No to gdzie? Bo już się wszyscy niecierpliwią..
no i wiadomo! nie powiem - a nie mówiłem!
(O==@==O) - Skoda 105S
Fantastyczna sprawa! Bardzo liczyłem na Ukrainę - zwłaszcza w roku Euro, ale te trasa na OLIMP zapowiada się REWELACYJNIE!!!!!
nam pasuje.... do zobaczenia na starcie ;))))
Dla mnie super trasa i cudna meta.
nam pasuje.... do zobaczenia na starcie ;))))
Nam też pasuje :cheer:
obstawiam 150 załóg na starcie - jeśli będzie mniej, to znaczy, że nam naród już do reszty zgnuśniał i poza plejstejszyn świata nie widzi!
albo też może w kilku powiatach zabraknąć rupieci w szopach :)
(O==@==O) - Skoda 105S
OK może być
Ciekaw jestem jakie będzie wpisowe, czy znowu podniosą dwa razy tyle
Gdzieś czytałem, że ma zostać tak jak było. Więcej, to już byłoby przegięcie. Ale to w sumie nic pewnego, wkrótce na pewno się dowiemy jak będzie.
A ja dalej uważam, że skoro nie mieliśmy nigdy mistrzostw Euro, pewnie nigdy więcej mieć nie będziemy, to nie było lepszej okazji, niż właśnie ta, żeby jechać na Ukrainę...
Olympic Złombol-można za rok, za dwa, zawsze... Ech.
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Ciekaw jestem jakie będzie wpisowe, czy znowu podniosą dwa razy tyle
na głównej stronie jest odnośnik, co trzeba zrobić by zarejestrować team, przekierowuje on co prawda na dokładnie ten sam teks z ubiegłego wypadu, niemniej jednak skoro go dali, i jest już aktywny....to myślę że zostanie bez zmian...
Cel OK . Mieliśmy dosyć autostrad! Wreszcie smak prawdziwej i trudnej przygody.
Proponuje usunąć słowo "WÓDA" z pierwszej strony . Każdy wie kto był co to sa "integracje" a ten co nie był sie domyśla. Zajrzy tu jakiś redaktorek, albo ktoś "życzliwy" i dorobi ideologie do tego . Bardziej to zaszkodzi niż negowane w tekście z zszeszłego roku drifty i ułańska fantazja .
Pozdro dla wszystkich załóg ze złombolu 2011, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
Szacował już ktoś koszty całego wyjazdu ? Chodzi mi o koszty tych dróg płatnych tam i spowrotem, koszty noclegu, asisstance aby w razie czego ściągnąć samochód, dodatkowe ubezpieczenia etc. ? Ile może kosztować wyjazd w tegorocznej edycji, biorąc pod uwagę doświadczenia poprzednich rajdów ?
Koszt paliwa LPG do 125p szybko licząc:
11 l/100 km
cały wyjazd około 5 tyś km co daje 550 litrów LPG
Średnio zakładam 3 zł/litr LPG co daje około 1650 zł