Cześć.
Wystawiamy naszą Ładę 2107 na sprzedaż. Rok 1988, LPG i hak wbite w dowód. Auto sprawne. Szczegóły i historia auta dostępne na profilu FB SkazaniNaŁadę oraz na PW. Cena wywoławcza 6 tys złociszy.
12% z ostatecznej ceny sprzedaży, przekażemy na dzieciaki z domów dziecka :) 12%na12 edycje :D
Dobrzy Ludzie!
W związku z planem wjazdu na #złombol2018 polonezem i ładą mamy na zbyciu naszego żuka :)
Bierzcie i dzielcie się nowiną ze światem. Kontakt - misiek 694948147
Krotko dla nielubiących czytać:
1994
LPG (2butle=200l)
6osób
8kPLN
http://czarnyjastrzab.blogspot.com/
Zostań przyjacielem Żuka :)
facebook.com/Zuk.Czarny.Jastrzab
Polonez 1.6 GAZ, gotowy do wyjazdu
https://zlombol.pl/forum/zlombol-2018/14687-sprzedam-polonez-1-6-gaz-gotowy-do-zlombolu
Do sprzedania moja Skoda 105s. Auto jest w dobrym stanie blacharskim, jak nim ostatnio jeździłem to odpalał, hamował, skręcał i nawet jeździł ;)
Generalnie rozpocząłem w nim pewne remonty ale wyjechałem do Niemiec do pracy i nie jestem w stanie za dużo przy nim robić. Auto jest świetną bazą, było całe lakierowane 3 lata temu, aktualnie wyszła rdza
w bagażniku na łączeniach blach. Wnętrze kompletne ale fotele podarte. Auto ma zbitą małą szybkę trójkątną w przednich prawych drzwiach. Przeglądu brak a OC niedługo się kończy.
Jest to już dość rzadki samochód więc myślę że warto zainwestować w niego trochę pieniędzy i pracy. Cena wyjściowa 2500zł. Proszę o kontakt przez forum lub na maila Jagiell7@gmail.com Auto do obejrzenia we Wrocławiu 2 i 3 lutego będę mógł go osobiście zaprezentować i wszystko o nim powiedzieć, istnieje możliwość obejrzenia auta na podnośniku. W innym terminie oględziny możliwe po wcześniejszym uzgodnieniu. Pozdrawiam Artur.
Miała być remontowana na ten rok ale znalazło się inne auto więc niech skodzina się przysłuży komuś innemu
https://sprzedajemy.pl/skoda-120l-zlombol-gaz-hak-poznan-6bea9f-nr54968411
Ogólnie cała sprawna. Jak ktoś ma spawarkę i chęci to ogarnie ją ze spokojem
Witam
w związku z zwiększeniem liczby załogantów zmuszeni jesteśmy sprzedać nasz nabytek (poszukujemy nysy 522)
Na wszystkie pytania odpowiem telefonicznie
https://sprzedajemy.pl/skoda-favorit-lpg-lx-zlombol-trzebnica-2-6bea9f-nr55061286
tle 507-089-121
Nysa 522
Sprzedamy naszą Ładę 2107 silnik 1300, skrzynia V, po regeneracji w 2017 roku. Auto przejechało 3 Złombole. Jest sprawne, z aktualnym OC i PT do Listopada 2018, dokumenty na jednego właściciela. Butla LPG ważna do 2024 roku, gaz wbity w dowód. Zdrowa podłoga i podłużnice, nowy układ wydechowy i elementy zawieszenia. Tył utwardzony, na sprężynach z kombi i dobrych amortyzatorach, dodatkowo zamontowany tylny stabilizator. Samochód bardzo dobrze trzyma się drogi, obecnie jest na oponach 195, 15stki. Posiadam również, fabrycznie nowy silnik 1300. Cena za auto to 5 tys zł. Telefon 606956677. Profil na FB SkazaniNaŁadę.
Witam,
do sprzedania mam fajną Skodę Favorit - niedoszła uczestniczka Złombol 2017.
Opis w linku: https://sprzedajemy.pl/fajna-skoda-favorit-niedoszla-uczestniczka-zlombol-2017-siewierz-2-6bea9f-nr55208047
Polecam

Sprzedam lub zamienię ewentualnie na innego ciekawego zlomka ☺️
Rok 1991, zarejestrowany na mnie, przegląd do jesieni, OC do końca roku. Zniżka 70% w PZU z karta pzmot ☺️
Zrobione :
Uszczelka pod głowica, planowanie głowicy, termostat, płyn chłodniczy, pompa wody wraz z guma.
