Zaznacz stronę
Notifications
Clear all

wyważenie walu napedowego wroclaw

6 Posty
5 Users
0 Likes
5,747 Widok
(@mamrot-olawa)
Eminent Member
Topic starter  

witam
szukam we Wrocławiu lub okolicy firm wyważającej wały napędowe

Cytat
(@trzy-wafle)
Active Member

Zadzwoń tutaj tel. (71) 3462828 .
Gosc robi rożne ciężarówki i stare graty,zna się na robocie.

OdpowiedzCytat
(@blmotors)
Active Member

Na rogu Kamieńskiego i Bałtyckiej jest szlifiernia wałów, żółto-zielony pawilon. Telefon odczytany z google ulicywgląd: 325 21 11. Nie testowane.

Podziel się wrażeniami, dokądkolwiek pójdziesz!

Pozdrawiam
Timon

OdpowiedzCytat
(@mamrot-olawa)
Eminent Member
Topic starter  

Dzięki za info

jutro podzwonię zorientuje się wstępnie jakie koszta

OdpowiedzCytat
(@zaloga-tarpaniatka)
Member Moderator

I tak będziesz musiał jechać na oględziny, wtedy dopiero ci ceną rzucą. Żadna poważna firma przez telefon ci nie powie widełek cenowych.

Dla przykładu mój wał z Tarpana 2 lata temu miał regenerację. Wymiana krzyżaków, łożysko podpory, obcinanie główki i spawanie na nowo bo fabrycznie było krzywo złożone i na koniec wyważanie. Widełki cenowe od 380-850 jak mnie pamięć nie myli. Dlaczego taki rozrzut ? Bo najtańsza opcja to krzyżaki i łożyska z "gównolitu". Finalnie zapłaciłem bodaj 450zł ( materiał użyty jakościowo nieco lepszy niż fabrycznie). Cena prawie 900zł wynikałaby z zastosowania elementów z górnej półki.

"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."

OdpowiedzCytat
(@przemas)
New Member

Jeśli chodzi o wyważenie wału napędowego to we Wrocławiu polecam Cardan System Polska. Uczciwe ceny i porządna robota. Tutaj masz kontakt: Cardan System Polska

Pozdrawiam!

OdpowiedzCytat
Share: