Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

Mostar - Sarajevo odwiedziny

19 Posty
9 Users
0 Likes
8,871 Widok
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member
Topic starter  

Planuje odwiedzic te dwa miejsca, jest ktoś jeszcze kto ma podobny pomysł??

Cytat
(@co-powie-ryba)
Trusted Member

Tak my generalnie chcemy w drodze powrotnej jechać przez Macedonie, Serbi i właśnie BiH

Polub nas
Odwiedź naszą stronę

OdpowiedzCytat
(@prudenter-team)
Reputable Member

ryba.. to jednak nie prosto do chorwacji ? ..
.. to się chyba zgadamy :D

OdpowiedzCytat
(@mlodziwilcy)
New Member

Mostar.. i opowieści o stromych podjazdach,dziurawych drogach,samowoli kierowców, przepaściach... CHCĘ TAM JECHAĆ! ;D (tylko nie wiem co na to reszta ekipy. i czy Malec da radę)

OdpowiedzCytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member
Topic starter  

Fajnie,że jest kilku zainteresowanych tematem. Zastanawiam sie tylko jak zahaczyć te miejscowości w drodze na Olimpie. Mysle tylko jak to rozpisac w czassie. Ma ktoś jakis pomysł? Powrót chciałbym robić przez Rumunie. Taki jest plan ale co z tego wyjdzie tego nikt nie wie.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Ja się zastanawiałem z moją ekipą czy nie odwalić innego numeru, jechać od razu do celu bez postojów, pokręcić się po okolicy dłużej, a potem 2 tygodniowy powrót. No i ogólnie my dzień później startujemy, będziemy na starcie a potem zawijamy prosto ze startu na imprezę weselną kumpla :lol: Startujemy w niedzielę około 4 nad ranem ;)

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@szkodniki)
Trusted Member

my też mamy temat weselny na tapecie i w planie jazdę z nocnym startem poprzedzonym wizytą na oficlajnym starcie. Prawdopodobnie też będziemy ciąć na wprost w stronę np. trzeciego noclegu.

Ja się zastanawiałem z moją ekipą czy nie odwalić innego numeru, jechać od razu do celu bez postojów, pokręcić się po okolicy dłużej, a potem 2 tygodniowy powrót. No i ogólnie my dzień później startujemy, będziemy na starcie a potem zawijamy prosto ze startu na imprezę weselną kumpla :lol: Startujemy w niedzielę około 4 nad ranem ;)

Szkodniki.cba.pl

OdpowiedzCytat
(@szkodniki)
Trusted Member

Mostostar to miasto, które warto zobaczyć, wg. mojego kolegi - najpiękniejsze jakie widział

Szkodniki.cba.pl

OdpowiedzCytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member
Topic starter  

Analizuje troszke mapy,co chwile rodzi sie inny pomysl. Jeden z nich to ominiecie drugiego noclegu na korzysc odwiedzenia Sarajeva. Z pierwszego noclegu leciec prosto na Sarajevo (nocleg) a potem na Doubrovnik.

Zainteresowanie Sarajevem co myslicie o tym pomyśle?

OdpowiedzCytat
(@angi)
Reputable Member

Ja też myślę aby odpuścić pierwszy nocleg na Chorwacji i z Węgier obrazu lecieć na Dubrovnik. Aha w naszych planach mamy także park narodowy Duritmor w Czarnogórze, kanion Tary oraz powrót trasątransfogaraską w Rumunii przez Foragasze. Oczywiście objazdówka po Grecji, powrót przez Macedonię, Czarnogórę, Serbię i Rumunię.... Jak to wyjdzie zobaczymy. Plan powrotu się tworzy. Najpierw trzeba dojechać do Olympii ;)

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

A czy któraś za załóg ma zamiar wyprawę rozciągnąć do 3 tygodni ? Bo prawdę powiedziawszy zastanawiam się czy nie wydłużyć czasowo wyjazdu. W zeszłym roku brakło nam paru dni aby na prawdę zwiedzić wszystko co chcieliśmy.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@junk-extreme)
Eminent Member

A czy któraś za załóg ma zamiar wyprawę rozciągnąć do 3 tygodni ? Bo prawdę powiedziawszy zastanawiam się czy nie wydłużyć czasowo wyjazdu. W zeszłym roku brakło nam paru dni aby na prawdę zwiedzić wszystko co chcieliśmy.

To zależy jaki plan. :) Póki co jesteśmy na etapie 2 tygodni. :)

http://www.facebook.com/JUNKextreme

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Powiem ci, że plan najlepiej klaruje się podczas jazdy. W drodze powrotnej zahaczyliśmy o zachodnie wybrzeże siedząc 2 dni na plaży. Rozmawialiśmy tam z lokalnymi i tak na prawdę to oni dopiero zaczęli polecać dobre miejsca do zwiedzenia a nie to co znaleźliśmy przed wyjazdem na google. Czasem warto pojechać na jakieś za przeproszeniem zadupie, można tam ciekawe rzeczy znaleźć do oglądnięcia :)

OdpowiedzCytat
(@junk-extreme)
Eminent Member

Wstępnie jestem ZA! :)

OdpowiedzCytat
(@junk-extreme)
Eminent Member

Masz może jakiś wstępny "zarys" mapy jak chcielibyście jechać? Podeślij linka do google maps. :)

Sorki za nowy post, ale nie mogę już edytować poprzedniego. :(

OdpowiedzCytat
Strona 1 / 2
Share: