Zaznacz stronę
Sprzedam / Zamienię...

Notifications
Clear all

Sprzedam / Zamienię samochód

453 Posty
171 Users
0 Likes
9,746 Widok
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Nigdzie go nie wystawiałem, po niedzieli zrobię zdjęcia i wrzucę tutaj

Prevent-Złombol Stowarzyszenie FSO Pomorze

OdpowiedzCytat
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Porobiłem zdjęcia Barkasa, rewelacji nie ma ale może ktoś znajdzie potencjał lub magazyn części.
Niestety nie umiem ich wkleić do nowego forum, możecie je zobaczyć na fb

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1321442141226655.1073741834.440862785951266&type=1&l=8eaf70fd9f

Oddam po taniości, bo mnie Barkas nie interesuje a na szrot szkoda zawozić

OdpowiedzCytat
(@barkasy-team)
Honorable Member

Rozmawialiśmy przed chwilą. Potwierdzam, że biorę. zaliczkę wyślę natychmiast po otrzymaniu danych.

OdpowiedzCytat
PREVENT
(@prevent)
Prominent Member

Rozmawialiśmy przed chwilą. Potwierdzam, że biorę. zaliczkę wyślę natychmiast po otrzymaniu danych.

Ok, jest Twój. Podeślę Ci dane na PW

OdpowiedzCytat
(@krolowie_szos)
Eminent Member

Wołga 24 do wzięcia
https://www.icloud.com/sharedalbum/#B0pJtdOXmGT9tox

Krótka historia: auto sprawne do samego końca użytkowania (czyli jakieś ponad 10 lat temu), po czym odstawione na parking służyło za magazynek. Kompletne, zarejestrowane, raczej nie na chodzie ;). Właścicelka chciałaby odzyskać pieniądze w wysokości kwoty za zaległe (przez 10 lat) płatności za parking...

OdpowiedzCytat
(@mkzibi)
Reputable Member

Panowie. Podeślijcie jakieś aktulne fotki tego autka.

OdpowiedzCytat
 swbr
(@swbr)
Honorable Member

http://www.fotosik.pl/u/para4550kielce/album/2413802

Zrobione było – blacharka od dołu – nowe progi, błotniki, maska, podłoga, kompletne hamulce w tym przewody, wszystkie końcówki z przodu, most po regeneracji, wał wyważony, założony filtr stożkowy bo było potrzebne miejsce pod maską na sejf, dodatkowe gniazda zapalniczki bezpośrednio z akumulatora, są dwa wentylatory na chłodnicy, ma szyberdach,woltomierz, kratka bagażnika, hak, nowe świece i przewody zapłonowe, rozrząd, sprzęgło, resory 3 pióra.
Pali bez problemu na lpg i pb, zbiornik lpg w kole – wpiasne w dowodzie,dodatkowe głośniki z tyłu, instalacja pod CB.

Ma założone czujnik tempertury chłodnicy, inwerter 230 , dodatkowe sygnały dźwiękowe, dodatkowe halogeny p. Mgielne i szosowe ale to raczej nie do sprzedania – przełożę do nowego lub zostawię za zwrot kosztów zakupu.
Ma uszkodzony zamek drzwi od kierowcy ale mam już nowy.
Lakier może nie jest idealny ale nie ma żadnych ognisk korozji.
Mam komplet części – wszystkie uszczelki, łożyska, pompa wody, alternator, rozrusznik, modem zapłonu, przewody zapłonowe, chłodnicę, dwi półosie, przewody gumowe, hamulcowe, sprzęgło, hamulce i wiele innych – część do zbycia bo nowy to Rover.
Przed wyjzdem do kontroli płyny, wymiana oleju, filtry.

OdpowiedzCytat
(@osk-olaf)
Reputable Member

OdpowiedzCytat
(@gwiezdny-patol)
Reputable Member

Ponawiamy nasze ogłoszenie. Do sprzedania Polonez, którym jechaliśmy w tym roku. Silnik 1.4 Rover z gazem. Auto przejechało trasę bez większych problemów. Zawieszenie, hamulce i układ kierowniczy w dobrym stanie, po trasie czuć lekki luz na kierownicy ale tragedii nie ma. Auto chodzi na gazie, na benzynie praktycznie tylko na wolnych obrotach - najprawdopodobniej uszkodzona pompa paliwa. Blacharsko tak jak widać na zdjęciach. Do auta dokładamy mocowanie koła zapasowego na haku, normalną główkę haka oraz bagażnik dachowy. Oddamy za 1500 do negocjacji ;) Potrzebujemy pieniędzy na kosmetykę żuka. Więcej informacji pod nr 697770072.

