Może zrobimy ogólno złombolowy kulig/grill gdzieś w okolicach Piotrkowa Trybunalskiego. Gdziś pod Łodzią był jakiś ośrodek wypoczynkowy gdzie był już planowany jakiś spot. Ja chętnie się pojawię i pochwalę nowym wozidłem. Pozdrawiam
A nyska pali jak zegarek :-)
Moglismy pomyśleć troszkę wcześniej i grochówke zrobić
Musiało by się zebrać minimum 60/70 gęb i żołądków :-)
60/70 no to faktycznie ciężko by było tyle znalezć. No chyba ,że pod centralnym
60/70 no to faktycznie ciężko by było tyle znalezć. No chyba ,że pod centralnym
hyhy, racja!
to jak jutro się umawiamy? nie mam planów, więc gdzieś w okolicach Grodziska możemy się spotkać.
ile ludzi mamy? u mnie 1-2 (zależnie czy Anusiaka poruszę)..
(O==@==O) - Skoda 105S
No to teraz pytanie do grodziszczan, czy jest jakaś fajna miejscówka ;)
Ja w Grodzisku bywam tylko sporadycznie.
No to teraz pytanie do grodziszczan, czy jest jakaś fajna miejscówka ;)
Ja w Grodzisku bywam tylko sporadycznie.
NO to tak-
jak chcecie to możemy zorganizować ognisko nad stawem lub na podwórku
tylko kto chce i czy sobota czy niedziela decydować się szybko
Niedziela :)
Niedziela :)
Ok tylko mam nadzieję ,że mróz odpuści, bo jak narazie to kiepsko to widzę byłem pół godz. na dworze i zmarzłem jak cholera ,ręce grabieją
Też dziś troszkę czasu spędziłem na dworzu, nie da się ukryć - mocno morozi :S i chyba nie zapowiada się póki co na ocieplenie
W każdym razie jakbyś Jacku odpalał w niedzielę jakiś chrust u siebie to my się piszemy na ogrzanie łapek ;)
Pozdro
cwikas
a jest jakas knajpka godna polecenia?
(O==@==O) - Skoda 105S
Też dziś troszkę czasu spędziłem na dworzu, nie da się ukryć - mocno morozi :S i chyba nie zapowiada się póki co na ocieplenie
W każdym razie jakbyś Jacku odpalał w niedzielę jakiś chrust u siebie to my się piszemy na ogrzanie łapek ;)
Pozdro
NO więc sprawa się ma tak-
Ustaliliśmy z Markiem ,że robimy ognisko nad stawem Jest drzewo także zapraszamy.
Myślę ,że ok w godz 13-14 będzie ok.
niech każdy zabiera po kawałku kiełbachy i coś tam do picia i będzie ok
telefony do mnie albo prezesa każdy ma więc nie widzę problemu i przeciwwskazań do przyjazdu do nas. Tylko najlepiej będzie jak się zorganizujecie w jak najmniejszą ilość aut( w wiadomym celu)
PozdroNO więc sprawa się ma tak-
Ustaliliśmy z Markiem ,że robimy ognisko nad stawem Jest drzewo także zapraszamy.
Myślę ,że ok w godz 13-14 będzie ok.
niech każdy zabiera po kawałku kiełbachy i coś tam do picia i będzie ok
telefony do mnie albo prezesa każdy ma więc nie widzę problemu i przeciwwskazań do przyjazdu do nas. Tylko najlepiej będzie jak się zorganizujecie w jak najmniejszą ilość aut( w wiadomym celu)
A nas ominie... :( Póki co, odmrażamy się w górach.
Udanego spotu i żeby się tam kto w zaspę nie obalił na drzemkę, bo mróz bezlitosny!!! ;)
Sterteam, dajcie jakieś namiary gdzie mamy wpaść :woohoo:
dojazd do nas
droga z Grodziska Maz do Błonia
Jak jedzie się z Grodziska to mijasz zjazd (w prawo) do Milanówka i za 500 m skręcasz w lewo .Jedziesz ok 300 m (po prawej i lewej stronie będą stawy)i skręcasz w prawo z napisem teren prywatny.
dojazd do nas
droga z Grodziska Maz do Błonia
Jak jedzie się z Grodziska to mijasz zjazd (w prawo) do Milanówka i za 500 m skręcasz w lewo .Jedziesz ok 300 m (po prawej i lewePpj stronie będą stawy)i skręcasz w prawo z napisem teren prywatny.
Obszarnik :evil: