Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Dopuszczenie auta??

25 Posty
14 Users
0 Likes
13.6 K Widok
(@rolnik-ralliart)
Active Member
Topic starter  

Na początek chciałbym się przywitac, a więc wita was Rolnik z miasta Wrocław.
A do rzeczy: Jestem na etapie poszukiwania auta, a że chciałbym zabrac wesołą gromadę ludzi to poszukuje auta więcej niż 4 osobowego. Żuk oraz nysa jakoś do mnie nie przemawiają tym bardziej, że nie mam zielonego pojęcia o mechanice w tych autach. Od małego siedzę w Fiatach i znalazłem taki wynalazek:
http://moto.allegro.pl/fiat-900e-bus-nie-125p-126p-i1421542080.html
lub
http://moto.allegro.pl/fiat-900t-mikrobus-1977-i1429553505.html
Wiem, że nie jest to auto produkcji komunistycznej jednak bardzo nawiązuje konstrukcyjnie do aut z tamtego okresu i co najważniejsze jest złomem :) Wysłałem maila z zapytaniem do organizatorów, ale od tygodnia nie mam odpowiedzi, wiec uderzyłem do was, można czymś takim wystartowac czy nie?

Cytat
(@greypol)
Reputable Member

Klimat w sumie Złombolowy ma, ale obawiam się, że nie załapiesz się w zasady okreslone regulaminem.

cwikas

OdpowiedzCytat
(@kowalskiteam1)
Estimable Member

Regulamin rzecz święta.:(
Zgadzam się z Radkiem

OdpowiedzCytat
(@bandatygodnia)
Eminent Member

A na którego maila pisałeś? Bo ja nigdy nie czekałem na odp więcej niż 24h.
Co do samochodów, wątpię żeby pozwolili. Jak by dopuścili taki samochód, to potem by się pojawili inny dlaczego nie mogą jechać swoimi ogórkami itp.

OdpowiedzCytat
(@xxl98)
Active Member

prl to prl

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

A na którego maila pisałeś? Bo ja nigdy nie czekałem na odp więcej niż 24h.

Obecnie trwa sesja (czemu osobiście się nie dziwię) więc nie liczyłbym na odpowiedzi ze strzału ;) z resztą na moje pytanie dostałem autoodpowiedź z prośbą o cierpliwość właśnie z powodu sesji

co do autka, to tak jak piszą koledzy wyżej, nie sądzę żeby to auto kwalifikowało się pod "blok wschodni"

ja bym Ci doradzał Nysę albo Żuka, prosta konstrukcja, praktycznie niczym nie różniąca się w ogólnym zarysie od fiatowskich patentów, jedyne co to zawieszenie bardziej upierdliwe w eksploatacji ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@katazukteam)
Estimable Member

Z busem możesz się wybrać na wyprawę z ludźmi od "busem przez świat" ;) Ale na złombol raczej nie przejdzie, trzeba trzymać klimat ;)

Nie bój się żuków, znajdź takiego, przygarnij a od razu się zakochasz. Jeszcze rok temu nie zwracałem uwagi na te samochody a teraz żuk wypełnia każdy mój dzień :D

Jest taki ogień, którego taniec zachwyca, którego siła przeraża a którego piękno rzuca na kolana... To ogień w morzu... W morzu błękitu Jej oczu...

OdpowiedzCytat
(@czaya)
Eminent Member

Wiem, że nie jest to auto produkcji komunistycznej jednak bardzo nawiązuje konstrukcyjnie do aut z tamtego okresu i co najważniejsze jest złomem :)

Dawaj z nami.
Jedziemy do Czarnobyla w sierpniu.
Twój bus się spokojnie załapie.

jak coś to pisz na gg:551551

OdpowiedzCytat
(@rolnik-ralliart)
Active Member
Topic starter  

Przeglądam allegro i może rzeczywiście spróbuje się z jakimś żukiem zaprzyjaźnic :) A po oglądnięciu klipu Katażuk team to coraz bardziej mi się ten pomysł podoba.
Do Czarnobyla, czemu nie? Zobaczymy jak kondycja auta po złombolu będzie wyglądac :)

OdpowiedzCytat
(@anatol)
New Member

Samochodem chcecie tam jechać ??

OdpowiedzCytat
(@czaya)
Eminent Member

Do Strefy nie można wjechać własnym autem, jedynie wynajętym busem.

Droga jest celem...nie najkrótsza z możliwych i nie w linii prostej.

to nie miejsce na takie rozmowy chyba, Złombol jedzie autostradami na zachód...
jak coś to pw.

OdpowiedzCytat
(@sterteam)
Reputable Member

Czaya
a czy Oko Moskwy macie w programie zwiedzania
Podobno trzeba dać 1000$ żeby tam sie dostać

OdpowiedzCytat
(@katazukteam)
Estimable Member

Gdyby nie wizy do Rosji, to tam, to byłby dopiero złombol! setki kilometrów bez żywej duszy :D Prawdziwe bezdroża, etc :D

Jest taki ogień, którego taniec zachwyca, którego siła przeraża a którego piękno rzuca na kolana... To ogień w morzu... W morzu błękitu Jej oczu...

OdpowiedzCytat
(@tyfusiasty)
Active Member

Gorzej jak się benzyna skończy ;p ale nie musiałbyś się przejmować że Ci olej cieknie albo że coś odstaje :D

OdpowiedzCytat
(@klub_pancernych)
Reputable Member

Tak i potrafią uznać dwa samochody na polskich blachach za kolumnę pojazdów a to dobry pretekst do wyludzenia kilku euro. Cóż nasi policjanci często robili tak z nimi ;)

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Share: