Hej,,
Jestem to noobem i nie chcę nic sugerować ale jeśli w tym roku będzie 200 załóg to może warto by było dogadać się z przewoźnikiem, żeby zarezerwować wstępnie np 100 czy 150 miejsc - może przy okazji zniżka by się jakaś trafiła.
Na prom wg wiki wchodzi łacznie koło 500 aut osobowych. Dla operatora to gratka Złombolowców wrzucić - połowa miejsc zajęta.
Można też napisać do np. polferies czy nie zasponsorowaliby przewozu zlombolowców - ale to musiałoby wyjść od organizatorów. Dla takiego operatora to też forma reklamy :)
Z co do wyjazdu innego niż z katowic to może po prostu zrobić drugie show przed wjazdem na prom :)
nie, żebym sie czepiał ale to juz było wałkowane na forum...
I nie przejdzie... proste jak świński ogon...
Sądzę, że to nie przejdzie ponieważ reklamę na aucie może mieć tylko Darczyńca, który wpłacił pieniądze na rzecz Funadacji Nasz Śląsk
To na pewno nie przejdzie, z prostego powodu. To już się kłóci z regulaminem i daje pole do nadużyć w przyszłości " bo przecież rok temu tak było" itd.
Hej,,
Jestem to noobem i nie chcę nic sugerować ale jeśli w tym roku będzie 200 załóg to może warto by było dogadać się z przewoźnikiem, żeby zarezerwować wstępnie np 100 czy 150 miejsc - może przy okazji zniżka by się jakaś trafiła.
Na prom wg wiki wchodzi łacznie koło 500 aut osobowych. Dla operatora to gratka Złombolowców wrzucić - połowa miejsc zajęta.
Można też napisać do np. polferies czy nie zasponsorowaliby przewozu zlombolowców - ale to musiałoby wyjść od organizatorów. Dla takiego operatora to też forma reklamy :)
Z co do wyjazdu innego niż z katowic to może po prostu zrobić drugie show przed wjazdem na prom :)
Najpierw wysil się i poczytaj forum, a dopiero potem się wypowiadaj...
Sikor
NIE JESTEM PREZESEM NICZEGO
Hej,
Wyszukiwarka nie wyszukuje innego wątku niż mój na hasło "prom"
Na stronach przewoźników jest zakładka "wyjazdy grupowe" - zaczynają się od 15 osób.
Jeżeli chodzi o miejsce startu jestem osobiście przeciwny jego zmianie mimo iż oznacza to dla mnie prawie 900 Km wiecej