Proszę o kontakt Załóg z Wielkopolski:)
Pocisk Team - (2 samochody) leci z POZNANIA :)
Ruszamy standardowo jak co roku w nocy, żeby w sobotę rano być w Katowicach
Fiat 125 + łada 2107
CaroCopter Team -Kępno Polonez Caro
Wyjezdzamy w w nocy a pewnie będziecie przejezdzać przez Kępno to mozemy razem smignac do Katowic na start
My jestesmy z Piły. Jedziemy 12 zeby na spokojnie dojechac i sie ogarnac na miejscu.
5 bieg z poznania startujemy ale jeszcze nie wiemy kiedy, czy piątek dzień czy noc ;)
Szybcy i Wściekli lecimy z Obornik...
My Startujemy ze Zbąszynia. Planujemy dojechać do Wrocławia 12 stego września i do Katowic podążąć razem, ale jeszcze dużo w miarę czasu. Możliwy też wyjazd w nocy, by rano pojawić się w Katowicach. Dzięki za odpowiedź. Zachęcam Załogi z Wielkopolski do ujawnienia się:):) Razem Zdobędziemy Hiszpanię.
Czy ktoś z Waszych stron wybiera się na Before w najbliższą sobotę? mam kartonik z częściami dla załogi z Poznania a szkoda kosztów wysyłki bo pewnie przerosną wartość części
Jeśli nam pomożecie, to sądzę, że ten cel uda nam się wspólnie osiągnąć, jak pomożecie?
Dziękuję że napisałeś, bo po naszej rozmowie miałem urwanie głowy i oczywiście zapomniałem zapytać czy ktoś od nas jedzie
Dzięki
Co do tematu przewodniego to jedziemy z Poznania w dwie skody 105
DonPoldon z Międzychodu, lecimy przez Poznań, żeby jakoś się spotkać z "Szybcy i Wściekli", startujemy 12-go po pracy (wieczorem), żeby jakoś zdążyć.
www.facebook.com/skodzitsu
www.venioo.blogspot.com
Skoda Favorit
Witamy serdecznie startujemy do Katowic z Chodzieży Skodą Favorit. Obecnie silnik w remoncie ale mamy nadzieje że zdążymy z remontem na czas i wspólnie polecimy do Lloret de Mar. Z pozdrowieniami Paweł i Paweł :)
Witam.Dajcie namiary...
Startujemy z Leszna Skoda 120 wieczorem ok. 20:00-21:00
Oto kontakt do Nas, do Kapitana DYWIZJONU 303 Krisa: 609325744. Musimy się przyznać,że jesteśmy teraz lekko zdołowani.Ekipa się wykruszyła,auto zaczyna szwankować, jesteśmy w trakcie poszukiwania Darczyńców...Mamy jednak resztki Nadziei i będziemy walczyli w Dwójkę do końca...Jak na Złombolowca przystało:):)
Macie 1,5 tygodnia. Sporo czasu na znalezienie darczyńców (zakładając, że mieszkacie w kraju). Ja w dwa dni uzbierałem 500zł czy jakieś 600zł 2 lata temu (już dokładnie nie pamiętam). Resztę wspomogły ekipy z tutejszego forum :blush:
"Nie bój się, że twoje życie się skończy - bój się, że nigdy się nie zacznie..."