Słoma, mógłbyś czasem kogoś podjudzić! jakieś emocje, rzucanie błotem, parę wyzwisk, kilka ciepłych słów o mamusi...
a tymczasem już jutro święta! a pić się chce, a pić się chce...
(O==@==O) - Skoda 105S
parę wyzwisk, kilka ciepłych słów o mamusi...
Twoja stara zmienia olej w gaźniku ;P
+48 505 230 876
dEfekt Motyla
moze i pomysl nie jest zly - zawsze to jakies wyzwanie, a nie "ciagla pyta po autobanie"
bo chłopaki z LK boją się że im się rozkraczą te dopieszczane i ubajerowane do granic możliwości legendy i wolą jechać złomami :-)
a w ogóle pomysł fajny, złombolowi potrzebna jest konkurencja więc może stworzą początek czegoś ciekawego...
Ponawiam moją propozycję trasy: Połączenie jazdy po Polsce i Ukrainie. "wzdłuż" miast-gospodarzy EURO2012- tematycznie do ME, może jakieś większe media podłapałyby takiego njusa
trasę można urozmaicić o Krym lub inne części Ukrainy lub Polski.
Do ogłoszenia trasy 2012 zostało 18 dni. Chyba jeszcze wytrzymamy te niecałe 3 tygodnie. :)
A moja propozycja to POLSKA jak ktoś pomyśli to można naprawdę bardzo fajną trasę ułożyć. A i jest co zwiedzać. A zresztą tak jak już wcześniej ktoś napisał jeszcze tylko kilka dni.
Swięta i Nowy Rok minie i będzie wszystko jasne
A z okazji zbliżających się Świąt i nowego Roku wszystkiego najlepszego dla wszystkich zespołów ZŁOMBOLOWYCH składa STERTEAM.
Troszkę się Jacek pospieszyłeś :), ale w takim razie korzystając z okazji, my również życzymy wszystkim Złombolowiczom Zdrowych, Spokojnych I Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, a także kolejnej szalonej destynacji przyszłorocznej edycji.
(I tu powinien się pojawić :mikołaj: ale niestety jakoś nie daje rady ;))
Żona mnie strofuje, że o dzieciach nic nie wspomniałem, więc i dzieciom życzymy bardzo hojnego Mikołaja Świętego i śniegu wspaniałego śnieżnobiałego świątecznego. :)
Tak już niebawem dowiemy się gdzie w przyszłym roku ruszymy złombolem. Organizatorzy maja pewnie zacny plan....
WESOŁYCH ŚWIĄT
ŻYCZY
STUK PUK JEDZIE ŻUK
A moja propozycja to POLSKA jak ktoś pomyśli to można naprawdę bardzo fajną trasę ułożyć. A i jest co zwiedzać. A zresztą tak jak już wcześniej ktoś napisał jeszcze tylko kilka dni.
Swięta i Nowy Rok minie i będzie wszystko jasneta propozycja jest na poczatku tematu i bardzo dobra mozna jechac szlakiem Domow Dziecka przez cala Polske, moze by sie jakis Jelcz albo Star znalazl, upominki na pake i usmiech Dzieci na trasie bez cenny ;)
Ponawiam moją propozycję trasy: Połączenie jazdy po Polsce i Ukrainie. "wzdłuż" miast-gospodarzy EURO2012- tematycznie do ME, może jakieś większe media podłapałyby takiego njusa
trasę można urozmaicić o Krym lub inne części Ukrainy lub Polski.
ja się obawiam, że zaraz po Euro na Ukrainie mogą być bardzo 'europejskie' ceny
Hmmm Polska była pare razy proponowana i sporo było odpowiedzi, że Złombol to zawsze zagraniczny wyjazd... Większość kibicowała Ukrainie. Przypominam, że nawet jeśli Ukraina zdrożeje pod kontem Euro 2012 to wyłącznie w rejonach rozgrywania meczy, tam nie moze nic zdrożeć - byłem miesiąc temu, bida aż piszczy. Pamiętajmy ile teraz kosztuje euro (prawie 4,6 zl). Nie odbiera to jednak urokowi temu miejscu. I chętnie pojechałbym na Ukrainę. Na Krym jeszcze nie dojechałem a można by pojechać przez Mołdawię :) Jak już jednak słusznie koledzy podkreślili zostało malutko dni do ogłoszenia trasy więc podejrzewam, że już jest dawno ustalona ;)
Organizatorzy... a może tak prezent na gwiazdkę i ogłoszenie wcześniej trasy????
Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM
www.facebook.com/Autozlombolsan
Hmmm Polska była pare razy proponowana i sporo było odpowiedzi, że Złombol to zawsze zagraniczny wyjazd... Większość kibicowała Ukrainie. Przypominam, że nawet jeśli Ukraina zdrożeje pod kontem Euro 2012 to wyłącznie w rejonach rozgrywania meczy, tam nie moze nic zdrożeć - byłem miesiąc temu, bida aż piszczy. Pamiętajmy ile teraz kosztuje euro (prawie 4,6 zl). Nie odbiera to jednak urokowi temu miejscu. I chętnie pojechałbym na Ukrainę. Na Krym jeszcze nie dojechałem a można by pojechać przez Mołdawię :) Jak już jednak słusznie koledzy podkreślili zostało malutko dni do ogłoszenia trasy więc podejrzewam, że już jest dawno ustalona ;)
Organizatorzy... a może tak prezent na gwiazdkę i ogłoszenie wcześniej trasy????
Ja też jestem za Polską, ale nie za rok!!!
Podajcie trasę już, bo pracodawcy się srają z planowaniem urlopów, a nie wiadomo, na kiedy...
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Podpisuję się pod treścią przedmówcy. Koniec roku, czas planowania urlopów. Może faktycznie organizatorzy pójdą nam trochę na rękę i podają szczegóły przyszłorocznego wyjazdu wcześniej. Chociażby termin i kierunek... Byłoby super...
Zaglądam co 15 minut i nic.... ;)
Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM
www.facebook.com/Autozlombolsan
Podpisuję się pod treścią przedmówcy. Koniec roku, czas planowania urlopów. Może faktycznie organizatorzy pójdą nam trochę na rękę i podają szczegóły przyszłorocznego wyjazdu wcześniej. Chociażby termin i kierunek... Byłoby super...
Otóż to! Jak dla mnie, to sam termin wystarczy, można będzie jakoś zaplanować sobie wakacje. A kierunek w styczniu i wszyscy będą zadowoleni. :)