Cześć. Może zrobimy jakieś spotkanie zapoznawcze ekip jadących w tym roku z ROWu i okolic? Jakiś grill przy elektrownii Rybnik? Ktoś jest chętny? Pozdrawiam
Pytasz, na ognicho zawsze chetny :) a wlasciwie ile ekip jedzie z naszego okregu ? moze jakies wpisy na tym watku ;)
No to na jakieś ognisko możemy się umówić. Termin może jakiś majowy. Co do załóg z okolicy to widzę w zakładce "załogi 2012" ekipy z Rybnika, Wodzisławia. Do tego jeszcze kilka załóg pewnie dojdzie.
to od razu zaznaczam ze dlugi weekend na poczatku maja jade na narty, 9 mam imprezke, to moze 13 :) ale to jeszcze do ugadania nr mi sie nie zmienil wiec pisz jak cos ;)
A 12 maja może być? Bo akurat 13 maja mam wyjazd do Czech. Jeszcze się zdzwonimy bo akurat mam interes do Krychy:)
Witam :
Bylibyśmy zainteresowani a już opcja na elektrowni jak najbardziej pozostaje kwestia terminu w maju aby było jak najwięcej osób .
A czy jakaś ekipa z ROWu nie ma wolnego miejsca? Z Angim już kontakt złapałem, ale jego ekipa ma koncepcję na wyjazd ponad 2 tygodnie, a to jest chyba za długo (urlopu więcej jak 14 dni kalendarzowe nie dostanę).
To może ustalimy nowy termin np na 25 albo 26 maja? ktoś chętny na spotkanie? Pozdrawiam
My jesteśmy dalej zainteresowani 25 czy 26 Zalew czy Kotwica w Rybniku .
Może być Kotwica 26 maja. Godzina mniej więcej 18;00? pasuje? Pozdrawiam
Nam pasuje będziemy na 100 % .
I jak ilu chętnych kto jest organizatorem i co ewentualnie kupić .
No chyba ja jestem organizatorem;) Będę ja i jeszcze ponoć jeden kolega z Turzy Śl. Planujemy grilla? jak tak to trzeba go chyba przywieźć że sobą, co prawda tam nad zalewem jest miejsce na ognisko, al co i jak....? Dam znać do soboty około 11.00 żeby starczyło czasu na ewentualne zakupy. Zadzwonie tam do Kotwicy i wypytam. Jak z reszta ekip. Zapraszamy również szanowanych Organizatorów Złombolu. Pozdrawiam
Dzwoniłem do ośrodka nad zalewem w Rybniku i ta za bardzo nie ma gdzie usiąść w knajpie i pogadać. Na przystani wypożyczaja grilla ale kosztuje to 100 zł. Moja propozycja spotkajmy się na rynku przy fontanny w Rybniku w sobotę o 18:00, a później zdecydujemy co dalej.
Chętnie bym przyjechał, ale już mam plany -> juwenalia w KTW :)
http://www.facebook.com/JUNKextreme