Witam,
nasza ekipa debiutuje w tym roku.
Jedziemy Żukiem:)
Proponuję spotkanie chętnym załogom Żuków z Wrocka i okolic.
Moglibyśmy dogadać się w sprawach technicznych - np. podzielić się kupnem najważniejszych części zapasowych. No i oczywiście wymienić doświadczeniami, nasze jest nikłe więc stawiam browar za cenne uwagi i chęć współpracy.
Mój mail: milosz.maz@vp.pl
:)
Witam jesteśmy z okolic Wrocławia . Chętnie pomożemy , choc też jedziemy 1-wszy raz :)
Witam,
...stawiam browar za cenne uwagi i chęć współpracy.Mój mail: milosz.maz@vp.pl
:)
Poszperaj w tematach z zeszłego roku, było tam sporo napisane na temat przygotowań Żuka i były też różne sugestie dotyczące jazdy tym samochodem.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Witam, chętnie się zapoznam ;) sam od niedawna mam Nysę i chcę nią pojechać na Nordkapp :)
jestem z Wrocławia
Hej,
poszukam, dzięki za wskazówkę:)
Hej,
Crazy Garage i Krambambula odezwijcie się proszę na maila z jakimś kontaktem, moglibyśmy w któryś z nadchodzących weekendów się spotkać i podyskutować, a mailowo lub telefonicznie będzie o wiele łatwiej się zgrać.
Na tą chwilę byłoby to spotkanie 4 ekip więc myślę że pozytywnie:]
milosz.maz@vp.pl
PS wczoraj nabyliśmy intergalaktycznego Żuka, przeszedł pierwszy test:)
Witam jak tam kiedy planujecie spotkano chętnie wpadnę na bajer
lukaszmilo1@wp.pl
maciekurb@wp.pl to mój mail. Mi jest wszystko jedno kiedy ;) dostosuje się :) chętnie zobaczę Waszego zuczka :)
zrobi się cieplej można małego spota zrobić i wtedy dogadać wszystko . Jesteśmy chętni do współpracy , część naszej ekipy mieszka we wro więc nie ma problemu by się dogadać co i jak. Jak coś pisać .
frankooo8@wp.pl
Jesteśmy z Wrocławia, na Złombolu jechaliśmy w 2011 i 2012 roku. Chetnie podzielimy się wrażeniami i informacjami co i jak:) blacharze.zlombol@gmail.com
www.facebook.com/BlacharzeZlombol
Witam wszystkich,
wysłałem na wasze maile propozycję daty spotkania:)
Szczegóły możemy dograć telefonicznie, podałem namiary.
Czekam na info i pozdrawiam!
tomasz.grocholski@gmail.com
też mamy żuczka.. i byliśmy w 2012:) teraz oczywiscie też sie wybieramy - Wrocław
To może ustalmy jakiś termin spotkania tu na forum . Ja na e-mail nic nie dostałem a z chęcią bym się spotkał
to może jakiś mały zlocik w niedziele późnym popołudniem ??:)tak żeby wszyscy juz wytrzeźwieli po sobocie. Jakiś parking - magnolia ? my wpadniemy żuczkiem i nyską
A ja bym proponował grilla u mnie. Mam dom i można by przy piwku posiedzieć na ogrodzie. Zaparkować też jest gdzie:)
www.facebook.com/BlacharzeZlombol