OdpowiedzCytat
(@biopiekarz)
New Member

Dosprzedania mam 5 aut , których mogą się przydać złombolowcom.
Poległem na renowacji 2 innych i na te pewnie zabraknie energii

polecam:

1) Fiat 125p kombi, jeżdżący, zarejestrowany , wyglądający kiepsko zasilany gazem i hakiem rok 1975 brak przeglądu / ubezpieczony
2) Żuk A 15C poj. 2120 benzyna /Gaz 1986 Samochód Ciężarowy ładowność 300 kg liczba miejsc 2 masa przyczepy 950 kg jeżdżący
3) Trabant 601 rok 1973 z dowodem rejestracyjnym normalnym niebieskim , ciągłością umów, wyrejestrowany 10 lat temu poj. 595 Osób 4 brak przeglądu i ubezpieczenia
4) Skoda 120 GLS rok 1986 osób 5 w środku zadbana, jeżdżąca , brak przegl∂au/ ubezpieczona
5) Wartburg dwusuw, zarejestrowany ubezpieczony, przygotowany do malowania

Wszystkie samochody można zobaczyć w jednym miejscu w woj.opolskim powiat Kędzierzyn Koxle

Zdjęcia i szczegóły na email.
tel 602788186

OdpowiedzCytat
(@krokodyl-team)
Reputable Member

Gwiezdny i Piekarz - wysyłałem do was PW, odzewu brak :(

www.krokodylteam.blogspot.com

OdpowiedzCytat
(@skodziarze)
Active Member

Jeśli ktoś szuka czegoś niedużego, to polecam swoją Tavrię:
https://www.olx.pl/oferta/tavria-zaz-1102-w-swietnym-stanie-blacharskim-na-zlombol-CID5-IDkZrdE.html
Niedużym nakładem sił można przygotować auto do wyjazdu. Ja kupiłem nie na zlombol, ale do jazdy na co dzień. I tak używałem. Rabat jak ktoś obieca zdjęcie ze zlombolu :)

OdpowiedzCytat
(@skodziarze)
Active Member

Ogłoszenie nieaktualne

OdpowiedzCytat
(@gorni)
New Member

Czyszczę parking pod domem, mam dwa fajne Caro w dieslu do oddania.
Biały nie jest najpiękniejszy, ale blacha zdrowa, tak samo jak silnik, skrzynia, most, hamulce.

Zielony jest bardzo ładnie utrzymany, minimalna ruda i zadbane wnętrze. Silnik, most etc jak wyżej.

Obydwa auta uratowane z Pogotowia-zero druciarstwa, kombinowania i rzeźbienia. Auta utrzymywane w odpowiednim stanie od samego początku.
Linki do sprzedajemy:
https://sprzedajemy.pl/fso-polonez-caro-diesel-zlombol-super-stan-faktura-vat-oc-nr50019787
https://sprzedajemy.pl/fso-polonez-caro-diesel-zlombol-super-stan-faktura-vat-nr50020052

Obydwa auta stoją w Łodzi, cena oczywiście do negocjacji. Im bardziej kreatywnej tym lepiej :)

OdpowiedzCytat
(@wpol-do-dziewiatej-team)
Eminent Member

Niestety chyba nie będzie mi dane jechać na Złombol. Mam nerwy jak diabli!!! Szkoda Poloneza, bo stoi... a jest zajefajny.
Chyba nadszedł czas, by się pożegnać. Samochód kupiłem w 2014 roku przed Złombolem i wyszykowałem na miód malina! Wymieniliśmy całe zawieszenie z przodu z tyłu. Dorzuciliśmy pióra na resory tylne by nie leżał na glebie. Ale co najważniejsze zrobiłem mu kompletny remont silnika!!! I mam na to papiery :) Samochód pojechał na Złombol. I bez żadnych niespodzianek wrócił. Od tego czasu zrobił ok. 7000 km (razem ze Złombolem). Także oferuję Wam praktycznie nowego Poldka. Jedyne co trzeba zrobić to: nowy akumulator i łożysko w tylnym kole. Wszystko! Oczywiście trzeba sprawdzić hamulce, ale wszystko to było robione przed Złombolem i ma niewielki przebieg - nie powinno być z tym problemu. Niech go ktoś przygarnie, szkoda go...
Chciałbym za niego otrzymać 2800 zł - nie jest to chyba wygórowana kwota jak za samochód z praktycznie nowym silnikiem.
Oczywiście możemy sensownie ponegocjować :) Nie zrobiłem mu fotek, bo to będzie mnie bolało - więc zapraszam na nasz fanpejdż. Samochód od Złombola się ani grama nie zmienił. Blacha nadal zdrowa, są jakieś ogniska, wszak auto z 97 roku. Ale na prawdę jest w dobrym stanie! To co, ktoś się pisze?
https://www.facebook.com/wpoldodziewiatejzlombolteam/
Oczywiście, jak będzie ktoś zainteresowany - zrobię mu te zdjęcia. Choć łatwo nie będzie. Samochód do obejrzenia w Łodzi. Z pewnością wróci na kołach - dokąd tylko nowy właściciel będzie chciał :)
Mój numer 781 289 951 - Łukasz

OdpowiedzCytat
Strona 21 / 31
Share: