Witam.
Ja chcialem wtracic swoje 5 groszy.
Otoz nie za fajna sprawa bylo przypisanie latki organizatorom ze ktos z ich rodziny drukuje naklejki i na tym sie wzbogaca.
Wystraczy zapytac sie w pierwszej lepszej firmie poligraficznej i kazdy otrzyma odpowiedz ze za marne 60zl nikt takich naklejek nie zrobi.Ale byla okazja wiec ktos sie tego przyczepil.
Po drugie nasz team mogl sie przekonac na wlasnej skorze ze organizatorzy sa osobami ktorym mozna w pelni zaufac i powierzyc dary ktore trafia w raczki potrzebujacych dzieciakow!! I nie mam tutaj na mysli oficjalnych kwot tylko dary ktore byly przesylane przez firme ktorej nie zalezalo na rozglosie.
Ktos troszeczke ''polecial'' z tym osadzaniem i powinien za to przynajmniej przeprosic bo Martyna,Marcin i Jasiu sa uczciwymi zakreconymi pozytywnie osobami.
Osoba ktora napisala o tych naklejkach nie wie jak trudno cos zorganizowac w naszym kochanym kraju, ile trudu trzeba sobie zadac oraz trudnosci przeskoczyc.
Znow uwydatnila sie taka nasza polska negatywna cecha gdzie konkurencje nalezy atakowac i oskarzac nie majac argumentow w rece.
Pozdrawiam wszystkich.
Wystraczy zapytac sie w pierwszej lepszej firmie poligraficznej i kazdy otrzyma odpowiedz ze za marne 60zl nikt takich naklejek nie zrobi.Ale byla okazja wiec ktos sie tego przyczepil.
Nie żebym się czepiał, ale ja wszedłem do pierwszej lepszej firmy w Bielsku i zrobili mi naklejki 1m2 za 50zł, co nie zmienia faktu, że żadne oskarżenia nie powinny tutaj padać. A konkurencja, o ile jest tylko zdrowa, daje same pozytywne efekty.
Polub nas
Odwiedź naszą stronę 
DO ORGANIZATORÓW:
Gdybyście chcieli zastrzec nazwę imprezy oraz znak graficzny "Złombol" jako znak towarowy to z przyjemnością w czynie społecznym mogę Wam w tym pomóc. Uzyskałem już kilka praw ochronnych na znaki i posiadam niezbędne doświadczenie. Gdyby co to zygmunt@poczta.onet.pl.
pozdrawiam,
Samozło
Ja też conieco dodam od siebie:
Po pierwsze konkurencja jest ok byle byłaby zdrowa...
Po drugie: złombol jest pierwszy najbardziej znany i lubiany, jeśli się komuś regulamin nie podoba czy inne rzeczy to trzeba o tym rozmawiać byle rzeczowo
Po trzecie niestety żyjemy w dziwnym kraju gdzie rzuca sie oszczerstwani lepiej niż oszczepem na igrzyskach, miesza się ludzi z błotem nie mając żadnych konkretnych argumentów i dowodów (np. WOŚP i Jurek Owsiak krytykowany przez niektore środowiska związane z pewnym radiem i nie tylko a przez cały świat podziwiany za ideę)
Po czwarte: każdy ma swój rozumek i ma wybór startuje bo chce... nie musi nikt go do tego nie zmusza, jeśli się decyduje to na własną odpowiedzialność (patrz regulamin)
Krótko, zwięźle, rzeczowo i na temat.
każdy ziom zbiera złom :)
aleś pan kotleta odgrzał :lol:
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Ciekawe czy pojechali :> 15 lipca już był a na stronie nie zmieniło się nic, łącznie z szablonami które zostały z podpisami :P