4 amortyzatory wraz z odbojami, gumami, itp i gumy w przednim zawieszeniu.
Przegub prawy.
Tłumik końcowy.
Aparat zapłonowy, kopulka, kable, świece. Wyregulowany zapłon na stroboskopie.
W miarę świeże filtry i olej w silniku.
Z minusów peknieta szyba przednia przy wycieraczce pasażera (poza polem widzenia więc na przeglądzie nie było problemu), korozja na rantach drzwi tylnych i prawych przednich. Reszta auta blacharsko zdrowa, w tym progi i podłoga.
W komplecie radio ☺️
Cena 3500 do negocjacji. Rozsądnej. Auto doinwestowane i nie zawiedzie w podróży.
Sprzedaje, bo chciałbym spróbować czegoś innego, stąd mogę się też na coś fajnego zamienić. ☺️

Sprzedam samochód LUBLIN z silnikiem BMW M52b25 170KM skrzynia biegów również BMW Vmax 170km/h
lublin przygotowany pod wyprawy typu złombol (z powodzeniem przejechał dwie takie imprezy bez żadnej awarii)
Lublin wyposażony w nową sekwencyjną instalacje gazową ze zbiornikiem pod autem 100L
łóżko 120x190cm wysuwaną kuchnie obrotowe fotele przednie, oświetlenie ledowe światła dzienne, przetwornice 220v, składany stolik we wnętrzu auta
Lublin gotowy do jazdy 100% sprawny bez wkładu finansowego szybki cichy i wygodny sprawdzona konstrukcja !!!
więcej zdjęci na FB AutoWnuk
A jaka cena za autko? Szukam lublinka i chcę sobie go przygotować podobnie jak ten Wasz. mam kilka pytań:
1. na fotkach widzę dodatkowe zegary. Do czego są?
2.Jak jest wygłuszony w środku. Na zdjęciach widzę wykładzinę i piankę czy coś jeszcze jest np. na ścianki sufit i kabinę dawaliście??
3. Widzę fotele są dwa rzędy i stolik. Czy przy takim układzie starcza z tyłu miejsca na spanko?
4. przednie fotele macie obrotowe. Z czego są?
5. Po swapie silnika coś z mostem robiliście?
Ile za tego lublinka?
Przepraszam zapomniałem dodać cenę 19900zł może szokować ale to i tak poniżej kosztów nie wliczając włożonej pracy
jak się za to zabierałem też sądziłem że da się to po taniości samemu poskładać
z grubsza licząc wychodzi to tak
lublin w stanie do poprawek to około 4000-5000zł
zrobienie w nim przewodów hamulcowych tarcz klocków linek itp 1000zł
dawca silnika całe bmw anglik 5000zł (kupując swapy typu silnik wyjęty z wiązką wyjdzie więcej bo brak masy potrzebnych drobiazgów )
ogarnięcie silnika bmw świece oleje uszczelki pompa wody itp to kolejny 1000zł
nowa instalacja gazowa 4300zł sekwencja ze zbiornikiem 100l
regeneracja sprzęgła 200zł
zrobienie wału napędowego 300zł
dodatkowe zegary + wycięci EWS 350zł
dorobienie przewodów do wspomagania wodnych i masa innych złączek 300zł
wygłuszenia tapicerki obrotowe fotele po taniości kupując to kolejne 500zł
miska oleju ze smokiem z tyłu +pompa oleju 500zł
to tak z grubsza do tego dochodzi niepoliczalna liczba godzin i elementów do budowy mechanizmu zmiany biegów hydraulicznego układu sprzęgła
układu wydechowego 4x sonda lambda wraz z katalizatorami montaż zbiornika gazu pod podwoziem szyberdachu oświtlenia dodatkowe gniazda zapalniczek przetwornica 220v i wysuwany stół w tylnej części łóżko
Kwota jest spora ale zwraca sie podczas podróżowania można sporo zwiedzić zawsze starczy czasu nie płacimy za hotele generalnie koszty wyprawy to opłaty za drogi i paliwo
Szanuję Twój wkład pracy ale za taką kasę to można lecieć samolotem i spać w ****** hotelach.
niestety złombol to nie jest tania wycieczka i czym by nie jechać to kwoty za same paliwo wychodzą większe niż dobra wycieczka samolotem i pobyt w dobrym hotelu