Siemaneczko i z góry dziękóweczka za zainteresowanie :D
Wybieram się z ziomkami do Hameryki do ELEJ moim Wielkim Fiatem. Wyprawa kosztuje sporo zielonych i jako zwykli obywatele nie jesteśmy w stanie sami sfinansować tej wyprawy. Mianowicie szukamy sponsorów, którzy nam sfinansują wyjazd.
W tym miejscu moi Drodzy Złombolowicze mogą nam pomóc. Jeżeli zlajkujecie nasz fan page to będzie nam łatwiej znaleźć potencjalnego sponsora. Dlatego klkikajcie "lubie to" jak dzika kuna w agreście i molestujcie znajomych żeby robili to samo:)
Oto link do fanpaga:
https://www.facebook.com/DuzymFiatemDoUSA
Niech mister prezident Obama przygotuje się, bo o wizy przyjedziemy upomnieć się osobiście :)
dziękóweczka za uwagę i pomoc :*
z pełnym szacunkiem dla Ciebie i kompanów ale umieszczenie tego posta na złombolowym forum.... trochę nie idzie w parze z ideą złombola. jak dasz mi sponsora też pojadę, nawet na koniec świata, czymkolwiek. my zbieramy kasę nie na wojarze, zbieramy je dla dzieciaków, powiedz jaką fundację wspierasz a chętnie wpłacę tam kasę... na zachcianki....sorry... nie ten klimat.ale to tylko i wyłącznie moja opinia...nie zrozum mnie źle, jestem z Tobą byś tam dojechał....i naprawdę życzę Ci szerokiej drogi.
Podpisuję się pod pogromcami, dziwnie mi się to czytało. Może gdyby forma była bardziej informacyjna, na zasadzie "jedziemy - trzymajcie kciuki" a nie na zasadzie - sciepa na mój wyjazd...
Złombol 2013 - JEDZIEMY AUTOSANEM
www.facebook.com/Autozlombolsan
Dzieci!!! macie moje Błogosławieństwo, jedzcie...heh..co? dobre słowo tez chyba potrzebujecie nie?? :woohoo: :woohoo:
Swoją drogą przeczytać i zrozumieć wypowiedź kolegi Bałkańska Robota to wielka sztuka;)
PS. Bracia B podziękowaliśmy Wam za pompę i skarpetkę pod Belgradem? :)
Swoją drogą przeczytać i zrozumieć wypowiedź kolegi Bałkańska Robota to wielka sztuka;)
)
macie tylko lajkować
to znaczy klikać lubię to !
tak to kumam :dry:
Podstawą elektryki są dobre styki !
Tak tak, chodzi o to aby było dużo lajków. Nie taka wielka sztuka zrozumieć :p
Wielu podróżników posiada sponsorów, którzy płacą za ich wyjazd w zamian za reklamę czy też relację z wyjazdu. Nie widzę w tym nic nie moralnego.
Kolegom chodzi o to, że Złombol to nie sponsorowanie kogoś w celu realizacji jego prywatnych celów, a przekazanie pieniędzy na domy dziecka, więc trochę niefortunnie ułożyłeś opis. Jest za mało czytelny i ktoś kto na szybko i pobieżnie będzie chciał temat przeczytać najprawdopodobniej odniesie wrażenie, że chcesz tutaj pod szyldem akcji Złombol wyciągnąć coś dla siebie. Tutaj powinno się bardziej pojawić coś w stylu " pomóżcie zrobić rozgłos" czy coś w tym stylu i po prostu napisać, że prosicie o "lubię to" i nic więcej. Opis tej twojej akcji wg mnie powinien być na waszym fanpage'u, aby nie było niedomówień, że to się dzieje w tle Złombola.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
nie przypominam sobie hehe...nic nie piłem :P
Jesteśmy wielką rodziną ZŁOMBOLOWĄ
Każdy coś tam poświęcił żeby pojechać
piszemy na tym FORUM dla siebie o swoich sprawach,
wiec proszę trochę empatii i wyrozumiałości
na trasie jesteśmy bliżej i może łatwiej o takie gesty
Yurij jak oddawał swoja półośkę do Skody nie krytykował braku zapobiegliwości u innej załogi
dał i już ( potem sam wracał na lawecie )
jeżeli jesteśmy razem to jeden za wszystkich wszyscy za jednego
po co taka krytyka,
jak można to po prostu pomagajmy sobie nawzajem
wszyscy jesteśmy wilkami a jak nawet trafi sie jakiś osioł,
to też nasz kumpel i życzmy sobie jak najlepiej
Podstawą elektryki są dobre styki !
Jeżeli zlajkujecie nasz fan page
zlajkować to takie spolszczenie dla angielskiego "i like" to znaczy: lubie - dla niewtajemniczonych. Normalnie odkrycie zrobiłem - aż sam siebie czasami zaskakuje ;)