mercem nie koniecznie,ale nabój gotowy do swapa jest i cena atrakcyjna
Mamy dużego fiata do sprzedania 85r.
można trochę więcej informacji? Jakiś link do zdjęć, jaki jest stan auta, no i cena oczywiście?
w/g moich informacji... Kolor: kość słoniowa, jeżdżący, benzyna + gaz(gaz wbity w dowód, ale butla jest wyjęta z auta)
Fotki jakoś zrobimy i wkleimy.
Jakby ktoś gdzieś w jakichś poszukiwaniach widział tavrię, to ja bym prosił o cynk (łazi za mną, żeby pojechać tavrią na złombol w dwie osoby, bo dużo miejsca na bagaż :) )
Bo uazem to jednak trochę za duży hardkor jak na moje potrzeby... ;)
Na allegro jakieś są:P Kiedyś widziałem we Wrocławiu, gdzieś w okolicach Zielińskiego jedną. Jak tam będę to zobaczę, czy jeszcze jest.
BTW: To nie jest to samo co Samara?
BTW2: We 2 to we wszystkim będzie dużo miejsca na bagaże:)
Na allegro ostatnio są jakieś upiornie drogie, jak raz wystawił gość z Warszawy sensowną i pojechałem obejrzeć, to przestał odbierać telefony.
A te co nie są drogie, to wyglądają jak to:
http://otomoto.pl/tavria-zaz-1102-cala-tawria-za-psi-grosz-C22422599.html
http://allegro.pl/tavria-caly-lub-czesci-i2027575663.html
Jakbyś obejrzał będę wdzięczny, we Wrocławiu bywam.
To nie jest to samo co Samara, aczkolwiek podobne są sylwetką. Tavria na Ukrainie robiona i bardziej egzotyczna :)
A w maluchu miejsca na bagaże by aż tyle nie było :)
Jakby ktoś gdzieś w jakichś poszukiwaniach widział tavrię, to ja bym prosił o cynk (łazi za mną, żeby pojechać tavrią na złombol w dwie osoby, bo dużo miejsca na bagaż :) )
Bo uazem to jednak trochę za duży hardkor jak na moje potrzeby... ;)
Tavria to jest dopiero bubel komunistyczny.... taka podroba Samary :-)
"podroba Samary" masakra....
"Tu jest ZŁOMBOL, tu się szczy do baku i LPG "bąkiem" napełnia!"
aaaaa - no i poki co "Ladacznica" nieaktualna.
Jak ktoś rozważa wyjazd tavrią to szczerze odradzam, albo polecam zabrać drugą na hol- na części, ewentualnie gratuluję hardcore style. Tavria czy nowa, czy stara tak samo nieprzewidywalna i zawodna- wiem bo miałem 2 nowe... To jest TRAGEDIA jeżeli chodzi o awaryjność- psuje się wszystko i nie wiadomo kiedy i co padnie, lub wypadnie- ciężko to sobie wyobrazić, ale tavria w porównaniu z samarą jest jak stara spruchniała, zapleśniała, nadłamana zapałka i młotek. Sąsiad miał również nową tavrię-fotel pasażera wypadł mu na jezdnie- podłoga źle zespawana, później skrzynia biegów się... urwała, a sprzedał ją po pół roku kiedy... złamała się na progach :S JAK KTOŚ ROZWAŻA TAVRIĄ PRZEJECHAĆ 5000 KM POLECAM 20 LAT STARSZEGO MALUCHA Z PRZYCZEPKĄ- PRZYNAJMNIEJ SAMEMU SIĘ TO NAPRAWI.
:woohoo: krok w dobrą stronę :evil:
cwikas
Nie draznij rekina, bo jeszcze pojedzie!
I przeglad trza zrobic....
Nie draznij rekina, bo jeszcze pojedzie!
I przeglad trza zrobic....
Pewnie, że pojedzie...z polonezem na Peloponez :lol:
a już myślałem, że będe musiał nakopać Ci w du..ę :P
cwikas