Witam szanowni Złombolowicze wiecie może gdzie kupię naklejki złombola ? w 2012 roku były dostępne naklejki na szybę i komplet mniejszych na samochód- gdzie teraz mogę je znaleźć ? Chcę okleić swoją Skodę 105 więc proszę o informację czy ktoś posiada info gdzie takie nabyć ew. czy ktoś ma takie na sprzedaż.
Pozdrawiam :)
Poczytaj FAQ
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Dokładnie poczytaj FAQ:
(Organizator drukuje dla uczestników numery startowe, naklejki z napisem www.zlombol.pl i „odznakę „ z danego roku. Koszt wynosi około 60zł. Naklejki swoich darczyńców załogi organizują we własnym zakresie. Zarezerwowane na naklejki Zlombolu są drzwi przednie i górne paski przedniej i tylnej szyby. Nie ma możliwości odbioru naklejek wcześniej lub bez pojazdu lub bez spełnienia wszystkich kryteriów (uzbieranie 1000zł dla dzieci)!)
teoretycznie koszt naklejek to 1260 zł
i odbiór latem 2014 r osobiście wraz z regulaminowym samochodem w Katowicach :ohmy:
Podstawą elektryki są dobre styki !
Może Bimbrowi chodzi tylko o naklejki z napisem 'zlombol', a nie numery startowe itp. Prawda jest taka, że jak masz jakieś naklejki na aucie to dużo łatwiej rozmawia się z potencjalnym darczyńcą. Znam to z autopsji.
E, to ja chodziłem z wydrukowanymi paroma zdjęciami ze Szkockiej edycji.
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."
Ze mną nikt nie chciał gadać jak Dacia była w swoim naturalnym kolorze. Dopiero jak wydrukowałem naklejke(grecką kolumne z napisem złombol), pojechałem na miejcowy rajd, jeden z zakrętów pokonałem na trzech kołach to zainteresowanie tematem nieco sie powiększyło :)
Faktycznie kiedyś był dostępny komplet za 6 dyszek w sklepie. Teraz go nie ma. Potwierdzam, że szukanie darczyńców z oklejonym autem jest łatwiejsze.
Polonez nie gubi oleju. On znaczy swoje terytorium.