Siema!
Pewnie są w śród nas osoby, które słyszały odgrażanie się na zeszłorocznej mecie o tym, że w 2013 roku jedziemy Autobusem :D
Ku zdziwieniu dla co poniektórych, informujemy, że wszystko wskazuje na to, że jedziemy :D Na tą chwilę mamy zaklepanych 21 uczestników, jest nam super miło, że są tacy wariaci jak my :D
Sporo osób się do nas zgłasza z chęcią wspierania działań :D
Zapraszamy do polubienia naszego funpage na FB :D
https://www.facebook.com/Autozlombolsan
Jeżeli jest ktoś zainteresowany jazdą z nami (przybliżony koszt to ok. 1000 zł) to zapraszamy na naszą stronę www.autozlombolsan.pl/zgloszenia
Postaramy się co jakiś czas dać info co u nas słychać :D
Artur (Pawarti) i Michał (Miętolot)
Jedziemy Autosanem H-9 do NordKapp!!
Pisałem do Was jakieś dwa tygodnie temu i do dziś dnia nie dostałem żadnej odpowiedzi:(
Cześć! Sprawdzamy pocztę kilkanaście razy dziennie. Na jaki adres pisałeś lub w jaki sposób się do nas kontaktowałeś?
Wypełniłem formularz zgłoszeniowy,kilku moich znajomych tez tak zrobiło i nie dostało żadnej odpowiedzi.
Wyślij mi na priw imiona i nazwiska - wysyłaliśmy do wszystkich maila informacyjnego i link do II etapu rejestracji.
NIe może Was zabraknąć :D
Artur
ile ma miejsc Autosan H-9 ? ;)
Podstawą elektryki są dobre styki !
a dziewczyny jakies macie w skladzie? :lol:
Autosan ma 40 miejsce.
Póki co, 30 % to dziewczyny :D
Autobus jest koedukacyjny :D
Zgodnie z nowym trendem powinien być parytet 50/50 !!
B)
Podstawą elektryki są dobre styki !
Sprawa z Trzema Waflami wyjaśnione :D Panowie wysłali zgłoszenie od razu do II etapu pomijając pierwszy :D
Spisek żarówkowy - no nic nie poradzimy :D Na pocieszenie powiem, że prawdopodobnie jakieś kobiece czasopismo zrobi wywiad z dziewczynami z naszej załogi przed/po wyjeździe - jeszcze nie wiem :D
Artur
Jak sie chce to i można autosana odrestaurować paczcie co znalazłem http://www.youtube.com/watch?v=oWrLPYmw_LU
ooooooooooo kontakt z mediami...... ;)))))))))))))) "pacz"-patrz regulamin...
Mają też własną stronę :cheer:
Piekny, my jednak planujemy coś w nieco bardziej przystępnym dla oka stanie :D
a ile macie juz stu procetowych czlonkow ? ja tez go wypisalem ale zanim go wysle mam kilka pytan co do samego wyjazdu zakupu przygotowan i tam takie :)