Może znajdzie sie śmiałek, który pojedzie SHL Gazelą?
Mam taką na sprzedaż, aktualnie nie zarejestrowana ale mogę zarejestrować jak znajdzie się zdecydowany klient.
Motocykl kompletny, silnik odpala, biegi wchodzą wszystkie, nowe siedzenie, bo stare zjadły myszy. Ogólnie do odnowienia całość ale jest w dobrym stanie zachowania.
Wrażenia z jazdy bezcenne a cena za Gazelę 2500PLN
Tramp 66 myśle żeby sprzedac. Drewniana przyczepka z namiotem na kółkach od Mikrusa. Stan bardzo dobry, kompletna, przykurzona po wieloletnim staniu w garażu, mało używana, brak dowodu bo była zarejestrowana na numery samochodu. Umowa jest. Tabliczka odpadła. Zaczep jest na srube. Nowy zapas od mikrusa. Namiot cały, mocny. 2,7 tyś zł do zabrania . Emblemat PL zdjęty, nie ma go już gdyż
jest na moim Żuku :) Mazowieckie 602244799 Bogdan
UWAGA!!! PROMOCJA!!! Cena Łady poszła w dół - do zabrania za 2250PLN - Polecam
Do kupienia ładna Łada 2107 1500 do dopieszczenia i w trasę
3.000PLN do negocjacji
Witam. Byłbym zainteresowany SHL-ką. Jakoś nie mogę się zorientować czy prywatne wiadomości działają.
Mój nr 506 64 siedem siedem 99, poproszę o kontakt.
Pozdrawiam
Witam. Byłbym zainteresowany SHL-ką. Jakoś nie mogę się zorientować czy prywatne wiadomości działają.
Mój nr 506 64 siedem siedem 99, poproszę o kontakt.
Pozdrawiam
Gazela sprzedana
Rozważam sprzedaż WSK 125 Kos
Nowe progi, nowe reperaturki drzwi, błotników, maska, bębny, tarcze, przewody hamulcowe i paliwowe, krzyżak wału, łożyska kół, most z Caro po remoncie, filtr stożkowy, oświetlenie LED w środku, woltomierz, dodatkowe gniazda zapalniczki bezpośrednio z akumulatora, dodatkowa lampa cofania, światła LED dzienne, nowe wszystkie końcówki drążków z przodu oraz tuleje amortyzatorów, amortyzatory 3 - piórowe.Hak .
Pali zarówno na Pb jak i na LPG, butlga w kole długo ważna.Przejechał bez awarii w ubiegłym roku ponad 6 000km do Palermo i z powrotem.
Sprzedaję bez bagażnika dachowego i górnych halogenów.
Dla osoby która go kupi na tegoroczny złombol upust i pomoc w trakcie wyjazdu. Sprzedaję ze względu na zakup Rovera.
kilka zdjęć na https://www.facebook.com/zlompolswbr/?ref=bookmarks
Cena 4 500 zł
Oc i przegląd ważne. Przyczepka również do sprzedania - nowe opony - dla złombolowca 1 500 zł.
"PREVENT"
Gazela sprzedana
Rozważam sprzedaż WSK 125 Kos
Oj to szkoda, że Gazela już poszła. Co do WSKi wszystko kwestią ceny. Jeśli można więc zapytać, ile? - bo kolor mnie podchodzi ;)
"PREVENT"
Gazela sprzedana
Rozważam sprzedaż WSK 125 KosOj to szkoda, że Gazela już poszła. Co do WSKi wszystko kwestią ceny. Jeśli można więc zapytać, ile? - bo kolor mnie podchodzi ;)
Trudno powiedzieć, ciężko mi się sprzedaje, ale jest kilka powodów i muszę uszczuplić kolekcję.
Jak się znajdzie kupiec za 5tys. to oddam
Wiem, drogo. Sam bym tyle nie dał.
jak już muszę sprzedać, to muszę to odczuć finansowo. Wolałbym jednak nie sprzedawać.
Sprzedam Caro Plus z podtlenkiem lpg. Uważam, że egzemplarz warty zainteresowania i jest nizłą bazą pod złombolota. Miał być alternatywą dla Żuka, ale jednak nie będzie potrzebny, ponadto pojawił się na horyzoncie kolejny projekt, na który trzeba zgromadzić środki i zrobić miejsce. Dla braci i sióstr Złombolowców możliwa spora negocjacja ceny.
https://www.olx.pl/oferta/polonez-caro-plus-lpg-CID5-IDk9wLQ.html#4a83912457
http://motocyklemtuitam.blogspot.com/
Mam do sprzedania Barkasa B 1000 z 1982 roku, zarejestrowany na 5 osób.
Wziąłem go od klienta w rozliczeniu ale go nie potrzebuję.
Nie jest idealny ale jest kompletny, jak mi ktoś za niego da 1200PLN to będę zadowolony
Możliwy transport na terenie kraju po kosztach paliwa i obiadu
Mój nr 5O1 O52 3O7
Cena atrakcyjna:) jakimiś fotkami możesz zapodać:P
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
Mam do sprzedania Barkasa B 1000 z 1982 roku, zarejestrowany na 5 osób.
Wziąłem go od klienta w rozliczeniu ale go nie potrzebuję.
Nie jest idealny ale jest kompletny, jak mi ktoś za niego da 1200PLN to będę zadowolony
Możliwy transport na terenie kraju po kosztach paliwa i obiadu
Mój nr 5O1 O52 3O7
Propozycja ciekawa:) Zdjęcia jakieś możesz załączyć?
TLW - Tylko Lublinem Wrócę :P
Jest gdzieś wystawiony ten samochodzik ? można go obejrzeć ?