Organizatorzy, kiedy można się spodziewać PODSUMOWANIA tegorocznej akcji charytatywnej?
www.krokodylteam.blogspot.com
Myślisz, że nie robią nic innego, tylko siedzą i kminią na temat Złombola ?
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dajcie Organizatorom trochę czasu.... cytując hasło z 5 edycji Złombolu: "is not hop siup..." Pozdrawiam
Myślisz, że nie robią nic innego, tylko siedzą i kminią na temat Złombola ?
Zupełnie nie rozumiem tonu Twojej wypowiedzi.
Zadałam pytanie. Grzecznie :-)
No ja rozumiem, tylko że od powrotu minęło ledwie 2 tygodnie. Oni robią to w wolnej chwili a nie zajmują się tylko tym. Do tego pewnie praca, może coś jeszcze. Pewnie sami wiecie jak to jest. Ja jeszcze nie skończyłem porządkować zdjęć i filmów. A co dopiero posklejać to w całość ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Podziwiam organizatorów za ich oddanie sprawie i pracy w to włożonej...
wiec spoko spokoluz
mamy czas wspominać i robić podsumowańia do następnego ZŁOBOLa
k
Podstawą elektryki są dobre styki !
Czy są jakieś w miarę wiarygodne dane ilu nas dojechało? Ciężko było liczyć na mecie (po nocy i imprezie - wiadomo :lol: ).Może na podstawie odebranych dyplomów?
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
z tego co mówił Marcin, dyplomów zostało rozdanych blisko 170 na mecie. Wiem też że wielu nie odebrało ich jeszcze do dnia dzisiejszego ;)))) dłuuuugi kac :)))
Słuchajcie, ważna sprawa!
Będą jakieś listy dla darczyńców z podziękowaniem za udział w akcji charytatywnej?
Mnóstwo czasu już minęło. I jeśli nie będzie niczego takiego to dajcie znać, przygotujemy coś sami..
Słuchajcie było by naprawdę bardzo miło gdyby już pojawiły się podziękowania dla darczyńców. Organizatorzy mówili i pisali na ten temat.. ale od zakończenia rajdu minęły już ponad 2 miesiące, a podziękowań nadal nie ma, a przygotowanie ich nie zajmie przecież więcej jak jeden wieczór..
I zanim ktokolwiek się na mnie rzuci! Pamiętajcie, że bez darczyńców nie uzbieralibyśmy takiej kwoty pieniędzy jaka trafiła do puli na prezenty dla dzieci.
Drogie ORGI zapytam WPROST: Czy i kiedy pojawią się podziękowania dla DARCZYŃCÓW?
Proszę o jasną odpowiedź.