Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

ZŁOMBOL 2012

227 Posty
59 Users
0 Likes
140 K Widok
(@nie-ma-lipy)
Active Member

Z podkarpacia, dokładniej z Mielca, nasza ekipa się szykuje do kolejnej edycji. Na pewno w zmienionym składzie i może furę też zmienimy na coś większego i starszego, albo na dwa pojedziemy. Zobaczymy. Jeszcze masa czasu jest, by zacząć ogarniać.

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member

Metę przyszłorocznej edycji Złombolu można zrobić nad Jesiorem Ochrydzkim, które rozdzielone granicą między Albanię i Macedonię. Jako miasto docelowe można wybrać Pogradec, na pewno znajdzie się camping który pomieści nas wszystkich:P
Ukraina też nie jest zła. Pożyjemy zobaczymy

OdpowiedzCytat
(@polski_junak_team)
Estimable Member

A może Yerewań - Armenia? Co sądzicie...? Nie wiem czy nie za daleko..?

Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM

www.facebook.com/Autozlombolsan

OdpowiedzCytat
(@czaya)
Eminent Member

A może Yerewań - Armenia? Co sądzicie...? Nie wiem czy nie za daleko..?

zaraz ktoś napisze że przejazd przez Turcję za drogi albo wizy rosyjskie za drogie...
a potem że lepiej te pieniądze wydać żeby jechać autostradami np do Portugalii...

czy wiadomo już kiedy "władze" mają ogłosić cel przyszłorocznego złombolu ? bo jak wiemy z zeszłego roku, to co tu piszemy i tak jest bez znaczenia...

OdpowiedzCytat
(@yourij)
Reputable Member

znaczny koszt paliwa, które jest drogie w Turcji... nie wiem, jak z wizami do Rosji.
Jeśli już, to Gruzja w tamtym kierunku byłaby bardziej "chwytliwa"

edit
czaya - wymiatasz :D
nie jest bez znaczenia, jakiś tam wpływ ma.
Ogłoszenie kierunku będzie z początkiem nowego roku najpewniej

+48 505 230 876
dEfekt Motyla

OdpowiedzCytat
(@czaya)
Eminent Member

tegoroczna EXTREMALNA wyprawa do Szkocji :lol: jakoś mnie tego "wymiatania" nauczyła. :lol:

już kiedyś pisałem, wystarczy brać przykład z klasyków, które w tej formula się sprawdzają a będzie więcej uczestników a co za tym idzie więcej kasy na cel dobroczynny...

w takim razie traktuję datę "początek nowego roku" jako wiążącą B)

OdpowiedzCytat
(@chrupek)
Reputable Member

no zobaczymy. do ogłoszenia celu zostało 40-41 dni. więc już na pewno wiedzą, co i jak. jestem dobrej myśli ;) skoda też :)

(O==@==O) - Skoda 105S

OdpowiedzCytat
(@polski_junak_team)
Estimable Member

Do Armenii zawsze można przez Ukrainę i Rosję pojechać ;) Kurcze, no ciekawy jestem gdzie będzie wypad... Wschód w każdej postaci brzmi nieźle :) Za Skandynawię też bym się nie obraził. Jak dla mnie to gdziekolwiek - ważne, że dzieciakom się polepszy.

Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM

www.facebook.com/Autozlombolsan

OdpowiedzCytat
 b8tz
(@b8tz)
New Member

Ja również będę z Podkarpacia jechał. Auta nie mam, ekipy też jeszcze nie, ale na pewno coś się wyklaruje w najbliższym czasie.

OdpowiedzCytat
(@janas)
Active Member

Witam. Pytanie z innej beczki. Może wybiera się ktoś motocyklem na złombol 2012? Jestem zdecydowany jechać a najchętniej motocyklem. Posiadam wsk ale jestem gotowy kupić inny sprzęt typu mz 250 czy jawa 350 a w dwujkę czy więcej osób na takim samym sprzęcie łatwiej by było. pozdro dla wszystkich

OdpowiedzCytat
(@anatol)
New Member

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Jako że jestem pod małym wpływem procentów i po rozmowie z jednym członkiem mojej tego rocznej załogi ( i przyszłej pewnie też) może by tak na ISLANDIĘ ? :cheer:

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@czaya)
Eminent Member

Złombol w 2010 roku już był na ukrainie... ;)

tak samo jak w Niemczech, Czechach i Słowacji.
dziękuję za głos w dyskusji który niewątpliwie doprowadzi do ... sam nie wiem czego ...

OdpowiedzCytat
(@yourij)
Reputable Member

Złombol w 2010 roku już był na ukrainie... ;)

w 2011 też był na Ukrainie a także Słowacji, na Węgrzech, Rumunii, Bułgarii, Kosowie, Albanii, Grecji, Niemczech i cholera wie jeszcze gdzie (nie notowałem dokładnie tego roku ale 18.000km od czerwca nabiło)

..tylko co z tego, skoro nie grupowo ?

+48 505 230 876
dEfekt Motyla

OdpowiedzCytat
(@chrupek)
Reputable Member

Słuchajcie, jest dośc ograniczona liczba miejsc w zasięgu ok. 2000 km, gdzie złombol jeszcze nie był, nie przejeżdżał, gdzie nie ma wielkiego ryzyka utknięcia w błocie po pachy lub rabunku z wycinką nerek włącznie i gdzie paliwo nie kosztuje 7 zł, a autostrady nie grożą zaśnięciem za kierownicą.

moment - to chyba zgodnie z tym co napisałem, to już tylko Ukraina została, co? :)

(O==@==O) - Skoda 105S

OdpowiedzCytat
Strona 11 / 16
Share: