raczej tak dosyc sie na stala, garaz jej nie służy :)
Apollo a skoda ma już tablice PL czy dalej na słowackich papierach?
Apollo a skoda ma już tablice PL czy dalej na słowackich papierach?
dalej na slowackich :) jakos nie mam czasu sie do SK wybrac po dublikat mysle ze do wyjazdu wszystko pozalatwiam :)
Ustalmy jeszcze konkretną godzinę ;)
Proponuję 15 lub 16.
Co Wy na to? ;)
4 Złombole, 4 bezpieczne powroty
www.facebook.com/zukieta
Proponuję 15:00 będzie jasno to można wozy pooglądać :)
Jestem za :)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dla części ekip wyprawa na śląsk jest trochę nie po drodze, a raczej za daleka. Proponuję alternatywne spotkanie gdzieś w centralnej Polsce, ewentualnie mniej południowej, dla ekip którym ślask za daleki. Nie ukrywam, że dla nas też to trochę daleko i termin mało atrakcyjny.
Na razie propozycja tego spotkania jest głównie skierowana do ekip ze Śląska(oczywiście nikogo tu nie faworyzując),ale za miesiąc możemy się gdzieś umówić na jakąś dwu - trzy dniową złombolową majówkę, tak aby każdy miał te 200 - 300 km do przejechania.
Bardzo dobry pomysł i jak najbardziej jestem za. Optymalną lokalizacją będzie właśnie centralna Polska ale nie "każdy będzie miał te 200-300 km do przejechania" :P
Środek Polski jest w miejscowości PIĄTEK ( łódzkie )
ale żeby przekonać malkontentów możemy zrobić losowanie i zrzute na paliwo dla jednej załogi
jako dodatkową atrakcję na miejscu B)
Podstawą elektryki są dobre styki !
Rozumiem, że pogoda nam nie straszna ???
Plac Sejmu Śląskiego godz 15:00 24 marzec
Wszystkie 4 (chyba) załogi potwierdzają spotkanie w najbliższą niedziele ?
Zapraszam na mojego bloga -
No pogoda nam (chyba) nie straszna? Czerwony Team będzie na 100%. Spotykamy się około 15.00 na Placu Sejmu Śląskiego. Pozdrawiam
Ja albo podjadę dupowozem, albo się z kimś zabiorę, ale planuję być :)
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
nam tez pogoda nie straszna wiec sie pojawimy.
Ja albo podjadę dupowozem, albo się z kimś zabiorę, ale planuję być :)
my tez na 100% bedziemy niestety nie skoda ale jak chcesz mozemy Cie po drodze zabrac ruszamy z Rybnika jak co to dzwon 504859205 :)