witam widzieliście to goście wpadli na podobny pomysł tylko kierunek chyba fajniejszy co wy na to?
http://www.zlomemnawschod.pl/
kirunek superowy :) zeby tylko bylo to zegrane w pozio to mozna sie skusic :)
no i te wpisowe i 400 zł od auta wszystko fajnie zastanawialiśmy się nad atenami ale teraz mamy zgryz co wy na to?:(
no i te wpisowe i 400 zł od auta wszystko fajnie zastanawialiśmy się nad atenami ale teraz mamy zgryz co wy na to?:(
jak ta impreza tez dla dobra dzieciakow ..... to naprawde mamy delamat :( jak by nie bylo Grecja to poraszka, Paliwo maja tanie jak barszcz ale za to kawaleczek zimnej Pizzy za 5 € :/ a cos cieplego trzeba zjesc :) suma sumaru kierunek maja ..... w deche :) jestm za :)
sluchajcie, przymusu nima. jak kto chce to droga na wschod szeroka. mozna pomysly rowniez kopiowac do woli, ale w zlombolu chodzi o jednosc i dobry sluszny cel. ja bede 15 wrzesnia w Katowicach w pomaranczowej skodzie!
(O==@==O) - Skoda 105S
Fajniejszy moim zdaniem kierunek (zaznaczam, że to moje subiektywne zdanie:P ) ale nie sądzę, że będzie klimat...
A z resztą terminy nie kolidują;)
klimat ... niewiem o co chodzi ale ja zawsze umiem stworzyc klimat ten argument to chyba przesada napewno i tam pojadą młodzi fajni ludzie i nie sądze że będą czytać książkie w fotelu bujanym :P a kierunek fajny tanie jedzenie i paliwo .....jestem w rozterce
Klimat to tworzą ludzie , jeśli My będziemy ( czyli ci którzy czują to...)to będzie dobrze. Zasady proste. Nie czuje się faszyzmu nad całym zamysłem ( typu media itp.) No i "TEN" kierunek. Chłopaki chyba młodzi i więcej wigoru mają. To się czuje. Co Wy na to??? Nasza ekipa czuje lepszą opcje....
Matek, Mikołaj - czy przypadkiem nie zalogowaliście się na tym forum celem agitacji na rzecz zlomemnawschod?
Impreza owszem, może być fajna, ludzie na pewno też, ALE razi mnie trochę takie kserowanie pomysłu. A tekst jak szukać darczyńców to już totalnie słowo w słowo...
Zastav Sie A Postav - racja jeśli chodzi o text. Oglądam tą stronę i faktycznie trochę ksero. Ja Ani za Psem ani za Kotem. Złombol rządzi i to jest pewne.Jestem nowy i tematy tych imprez podrzucił mi kolega. Jeśli była by kaska i czas miło było by być i TU i TAM. Kolesie zaczynają chyba...
.. ja uważam że : ..
.. Grecja jest na topie : D .. trzeba szybko jechać bo zaraz się okażę, że niemcy przejmą ją za długi ..
.. Albania , Czarnogóra, Bośnia .... to ciekawy i długi kierunek.... na Krym jest trochę za blisko..
.. mogę przekonać Darczyńców bez większych problemów na rzecz dzieci z domów dziecka.. to że na śląsku .. trudno .. w końcu wszystkie dzieci nasze są ... ale jakbym poszedł i zaczął zbierać na Towarzystwo Przyjaciół Goworowszczyzny : ) to by mnie wyśmiali od razu..
.. co to kur.. jest Gowo..cośtam.. .... nie obrażając goworowszczan .. ale nikt nie wie gdzie to jest..
.. ja bym to nie nazwał konkurencją.. raczej kilka osób dla których złombol jest zbyt dużym wyzwaniem (za daleko, za dużo darczyńców itp...) postanowiło jechać bliżej i mniej się natrudzić .....
.. ja w Szorstkim melduje się na starcie w Katowicach .... (jak szczęśliwie dojadę : ) )
masakra i tyle ,takie ksero imprezy ze głowa boli ,nawet pomysł podłapany na krym,jak was głowa od greckiego słońca boli,nikt na siłe nie namawia,a poco sie logować i namawiac na ksero imprezę ,Zlombol rządzi pozdro
aha i logo też maja w deche
Na Krym pojadą Przyjaciele Goworowszczyzny, czyli te 5 samochodów które już są zgłoszone, plus może jeszcze kilka.
Złombol nie ma wyłączności na organizowanie wyjazdów starymi samochodami w dowolnym kierunku i to nie podlega dyskusji, ale z całą pewnością ma wyjątkową formę i jakiekolwiek próby powielania pomysłu i tandetne naśladownictwo z góry spisane jest na niepowodzenie.
Zwłaszcza jeśli nie wnoszą nic kompletnie oprócz innego kierunku, a wychodzą kwiatki typu plagiat regulaminu czy sposobu pozyskiwania darczyńców.
Tandeta i miernota...
Przy czym trzeba zaznaczyć, że Złombol też nie jest jakimś szczytem możliwości organizacyjnych, a także pojawiają się wątpliwości i zażalenia co do wielu spraw, ale to osobna kwestia.
Mimo wszystko póki co wszyscy uczestnicy zdeklarowani na ten rok akceptują ten stan rzeczy, więc pewnie nie ma potrzeby niczego zmieniać.
Witojcie hanyski! A co ku-wa jest ślunsk jakaś czarna dziura że internetu nie i nie można sprawdzić gdzie znjaduje sie goworowo??? Ja jestem z mazowsza i nie mam z tym problemu . Poza tym ta wasza " sekta" nakazująca kupowanie jakiś bzdurnych naklejek w drukarni u rodziny założycieli i wy mówicie o szczytnym celu??? Hipokryzja do potengi entej. Byłem rok temu na zlombolu i to jest porażka opłaty z kosmosu regulamim który knebluje nam usta kompromitacja. W tym roku nie jade na żden zlombol ani na wschód juz się zraziłem!!!!!!!!!!!!!