Gratulacje!
I uściski dla Tadzia - to mój Tata. ;)
http://nordkapp.livecam360.com/cam3/flash/main.php
.. widać żuka i nysę na mecie : ) ..
.. nie widać jeszcze żadnego osobowego ..
No gratulacje dla tych co już dotarli i powodzenia tym co jeszcze w drodze.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
O 14.00 Abuela zdobyła Nordkapp !
Zukato gdzieś po drodze widzieliście ? Żuk pomalowany na niebiesko-zielono z myszą i jakimś miśkiem czy bobrem ( takie grafitti) ?
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Bardzo się ciesze że pierwsze dojechały Żuki. GRATULUJĘ. Do zobaczenia w przyszłym roku
Hejka Gratulacje i Glückwünsche widzialem tam ekipe na Niemieckich blachach, Autosan, maluszki Zuczki Nyski Skody Lady syrenki i tak dalej zycze dojechania i bezawaryjnego powrotu :) Pozdrowienia dla organizatorow :)
Fajnie! Gratulacje kochani! Ale zapytam, widzieliście może białą ładę 2107 z kapitanem Andrzejem i jego załogą z Rudy Sląskiej? Tam jedzie mój syn Szymon z Oleńką i resztą zalogi. Śledzę ich poczynania, a od 4-ch dni nie mam kontatu! Może mi pomożecie, proszę, martwię się! A Cel widziałam! Przepięknie!!!!! :(
Gratulacje dla wszystkich. A jak autobusy?
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.
Zukato gdzieś po drodze widzieliście ? Żuk pomalowany na niebiesko-zielono z myszą i jakimś miśkiem czy bobrem ( takie grafitti) ?
Tak oni też dojechali, darliśmy ostatnie kilometry razem :P
Dzięki za info, cieszę się niezmiernie :cheer:
Autosan dotarl ikarusa nie widzialem i nikt nic pewnego nie mogl powiedziec
Autosan dotarl ikarusa nie widzialem i nikt nic pewnego nie mogl powiedziec co do lady to jesli chodzi o pojazd z napisem tata i syn to wczoraj wszyscy troje wygladali na zadowolonych z dotsrcia do celu
Gratulacje! Widziałam widoki....przepiękne, warte wyprawy! Ale teraz jest tam mgła! Może wiecie coś o białej Ładzie 2107, z kapitanem Andrzejem, Anią, Olką i Szymkiem! Ciekawi mnie, czy osiągneli swój cel, na który pracowali 1,5 roku!Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję i podziwiam! Grażyna