Jesteśmy ekipą z Wrocławia i chcielibyśmy zapoczątkować Złombolową tradycję spotkań (mniej lub więcej cyklicznych).
Na początek zbieramy zainteresowanych - termin pierwszego spotkania do uzgodnienia.
Zapraszamy wszystkie obecne i przyszłe ekipy nie tylko z okolic Wrocławia :-)
kontakt tel. 603 510 306 Sylwek
Jest klimat ale nie ma klimatyzacji !!!
Jesteśmy chętni:)
www.facebook.com/BlacharzeZlombol
Ja jestem również chętny. Niestety tylko jedna osoba z naszego teamu może we Wrocławiu.
cieszy mnie że powoli zbiera się ekipa - teraz tylko termin i miejsce
na pierwszy raz proponuję spotkanie u nas na warsztacie (z ewentualnym rozwojem sytuacji :-)
termin do ustalenia
Do Wrocka mam 160km, ale bede jechał aby cos załatwić wiec zabiore Dacie na test drive.Moze akurat pokryja sie terminy to wpadne na spotkanie.
Ps..do wrocławskich ekip.Wjecie moze gdzie moge wycentrować kola szprychowe do auta?? Mam jeden namiar ale wole mieć więcej takich namiarów.
U nas tylko kapitan (Tata Błażeja) jest z Wrocławia :) Niestety opieka nad Błażejem póki co wyklucza wieczorne wypady w moim przypadku, ale tak myślałem, czy przed południem nie wpaść do Was na chwilę na warsztat w trakcie służbowego wypadu na miasto :)
Spoko - jesteśmy codziennie od 8 do 17 a w soboty od 8 do 13
ul. Robotnicza 1 B (za parkingiem DOMARU)
w razie problemów dzwonić 603510306 - Sylwek
Mamy do wrocka 120km ale zawsze możemy wpaść na pogaduchy jeśli spotkanie będzie zorganizowane wieczorem
Pozdrawiamy
Bylismy u chlopakow w ta sobote, zamienilismy pare zdan i jednoglosnie doszlismy do wniosku ze spotkanie przy grillu to swietny pomysl. nasza ekipa postara sie dopasowac do kazdego terminu wiec czekamy na propozycje :)
wybieram się do Wrocka w piątek, chętnie spotkam się z jakimiś złombolowcami przy piwku niekoniecznie z %%%
Witam,
Jesteśmy z Wałbrzycha, na Złombol wybieramy się pierwszy raz. Jestem we Wrocławiu co 2 tygodnie na zajęciach, chętnie się spotkam z ekipami z Wrocławia . Drugi członek załogi obecnie w Holandii - ogólnie szukamy jeszcze 2 osób chętnych na wyjazd. Kontakt na prive . :)
Może niedziela jakiś grill? Generalnie mam miejscówkę fajną na ognisko. Ktoś chętny? :)
www.facebook.com/BlacharzeZlombol
Byłem u chłopaków , świetny klimat.
Przydałoby się jakieś spotkanie grillowe. W przyszłym tygodniu planuje odwiedzić Wrocek jeszcze raz, tym razem Dacia :)
tez sie chetnie spotkamy
Witam,
W takim razie rzucam wyzwanie: sobota 12 kwietnia 2014 roku godz. 12.00 warsztat ul. Robotnicza 1 B,
dla tych co nie będą mogli trafić tel. 603510306
warunki złombolowe, grilla też możemy odpalić, kawa herbata na miejscu, reszta we własnym zakresie