Śniegu już nie ma, słonko wysoko na niebie ;)
Proponuję wszystkim zainteresowanym 1-sze spotkanie z serii "przedwyjazdowe"
Myślę, że na takim spotkaniu uczestnicy mogliby wymienić się doświadczeniem oraz pomóc sobie wzajemnie udzielając cennych porad.
Proponuję wybrać jakieś miasto na śląsku (według uznania).
Termin oczywiście do uzgodnienia aczkolwiek nowicjusze powinni dopasować się do weteranów jeśli ci ustalą konkretną datę.
Jako posiadacz żuka nieśmiało powiem, że liczyłbym na obecność właścicieli takich właśnie pojazdów.
Napiszcie co myślicie o takim pomyśle ;)
Pozdrawiam,
Paweł
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Ja jestem jak najbardziej za. Proponowałem już wcześniej spotkania cykliczne tak jak to prowadziła grupa z Mazowsza. Proponuję może pub w Katowicach(może w tym klubie muszycznym: http://www.old-timers.pl/). Termin jak dla mnie hmmm powiedzmy 22 marca? Pozdrawiam Marek
Również popieram inicjatywę. Jako nowicjusz z chęcią posłucham porad oraz opowieści o poprzednich edycjach.
Angi, tylko nie zapomnij że 10 jest spot w Katowicach :lol:
A co do spotkania, jestem za! Pewnie udałoby mi się kogoś jeszcze z ekipy ściągnąć to pewnie byśmy się pojawili. Jak będzie więcej chętnych to się piszę na to ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Popieram pomysł spotkania się . Jesteśmy z Tarnowskich Gór wiec Katowice nam odpowiadają.
To proponuję się spotkać w piątek 22 marca około godz. 18:30 - 19:00 na Placu Sejmu Śląskiego w Katowicach. Zaparkować tam jest gdzie, a potem można pójść do Jazzklub Hipnoza. Może być?
Eee piątek to średni dzień, ja w tych godzinach wtedy ostro pracuję w garażu. Najlepsza to chyba byłaby niedziela ;)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Może być niedziela 24 marca, ale to wtedy troszkę wcześniej :) Co reszta zainteresowanych na to?
jak dla mnie może być :)
mi też odpowiada
Super!
Czyli niedziela 24 marca ;)
Proponuję spotkanie zaraz po obiedzie tj. ok. 15-16 żebyśmy mięli czas na pogawędkę oraz na podziwianie maszyn.
Mam nadzieję, że kto da radę ten przyjedzie swoim złomkiem ;)
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Jeszcze nie wiemy jak będzie się nazywać nasz team, ale chętnie przyjedziemy z kumplem się przywitać i poznać :)
Oczywiście popieramy ideę aby przyjechać swoimi maszynami i na parkingu też trochę spędzić czasu zamiast siedzieć w knajpie przy stoliku.
Zapraszam na mojego bloga -
Szkoda że tak daleko ....
:whistle:
Podstawą elektryki są dobre styki !
jak dam rade tez sie pisze na "imprezke" chyba nie trzeba sie nigdzie meldowac ?
Przyjedziesz Skodziną ? Chętnie bym oglądnął furacza :)