No to jazda ...
"Ladacznica" szuka załogi, informacje pod linkiem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2022855174
Pozdrawiam
Bocian
"Tu jest ZŁOMBOL, tu się szczy do baku i LPG "bąkiem" napełnia!"
Szkoda, szkoda, że nie jedziecie. Dla samarki wymarzony kierunek. Dla nie posiadajacych auta łakomy kąsek. Cenna wskazówka to toże gdyby auto padło w Albani lub Czarnogórze napewno będzie chętnie odkupione przez tubylców.
P.S. Rysiek coś wspominał że namiotu jeszcze nie odebrałeś ...
Szkoda, szkoda, że nie jedziecie. Dla samarki wymarzony kierunek. Dla nie posiadajacych auta łakomy kąsek. Cenna wskazówka to toże gdyby auto padło w Albani lub Czarnogórze napewno będzie chętnie odkupione przez tubylców.
P.S. Rysiek coś wspominał że namiotu jeszcze nie odebrałeś ...
Samaroza Bocianowa i wszystko wskazuje na to, że Bocian niestety nie pomknie nią do Olimpii
A chatka puchatka nasza i na śmierć o niej zapomniałem. Jeszcze raz dziękujemy za zabranie z Loch Ness. Już szukam telefonu do Rysia i w sobotę jestem w Pruszkowie ;)
cwikas
Pewnie większość go już widziała ale skoro jest wątek to nie zaszkodzi dodać :P
http://allegro.pl/fiat-125p-lpg-od-1zl-bcm-i2031585053.html
I żeby było jasne - nie mam od tego prowizji :whistle:
Pewnie większość go już widziała ale skoro jest wątek to nie zaszkodzi dodać :P
http://allegro.pl/fiat-125p-lpg-od-1zl-bcm-i2031585053.html
I żeby było jasne - nie mam od tego prowizji :whistle:
Od kiedy to 1zł = 1200zł?
P.S. Rysiek coś wspominał że namiotu jeszcze nie odebrałeś ...Samaroza Bocianowa i wszystko wskazuje na to, że Bocian niestety nie pomknie nią do Olimpii
A chatka puchatka nasza i na śmierć o niej zapomniałem. Jeszcze raz dziękujemy za zabranie z Loch Ness. Już szukam telefonu do Rysia i w sobotę jestem w Pruszkowie ;)
"Nigdy, nie mów nigdy ..."
:evil:
P.S. Rysiek coś wspominał że namiotu jeszcze nie odebrałeś ...Samaroza Bocianowa i wszystko wskazuje na to, że Bocian niestety nie pomknie nią do Olimpii
A chatka puchatka nasza i na śmierć o niej zapomniałem. Jeszcze raz dziękujemy za zabranie z Loch Ness. Już szukam telefonu do Rysia i w sobotę jestem w Pruszkowie ;)"Nigdy, nie mów nigdy ..."
:evil:
dlatego napisałem, że "wszystko wskazuje na to..." ;)
cwikas
[quote="AUTOOC"
Za tyle się ostatnio wylicytował tylko gość tytułu nie zmienił - taki chwyt marketingowy :)
Za tyle został ostatnio zlicytowany tylko gość tytułu nie zmienił - taki chwyt marketingowy ;)
Jest do sprzedania na części Mercedes 190, silnik 2.0D, silnik pali i jeździ, nawet nie cieknie. Cały mercedes też trochę jeździ, tylko ma rozwalony wał napędowy. Buda marna blacharsko. Cena 800PLN do negocjacji, ważne do jutra (tj. sobota 7.01.2012) rano, bo jutro się kończy OC i pójdzie inaczej na złom.
Kontakt: 516054155
Za tyle został ostatnio zlicytowany tylko gość tytułu nie zmienił - taki chwyt marketingowy ;)
haha mercem na złombol?
haha mercem na złombol?
On tylko poinformował, że jest taki do sprzedania a nie ,że na złombol
To jak już są MB to ja sprzedam mojego W201 2.0E. Nawet wał ma sprawny, trochę elektryki na wyposażeniu, ale blacha też słaba. I OC też dłużej niż jeden dzień :P
Szafa, w jaki stanie silnik i czy to juz ten 72 konny 2.0?