślam jest to opcja dla prawdziwych hardkorowców nie jakiś tam podrabianych , tego jeszcze nie było żeby auto kupić na starcie. albo kilka dni przed nim.
Na sprzedaż Polonez Ambulans 1,6 GLI 1999 Auto zarejestrowane na 4 osoby na ten moment miejsc siedzących 3 + miejsce na nosze. Można zamontować normalną kanapę i będą 4 miejsca ( mieliśmy jechać w trzy osoby wiec nie kupowałem jak ktoś będzie zainteresowany to zorganizuję :)
Ubezpieczenie do końca marca, przegląd do maja
Auto przygotowane do wyjazdu , nowy akumulator , pełna regeneracja alternatora, nowe hamulce, nowa pompka paliwa w baku, dolany olej w moście i skrzyni , paski filtry, kable, płyny ustrojowe zmienione, kilka elementów zawieszenia też nowych. Przebieg rzeczywisty auta 201tyś. Silnik żyleta. Auto na felgach stalowych.
Jeśli ktoś byłby chętny zapraszam do kontaktu 889-180-898 odpowiem na wszystkie pytania. Mogę auto dowieźć na start do Katowic.
W cenie wpisowe na Złombol. Plus zebrani darczyńcy czekam na jeszcze kilka wpłat nie ma całości . Więcej wyjaśnię telefonicznie.
Cena 2999 pln do negocjacji. Z chętnym i zdecydowanym na pewno się dogadam.
Nie sprzeda się to w przyszłym roku może znajdę bardziej odpowiedzialny skład który nie robi z gęby ściery. Mogę dosłać więcej zdjęć na maila.
UWAGA ROZWAŻAM TEZ PRZYJECIE DWÓCH OSÓB DO SWOJEGO TEAMU I RUSZYĆ W TRASĘ TAK NA PEŁNYM SPONTANIE. DWIE CHĘTNE OSOBY RÓWNIEŻ ZAPRASZAM DO KONTAKTU TELEFONICZNEGO.
FOTKI:
www.facebook.com/wieprzugarage/photos/?t...m_id=251989405196169
1zł za 1 kilogram . w dowodzie jest 1100kg więć 1100zł bez negocjacji.
Sprzedajemy naszego Poloneza, który był kupiony w czwartek wieczorem, wymieniliśmy w nim tarcze i olej i pojechaliśmy .... Awarie były, najwieksza to walnięty rozrząd, który zrobiliśmy na parkingu autostrady gdzieś na Sycylii.
Zdjęcia i szczątkowe awarie opisywaliśmy na naszym fb Dzik zlombol team. autko z 96 roku, z podtlenkiem lpg. spalanie ok 12-15 l gazu. na chwile obecna zepsuta pompa paliwa (zatarła sie od braku paliwa w zbiorniku), kierunki działają kiedy chca , szyby ..działa tylko przedni pasażer, odzywa sie wał lub most (jedziemy tak od Sycylii). Polonez posiada liczne rysy, obtarcia i wgniecenia. auto odpala, jedzie hamuje, Gdy jest rozgrzane, jak je zgasisz musisz poczekać aby je odpalić. Zapewne coś jest na rzeczy w rozruszniku.. Auto obecnie jest w okolicach Kłodzka, jutro będzie w okolicach Wrocławia i dojedzie do swojego macierzystego portu w Zgorzelcu. Auto posiada przeglad do marca 2017, ubezpieczenie do 15go tego miesiąca, dlatego zalezy mi na szybkiej sprzedaży. 1100zł, bez negocjacji.po 15 tym cena wzrośnie o ubezpieczenie. Auto oczywiście sprzedaje bez naszych znaków rozpoznawczych ( halogenów, telefonu stacjonarnego, rzęs ) :) preferowany kontakt 695529966.
Pozdrawiam
Patryk
Czas kontynuować inny projekt na Złombol'17. Lublinek czeka na nowego właściciela:
Forman-ka na przyszłoroczny Złombol.
Cena dla Złombolowiczów 2800
https://www.olx.pl/oferta/skoda-forman-1993-rok-CID5-IDgMDht.html#9d2ac6eb0b
piekny klasyk na złombol jedyna taka maszyna w histori imprezy.
Oj bo yourij się pogniewa ;-)
Puk, puk...
Kto tam?
Panewka i uszczelka
Moto-bee też jeżdżą Rapidem
https://www.facebook.com/dtp.zlombol
Rapid na pewno juz jechal ale anglika jeszcze nie bylo
Żuk, konserwy muzyka bez przerwy!!!
Wątpię, żeby się ktoś skusił, ale spróbować nie zaszkodzi.
Do sprzedania Polonez Caro Plus, rocznik 1998.
Od jakiegoś czasu się z nim bawiłem w podchody (widoczne na tym forum), aż sobie odpuściłem z braku czasu - musiałem go poświęcić na Żuka. Niestety w chwili obecnej pompa paliwa odmówiła posłuszeństwa i samochód nie odpala. Mimo to szkoda trochę złomować samochodu z przebiegiem 59kkm. Instalacji gazowej się nie doczekał, gdyż był używany niezwykle rzadko i się po prostu nie opłacało zakładać podtlenku LPG.
Plusy:
wspomaganie kierownicy
centralny zamek
niski przebieg
Minusy (przed awarią pompy)
ponadprzeciętne spalanie
brak mocy
Sprzedaż podyktowana jest końcem ważności polisy OC - wykupienie nowej na niesprawny samochód mija się z celem.
Zainteresowanych proszę o kontakt tu na forum, lub telefonicznie: 667-615-905.
Cena do uzgodnienia
Jak się nie znajdzie zainteresowany to trafi w ręce Panów "kupię każde auto" za ~300zł
Wątpię, żeby się ktoś skusił, ale spróbować nie zaszkodzi.
Do sprzedania Polonez Caro Plus, rocznik 1998.
Od jakiegoś czasu się z nim bawiłem w podchody (widoczne na tym forum), aż sobie odpuściłem z braku czasu - musiałem go poświęcić na Żuka. Niestety w chwili obecnej pompa paliwa odmówiła posłuszeństwa i samochód nie odpala. Mimo to szkoda trochę złomować samochodu z przebiegiem 59kkm. Instalacji gazowej się nie doczekał, gdyż był używany niezwykle rzadko i się po prostu nie opłacało zakładać podtlenku LPG.
Plusy:
wspomaganie kierownicy
centralny zamek
niski przebiegMinusy (przed awarią pompy)
ponadprzeciętne spalanie
brak mocySprzedaż podyktowana jest końcem ważności polisy OC - wykupienie nowej na niesprawny samochód mija się z celem.
Zainteresowanych proszę o kontakt tu na forum, lub telefonicznie: 667-615-905.
Cena do uzgodnienia
Jak się nie znajdzie zainteresowany to trafi w ręce Panów "kupię każde auto" za ~300zł
A gdzie to stoi jakies fotki?
to jest GLI na Boschu , czy GSI z wielkim kolektorem ssącym - baranem ?
Podstawą elektryki są dobre styki !
GSI MPi baran Delphi
Szanowni Państwo,
Nasza przygoda ze Złombolem na razie się urywa, niniejszym ogłaszamy przetarg nieograniczony na zakup naszego wysłużonego Poldoszczawia. Warunkiem zakupu jest, aby cena była podzielna przez 4. Pojazd do obejrzenia w Kozienicach. Dasz bór!
Link do otomoto:
http://otomoto.pl/oferta/polonez-zlombol-2015-ID6yCctD.html
https://www.facebook.com/szczawteam