Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

KUPIĘ NAKLEJKI ZŁOMBOL

8 Posty
6 Users
0 Likes
4,596 Widok
(@bimber)
Trusted Member
Topic starter  

Witam szanowni Złombolowicze wiecie może gdzie kupię naklejki złombola ? w 2012 roku były dostępne naklejki na szybę i komplet mniejszych na samochód- gdzie teraz mogę je znaleźć ? Chcę okleić swoją Skodę 105 więc proszę o informację czy ktoś posiada info gdzie takie nabyć ew. czy ktoś ma takie na sprzedaż.

Pozdrawiam :)

Cytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

Poczytaj FAQ

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@chopy-z-borewicza)
Estimable Member

Dokładnie poczytaj FAQ:
(Organizator drukuje dla uczestników numery startowe, naklejki z napisem www.zlombol.pl i „odznakę „ z danego roku. Koszt wynosi około 60zł. Naklejki swoich darczyńców załogi organizują we własnym zakresie. Zarezerwowane na naklejki Zlombolu są drzwi przednie i górne paski przedniej i tylnej szyby. Nie ma możliwości odbioru naklejek wcześniej lub bez pojazdu lub bez spełnienia wszystkich kryteriów (uzbieranie 1000zł dla dzieci)!)

OdpowiedzCytat
(@limbowa-najlepsza-ulica-w-gdyni)
Noble Member

teoretycznie koszt naklejek to 1260 zł
i odbiór latem 2014 r osobiście wraz z regulaminowym samochodem w Katowicach :ohmy:

Podstawą elektryki są dobre styki !

OdpowiedzCytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member

Może Bimbrowi chodzi tylko o naklejki z napisem 'zlombol', a nie numery startowe itp. Prawda jest taka, że jak masz jakieś naklejki na aucie to dużo łatwiej rozmawia się z potencjalnym darczyńcą. Znam to z autopsji.

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

E, to ja chodziłem z wydrukowanymi paroma zdjęciami ze Szkockiej edycji.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
 Dzik
(@dzik)
Estimable Member

Ze mną nikt nie chciał gadać jak Dacia była w swoim naturalnym kolorze. Dopiero jak wydrukowałem naklejke(grecką kolumne z napisem złombol), pojechałem na miejcowy rajd, jeden z zakrętów pokonałem na trzech kołach to zainteresowanie tematem nieco sie powiększyło :)

OdpowiedzCytat
(@chlopcy-z-prl)
Honorable Member

Faktycznie kiedyś był dostępny komplet za 6 dyszek w sklepie. Teraz go nie ma. Potwierdzam, że szukanie darczyńców z oklejonym autem jest łatwiejsze.

Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.

OdpowiedzCytat
Share: