Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Ekipy 2012 z ROWu i okolic.

29 Posty
7 Users
0 Likes
12.6 K Widok
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

Cześć. Może zrobimy jakieś spotkanie zapoznawcze ekip jadących w tym roku z ROWu i okolic? Jakiś grill przy elektrownii Rybnik? Ktoś jest chętny? Pozdrawiam

Cytat
(@apolloxiii)
Estimable Member

Pytasz, na ognicho zawsze chetny :) a wlasciwie ile ekip jedzie z naszego okregu ? moze jakies wpisy na tym watku ;)

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

No to na jakieś ognisko możemy się umówić. Termin może jakiś majowy. Co do załóg z okolicy to widzę w zakładce "załogi 2012" ekipy z Rybnika, Wodzisławia. Do tego jeszcze kilka załóg pewnie dojdzie.

OdpowiedzCytat
(@apolloxiii)
Estimable Member

to od razu zaznaczam ze dlugi weekend na poczatku maja jade na narty, 9 mam imprezke, to moze 13 :) ale to jeszcze do ugadania nr mi sie nie zmienil wiec pisz jak cos ;)

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

A 12 maja może być? Bo akurat 13 maja mam wyjazd do Czech. Jeszcze się zdzwonimy bo akurat mam interes do Krychy:)

OdpowiedzCytat
(@tamanazot)
Active Member

Witam :
Bylibyśmy zainteresowani a już opcja na elektrowni jak najbardziej pozostaje kwestia terminu w maju aby było jak najwięcej osób .

OdpowiedzCytat
(@icaros)
Estimable Member

A czy jakaś ekipa z ROWu nie ma wolnego miejsca? Z Angim już kontakt złapałem, ale jego ekipa ma koncepcję na wyjazd ponad 2 tygodnie, a to jest chyba za długo (urlopu więcej jak 14 dni kalendarzowe nie dostanę).

OdpowiedzCytat
(@road_runner)
Trusted Member

To może ustalimy nowy termin np na 25 albo 26 maja? ktoś chętny na spotkanie? Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
(@tamanazot)
Active Member

My jesteśmy dalej zainteresowani 25 czy 26 Zalew czy Kotwica w Rybniku .

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

Może być Kotwica 26 maja. Godzina mniej więcej 18;00? pasuje? Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
(@tamanazot)
Active Member

Nam pasuje będziemy na 100 % .

OdpowiedzCytat
(@tamanazot)
Active Member

I jak ilu chętnych kto jest organizatorem i co ewentualnie kupić .

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

No chyba ja jestem organizatorem;) Będę ja i jeszcze ponoć jeden kolega z Turzy Śl. Planujemy grilla? jak tak to trzeba go chyba przywieźć że sobą, co prawda tam nad zalewem jest miejsce na ognisko, al co i jak....? Dam znać do soboty około 11.00 żeby starczyło czasu na ewentualne zakupy. Zadzwonie tam do Kotwicy i wypytam. Jak z reszta ekip. Zapraszamy również szanowanych Organizatorów Złombolu. Pozdrawiam

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member
Topic starter  

Dzwoniłem do ośrodka nad zalewem w Rybniku i ta za bardzo nie ma gdzie usiąść w knajpie i pogadać. Na przystani wypożyczaja grilla ale kosztuje to 100 zł. Moja propozycja spotkajmy się na rynku przy fontanny w Rybniku w sobotę o 18:00, a później zdecydujemy co dalej.

OdpowiedzCytat
(@junk-extreme)
Eminent Member

Chętnie bym przyjechał, ale już mam plany -> juwenalia w KTW :)

http://www.facebook.com/JUNKextreme

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Share: